2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Oyy doğum yapanlar olmuş, hayırlı olsun kızlar. Analı babalı sağlıcakla büyüsünler inşallah:) boooll sütlü günlerimiz olsun. Allah bekleyen arkadaşlarada nasip eylesin insallah :)
Mesajları yüzeysel okuyabildim, eve geldik bugün kalabalıkta bakamıyorum buraya ve hepinizi cok merak ediyorum..
Bende hep dua ederdim kendi sancımla suyumla olsun, evde cekeyim diye Allahım hayalimi yasattı şükürler olsn :)
Sütüm vardı şükür, hamileykende sıktıkça akıyodu. Dikişim ilkine göre biraz çok, ilk kesi yerinden kesmiş birazda yırtılmış o yüzden ilk gün ağrı yaptı ama ayaklanmamı engellemedi şükür:)
Geçmiş olsun canım inşalah çıkar bir an önce. Analı babalı sağlıcakla huzurla büyüsün inşallah. İlk gelen sarı ağız sütün koyuysa sütün az gibi gelebilir. Bnm öyle oldu, sıcak banyo sonrası normalleşti. Bol sütümüz olur inşallah:)
Hemde ne misss :) şükürler olsun veren rabbime, acıları olmasın, kalanlarda sağ salim kolayca kucaklasın inşallah:)

Oy maşallah size canım ya herşey yolunda gitmiş çok sevindim inşallah ben de senin gibi olurum canım :)

12 mart dedi doktor Allahın İzniyle.İnanki bana cok uzun geliyor şuan daha kocaman bir hafta var.Son zamanlar geçmiyormuş gerçekten.
Suyum falan gelirse öncesinde alır sadece öyle dedi canım
Ay az kalmış canım ya en azından gününü biliyosun valla ben de bi bilsem :) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

İyi akşamlar kızlar, birşey soracağım deneyimli annelere. Ben karar veremiyorum spinal anestezi mi genel anestezi mi ? Korkuyorum sanırım o iğneden ya kıpırdarsam iğne yapılırken , ya sezeryan anında heyecanlanırsam tansiyonum falan cıkarsa . Ama bebeği ilk ben görmek çok istiyorum , nolur spinal yada epidural anestezi olanlar azcık anlatsın nasıl birsey .

Kizlar adet agrisi gibi agrimiz oluyo ya bu alistirma agrisi dimi, surekli oldugu icin sayilmiyor ki kac dk da geliyor kac dk suruyor

Kizlar adet agrisi gibi agrimiz oluyo ya bu alistirma agrisi dimi, surekli oldugu icin sayilmiyor ki kac dk da geliyor kac dk suruyor

Bende de oldu o ağrı. 2 gün boyunca hiç geçmeden devam etti, sonra geçti... doktora gitmedim böyle ağrı ile Doğum olmaz herhalde diye düşündüm. İyiki de gitmemişim. Fakat şu an hıçkırıkları ve hareketleri çok aşağıda hissediyorum. Bakalım ne zaman gelecek yavruşlar

Aynen bende de devamli da artik dogum sancisina donussun diye dua ediyorum

Cnm senin kacinciydi sezaryan bence spinal yaptir cogu yaptirio

Aynı durumdayım uyumaktan korkar oldum o ağrılar yüzünden .
Kasılmalar benim de hep akşam gün içinde birkaç kez sadece. Niye akşam çoğalıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…