2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Allah analı babalı büyütsün bebeğini P portakal bebek teşekkür ederim cevabın için . İnşallah bende cesaret edebilirim yoksa genel anestezi daha zor aslında .
Inanın sinek ısırığı gibi spinal iğne. Ağrısı acısı yok gerçekten. Klasik bir söz olacak ama ben olmuşsam herkes olur şimdi ikinci olacak inşallah birinci gibi sorunsuz olur. Ilk sezaryen ekibim çok iyiydi. Rabbim hepimizi iyi insanlarla ve şartlarla karsilastirsin

Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ne sız sorun ne ben anlatayım ama rabbıme hamdolsun ..teyzeleri kızım çok çirkin evde kalacak...3350 gram doğdu boylu poslu kızım hamdolsun...
Çok mutlu oldum tatlım merak ediyordum seni. Allah bağışlasın kızını.
Aman evlenmesin kızlarımız hep bizimle kalsınlar bu kadar zorluk çekiyoruz :)

Canım normal doğum oldu evet ama ben beceriksiz olduğum için zor oldu gözünüzü korkmasın ıkınamadım..beceremedım yanı ...doktor da çok kızdı ama yapacak birşey yok ...beceremedım yanii
Bak Doğum yapmışsın çok şükür. Bence büyük bir başarı hiç de beceriksiz değilsin. İsteyenlere de nasip olsun normal Doğum inşallah

Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ne sız sorun ne ben anlatayım ama rabbıme hamdolsun ..teyzeleri kızım çok çirkin evde kalacak...3350 gram doğdu boylu poslu kızım hamdolsun...
Allah sizlere bağışlasın canım benim, meleğin gelmiş sonunda Bir ara bekleriz senin de doğum hikayeni yaa bizde heyecanlanıyoruz işte buralarda ne yapalım

Allah sizlere bağışlasın canım benim, meleğin gelmiş sonunda Bir ara bekleriz senin de doğum hikayeni yaa bizde heyecanlanıyoruz işte buralarda ne yapalım
Ben cuma günü hastaneye gittim doktor yatış verdi ama ben evde sancımı cekeyım diye cıktım..Sonra gece 1 2 ya kadar düzenli sancılarım geldi sonra gitti uyumusum sabah kalktım hıcbırseyım yok ama 7 gibi sümüklü nısanım geldi ..Annem yanımdaydı guzelce kahvaltımızı yaptık anne kalk o nazlıysa ben daha çok hırslıyım..Kalk yuruyceZ dedim 3 saat yürüdük annemle ..eve geldım sıcak dusa gırdım çıktım..sancılar tekrar başla dı ama 3 4 saat ben bekledım sıklassın diye.sıklasmak yerine azalmaya başladı herzaman kı gibi..ama dedıkkı gidelim bir hastaneye en azından muane olur geri döneriz...Doktor muane etti 2 cm açılma var dedi çok düşük sancılar ıstersen suni sancıyla doğru dedi tamam dedim ve 10 buçuk da serüven başladı sancılar kuvvetliydi ama bana gore cekılmeyecek değil di..kolay dı derken tabiki deyildi ama herkesın agrı dagarcıgı farklı ..sancı nasıl kolay olsun..saat 4 de doktor muane etti artık tamam çatal dedi ..olan orda oldu bagrış cagrıs işte çatal da ben ıkınamadıgım için biraz çok zorlandım ..sonra bebek cıkıverdı ..rabbım e hamdolsun ...aynı küçük abisi ..babasına dedim kı kızın evde kalacak basına belayız çok çirkin dedim...hamdolsun şuan bir sağlık sorunumuz yok gayet ıyıyız ...3350 gram 50 cm doğdu ..Kızlar su olayı çok farklıymıs yaa bir su boşaldı bir su boşaldı dr suyumu patlattıgında sok oldum..ona hamileyken gece çok hareketli olunca ninni soylerdim..ninni söyleyince hemen sakinleşti..kızlar dünyanın en büyük mucizesi bebekdır..Allahım sen çok buyuksun ..gerçekten sana iman etmeyen kafir..bu mutlugun tarifi yok..bambaşka birşey..umarım en kısa zamanda sizde kavusursunuz..

Canım gözün aydın kızın doğmuş ya gerisini unutabilirsin :) tam gününde oldu herhalde

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah suni sancı aldinmi? Dikisin oldumu musait olursan hikaye ni yaz bizee

Kızlar bebeğiniz için sabun tozu mu aldınız yoksa bebekler için olan sıvı deterjan mı aldınız

Dalan roxy kullanyrm kızıma cnm. Bitkisel sabun tozu. Kokusu da güzel ekstra yumuşatıcı da kullanmyrm. Görümcemn kızı kızımla aynılar 15 aylık şimdi egzama olmş. Dr çamaşır deterjanndn olablr demiş sabun tozu kullann yumuşatıcı asla kullanmayn demiş. Çok dikkat edilmesi gereken bi konu aslnda

Yazmışsın hikayenişükür kavustunya gerisi ni boşver artık gazlı kakali gunlerin başladı tekrardanallah yRdimcin olsun

Aminncanim bende bi saat kadar yürüyüş yapiyom anneme ev islerinde yardim ediyorum zaten ev isi yapmayı hic birakmadim umarım gecikmeden gununde olur
tebrik ederim canim darisi basimiza cok sukur kavustun yavruna :)

Canımm çok sevindim gözünüz aydın biraz zor olmuş ama atlattın çok şükür ikiniz de iyisiniz maşallah :) Allahım bize de nasip etsin kucağımıza sağlıkla almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…