2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cnm seninmiydi sezaryan bi arkadssin 4 mu 5 mi sezaryan riskli demisti doktor kimdi unuttum.ansil gidio diyecektim
Yok sanırım durumleylaydı o arkadaş.
Üçüncü sezeryanı diye biliyorum ama maşallah doğum yaptı diye hatırlıyorum halletmişlerdi sorunu

Yok sanırım durumleylaydı o arkadaş.
Üçüncü sezeryanı diye biliyorum ama maşallah doğum yaptı diye hatırlıyorum halletmişlerdi sorunu
Jaaa doktor denisya masada kalirsin yok rahim alinir o arkadssmiydi ai ettiyse sevindim valla
Sizler ne durumdasiniz oeki mutlumuyum ki o nasil sesi yok

Jaaa doktor denisya masada kalirsin yok rahim alinir o arkadssmiydi ai ettiyse sevindim valla
Sizler ne durumdasiniz oeki mutlumuyum ki o nasil sesi yok
O da doğurdu heralde baksana ses soluk yok :)
Şimdilik iyiyiz teyzesi , ufak tefek ağrılar dışında. Senin hamilelik nasıl geçiyor?

O da doğurdu heralde baksana ses soluk yok :)
Şimdilik iyiyiz teyzesi , ufak tefek ağrılar dışında. Senin hamilelik nasıl geçiyor?
Benimmi asada vajinamda oynuo suan ayaklari migdemdeee agriimm oluorr hele belimmmmm ara sira batma adet agridi ama normal diorlar bilmiom.hayirlisi ama burda duygulanjomm dogum edenleri duyumca mis kokuyu cekince

Benimmi asada vajinamda oynuo suan ayaklari migdemdeee agriimm oluorr hele belimmmmm ara sira batma adet agridi ama normal diorlar bilmiom.hayirlisi ama burda duygulanjomm dogum edenleri duyumca mis kokuyu cekince
Evet yaa insan heyecanlanıyor doğumları duydukça :):)
Normal sanırım canım , hepimizde var benzer ağrılar. Hayırlısı bakalım , sıradakini bekliyoruz bugünde.
Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Amin cnm evet seninki ilkmiydi peki cnm yasiniu kac

Yok kuzum bende bebe bol maşalah :):)
Bu gelen üçüncü , yaş 26
İkisi normaldi umarım bu da böyle olur , şimdilik normal gibi son anda bir sorun olmazsa inşallah.
Masallah erken yasta bitior herseyy iyimiss yaaa kac yasindaa
Normal epedurallemi ben korkuom bana destek ver rahatlat ya

O bende de var çatı ağrısı değil mi o. Hem sabırsızlanıyorum hem de korkuyorum doğumdan tuhaf duygular içindeyim
Bilmem ben catiyi tam ortada hissediyorum dunku sporda zorladim bacagimi ondan olabilir.. bende sabirsizlaniyorum amuda kalkarak gezicem bebek kanala insin diye

Masallah erken yasta bitior herseyy iyimiss yaaa kac yasindaa
Normal epedurallemi ben korkuom bana destek ver rahatlat ya
Erken evlenince böyle oluyor :):)
Yok canım yaaa zaten epidural alacakmışın , gerçi bilgim yok hiç epiduralle doğum yapmadım. Kendi sancım ve suni sancı ile doğurdum. İlkini bir saat , ikincisini 45 dk ağrı ile doğum yaptım.
Allah kolaylığını verir inşallah hepimize. Hani diyosun ya acı yok ama his varmış diye . Bence diş çekimi gibi bişey epidural , ağrı hissetmiyosun ama doktorun dişinle uğraştığını biliyosun . Onun gibidir endişelenme

Masallah cnm ya insaAllah kolay olur rahat olur
Calisionmu peki cnm
Nerde kaliorsunuz
Neguzel yaaa yapmissin
Ya benim bu bebek ayaginlaaa migdeme bi tekmelioo ittirio cekmioo top gibi asayada kafasini vuruo canim acioorr normalmi bu ya karnim sekilden sekile gitio

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım

Sen yurtdışındasın sanırım. Ben Türkiyedeyim , Kayseride yaşıyorum...
Yok canım , zor şartlar altında üniversiteyi bitirdim evli evli :):)
Çalışmıyorum evdeyim , bu gidişlede zor gibi çalışmak :)
Normal artık , yerleri daraldı bebeklerin can acıtıyorlar...

Evet xnm almanyada dogdum byuudum ama hollandadan evlendim iste 4 saatlik yol annem gile yanlizim burda olsun byuut bebislerini ilerde ins

Canım bugün spinal anestezi ile sezeryan oldum korkmanı gerekyiren bi durum yok bunu diğerinden daha sağlıklı buluuolar hemde bebişinin sesini duyup kokluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…