2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Epidural olanlarda genelde bel ağrısı kaliyo sizinde oldumu

Ben normal doğum istiyorum aslında epidural normal istiyorum ama doktorum tavsiye etmedi. Biraz sancı çeker doğurursun dedi. Sorsam da gerek Yok müdahale iyi değil dedi. Benim canım da çok tatlıdır yani inşallah hayırlısı ile doğururuz. Doktorumu çok sevdiğim ve güvendiğim için de değiştiremem bu saatten sonra. Epiduralin ne gibi sakıncası var bilen birileri yanıtlarsa sevinirim

Allah analı babalı büyütsün bebeğini P portakal bebek teşekkür ederim cevabın için . İnşallah bende cesaret edebilirim yoksa genel anestezi daha zor aslında .
Bende spinal oldum canım herşeyi hissettim ayaklarımı oynatabildim ama ağrı yok.kendini sartlandir ağrı olmayacak diye rahat edersin,ben bebek cikarilirkenki tüm baskıları hissettim herşeyin farkında oluyorsun ama bebis ilk birkaç dakikada çıkıyor o çıkana kadar sabret onu gorunce gerisini umuramiyosun ,benim bir de ameliyathanenin bir tarafinda demir alet dolaplar vardı ayna gibi herşey yansiyodu kafami oraya çevirince bana yapılanları gordum hemen geri çevirdim ama hiç panik olmadım,cunku zaten koldan sakinleştirici yapılıyor sana da yapılacaktır kafan güzel olacak sakın davranacaksin bence,genel anesteziyi bilmiyorum ama çok narkoz alıp bebeği etkilememk ve onu hemen gormek için benim gibi panik bi insan böle spinal olmuşsa herkes olabilir

Epidural olanlarda genelde bel ağrısı kaliyo sizinde oldumu

Kızlar ben oğlumu epidural
Normal dogum Yaptim bel agrisi yasamadım baska bir sorunda yasamadım
Bana kalırsa simdi Dr un
Yine olabilir tabiki Dedi bilemiyorum herkes ayni seyleri yasamıyor tabiki her müdahalenin elbette avantajı dezanavtaji vardır. Epidral
Dogum sancılarına agri kesici gibi düşünebilirseniz uyusma
Filan yok yanı ayaklarda filan

Ben de öyle biliyorum ya çok güzel bir şey. Fakat doktorum kesinlikle yapmayacağını söyledi. Bana söz hakkı bile vermedi. Birkaç saat sancı çekersin dedi. Sanki 2-3 dakika :) hayırlısı

Cnm ben yine sorayim sali randavum ama ayaklarini hizetmessin diorlar ya doktorum

Cnm ben yine sorayim sali randavum ama ayaklarini hizetmessin diorlar ya doktorum
Hissediyorsun Can'ım ya ben sancımı ayakta cektim dogumhaneye bile ayakta gittim epidural
Uyusma yapmiyor sadece agriyi düşürüyor dozuna gore tabii fazla
Verilirse daha az agri bana ilk dogum diye tam verilmedi yavas yavas acıkma oldukça verildi :)

Ama yinede rahatti yani ölemi yanii öle asiri agri sanci yokkk cocuk cikarken falan

Canlarım öncelikle iyi dilekleriniz ve tebrikleriniz için hepinize tek tek teşk ederim. sezeryan oldum ben hemen cvp yazamadım kusura bakmayın. spinal anestezi oldum dün sabah ani gitmedim. gün belirlendi sancılar kasılmalar olduğu için. şükür iyiyiz ikimizde 38 haftalık oğlum. mecburi sezeryan olacaklara şunuda belirtmek isterim spinal diğerine oranla avantajları çok. Korkmayın damar yolu açarken nasılsa oda öyle. Rabbim hepinize kolaylık güç kuvvet versin. Doğum yapmış arkadaşlarıda ayrıca tebrik ediyorum.

Benim son 6 gun ama Katinaninelindemakasi35 dun gece ilk defa adet agrisi oldu biraz o kadar
ayy hadi inşallah kendiliğinden başlar doğumun canım yaa Benimde oğluşum ucunda duruyor ama doğumun başladığı falan yok. Evde işle güçle uğraşmaya çalışıyorum ama yürüyemiyorum bile ya bacaklarımı açıp kapatamıyorum yani o derece.. Keşke sırayla çabucak doğursak bizde hayırlısıyla

Seninle aynı durumdayız resmen yaa, ciddi ciddi bağırıyorum yani ben dönerken sağa sola, kız bu kadar mı acır yaa Eşime diyorum döndür beni, abartmıyorum yani, yastıkla yatıyorum bacak aramda ama gene bana mısın demiyor yaa, çözüm bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…