- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.001
Inanın sinek ısırığı gibi spinal iğne. Ağrısı acısı yok gerçekten. Klasik bir söz olacak ama ben olmuşsam herkes olur şimdi ikinci olacak inşallah birinci gibi sorunsuz olur. Ilk sezaryen ekibim çok iyiydi. Rabbim hepimizi iyi insanlarla ve şartlarla karsilastirsinAllah analı babalı büyütsün bebeğini P portakal bebek teşekkür ederim cevabın için . İnşallah bende cesaret edebilirim yoksa genel anestezi daha zor aslında .
Çok mutlu oldum tatlım merak ediyordum seni. Allah bağışlasın kızını.Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ne sız sorun ne ben anlatayım ama rabbıme hamdolsun ..teyzeleri kızım çok çirkin evde kalacak...3350 gram doğdu boylu poslu kızım hamdolsun...
Normal Doğum yaptın dimi canımKızlar bende doğum yaptım çok şükür ne sız sorun ne ben anlatayım ama rabbıme hamdolsun ..teyzeleri kızım çok çirkin evde kalacak...3350 gram doğdu boylu poslu kızım hamdolsun...
Canım normal doğum oldu evet ama ben beceriksiz olduğum için zor oldu gözünüzü korkmasın ıkınamadım..beceremedım yanı ...doktor da çok kızdı ama yapacak birşey yok ...beceremedım yaniiNormal Doğum yaptın dimi canım
Bak Doğum yapmışsın çok şükür. Bence büyük bir başarı hiç de beceriksiz değilsin. İsteyenlere de nasip olsun normal Doğum inşallahCanım normal doğum oldu evet ama ben beceriksiz olduğum için zor oldu gözünüzü korkmasın ıkınamadım..beceremedım yanı ...doktor da çok kızdı ama yapacak birşey yok ...beceremedım yanii
Allah sizlere bağışlasın canım benim, meleğin gelmiş sonundaKızlar bende doğum yaptım çok şükür ne sız sorun ne ben anlatayım ama rabbıme hamdolsun ..teyzeleri kızım çok çirkin evde kalacak...3350 gram doğdu boylu poslu kızım hamdolsun...
Ben cuma günü hastaneye gittim doktor yatış verdi ama ben evde sancımı cekeyım diye cıktım..Sonra gece 1 2 ya kadar düzenli sancılarım geldi sonra gitti uyumusum sabah kalktım hıcbırseyım yok ama 7 gibi sümüklü nısanım geldi ..Annem yanımdaydı guzelce kahvaltımızı yaptık anne kalk o nazlıysa ben daha çok hırslıyım..Kalk yuruyceZ dedim 3 saat yürüdük annemle ..eve geldım sıcak dusa gırdım çıktım..sancılar tekrar başla dı ama 3 4 saat ben bekledım sıklassın diye.sıklasmak yerine azalmaya başladı herzaman kı gibi..ama dedıkkı gidelim bir hastaneye en azından muane olur geri döneriz...Doktor muane etti 2 cm açılma var dedi çok düşük sancılar ıstersen suni sancıyla doğru dedi tamam dedim ve 10 buçuk da serüven başladı sancılar kuvvetliydi ama bana gore cekılmeyecek değil di..kolay dı derken tabiki deyildi ama herkesın agrı dagarcıgı farklı ..sancı nasıl kolay olsun..saat 4 de doktor muane etti artık tamam çatal dedi ..olan orda oldu bagrış cagrıs işte çatal da ben ıkınamadıgım için biraz çok zorlandım ..sonra bebek cıkıverdı ..rabbım e hamdolsun ...aynı küçük abisi ..babasına dedim kı kızın evde kalacak basına belayız çok çirkin dedim...hamdolsun şuan bir sağlık sorunumuz yok gayet ıyıyız ...3350 gram 50 cm doğdu ..Kızlar su olayı çok farklıymıs yaa bir su boşaldı bir su boşaldı dr suyumu patlattıgında sok oldum..ona hamileyken gece çok hareketli olunca ninni soylerdim..ninni söyleyince hemen sakinleşti..kızlar dünyanın en büyük mucizesi bebekdır..Allahım sen çok buyuksun ..gerçekten sana iman etmeyen kafir..bu mutlugun tarifi yok..bambaşka birşey..umarım en kısa zamanda sizde kavusursunuz..Allah sizlere bağışlasın canım benim, meleğin gelmiş sonundaBir ara bekleriz senin de doğum hikayeni yaa bizde heyecanlanıyoruz işte buralarda ne yapalım
Canım gözün aydın kızın doğmuş ya gerisini unutabilirsin :) tam gününde oldu herhaldeKızlar bende doğum yaptım çok şükür ne sız sorun ne ben anlatayım ama rabbıme hamdolsun ..teyzeleri kızım çok çirkin evde kalacak...3350 gram doğdu boylu poslu kızım hamdolsun...
Evet canım tahmini doğum tarihinde suni sancıyla 5 mı deyim 6 saatte mi deyim dünyaya geldi ..mucızemmCanım gözün aydın kızın doğmuş ya gerisini unutabilirsin :) tam gününde oldu herhalde
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahKızlar bende doğum yaptım çok şükür ne sız sorun ne ben anlatayım ama rabbıme hamdolsun ..teyzeleri kızım çok çirkin evde kalacak...3350 gram doğdu boylu poslu kızım hamdolsun...
Yarın takvimin silinirBende hala bekliyorum hiç doğuracak gibi değilim
canım ben roxy toz aldim birde uni baby sivi aldim,roxynin kokusu hic yok ama toz kalir diye uniyi kullaniyorum yikamalardaKızlar bebeğiniz için sabun tozu mu aldınız yoksa bebekler için olan sıvı deterjan mı aldınız
Kızlar bebeğiniz için sabun tozu mu aldınız yoksa bebekler için olan sıvı deterjan mı aldınız
Yazmışsın hikayeniBen cuma günü hastaneye gittim doktor yatış verdi ama ben evde sancımı cekeyım diye cıktım..Sonra gece 1 2 ya kadar düzenli sancılarım geldi sonra gitti uyumusum sabah kalktım hıcbırseyım yok ama 7 gibi sümüklü nısanım geldi ..Annem yanımdaydı guzelce kahvaltımızı yaptık anne kalk o nazlıysa ben daha çok hırslıyım..Kalk yuruyceZ dedim 3 saat yürüdük annemle ..eve geldım sıcak dusa gırdım çıktım..sancılar tekrar başla dı ama 3 4 saat ben bekledım sıklassın diye.sıklasmak yerine azalmaya başladı herzaman kı gibi..ama dedıkkı gidelim bir hastaneye en azından muane olur geri döneriz...Doktor muane etti 2 cm açılma var dedi çok düşük sancılar ıstersen suni sancıyla doğru dedi tamam dedim ve 10 buçuk da serüven başladı sancılar kuvvetliydi ama bana gore cekılmeyecek değil di..kolay dı derken tabiki deyildi ama herkesın agrı dagarcıgı farklı ..sancı nasıl kolay olsun..saat 4 de doktor muane etti artık tamam çatal dedi ..olan orda oldu bagrış cagrıs işte çatal da ben ıkınamadıgım için biraz çok zorlandım ..sonra bebek cıkıverdı ..rabbım e hamdolsun ...aynı küçük abisi ..babasına dedim kı kızın evde kalacak basına belayız çok çirkin dedim...hamdolsun şuan bir sağlık sorunumuz yok gayet ıyıyız ...3350 gram 50 cm doğdu ..Kızlar su olayı çok farklıymıs yaa bir su boşaldı bir su boşaldı dr suyumu patlattıgında sok oldum..ona hamileyken gece çok hareketli olunca ninni soylerdim..ninni söyleyince hemen sakinleşti..kızlar dünyanın en büyük mucizesi bebekdır..Allahım sen çok buyuksun ..gerçekten sana iman etmeyen kafir..bu mutlugun tarifi yok..bambaşka birşey..umarım en kısa zamanda sizde kavusursunuz..
Aminncanim bende bi saat kadar yürüyüş yapiyom anneme ev islerinde yardim ediyorum zaten ev isi yapmayı hic birakmadim umarım gecikmeden gununde olurayy hadi inşallah kendiliğinden başlar doğumun canım yaaBenimde oğluşum ucunda duruyor ama doğumun başladığı falan yok. Evde işle güçle uğraşmaya çalışıyorum ama yürüyemiyorum bile ya bacaklarımı açıp kapatamıyorum yani o derece.. Keşke sırayla çabucak doğursak bizde hayırlısıyla
tebrik ederim canim darisi basimiza cok sukur kavustun yavruna :)Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ne sız sorun ne ben anlatayım ama rabbıme hamdolsun ..teyzeleri kızım çok çirkin evde kalacak...3350 gram doğdu boylu poslu kızım hamdolsun...
Ben cuma günü hastaneye gittim doktor yatış verdi ama ben evde sancımı cekeyım diye cıktım..Sonra gece 1 2 ya kadar düzenli sancılarım geldi sonra gitti uyumusum sabah kalktım hıcbırseyım yok ama 7 gibi sümüklü nısanım geldi ..Annem yanımdaydı guzelce kahvaltımızı yaptık anne kalk o nazlıysa ben daha çok hırslıyım..Kalk yuruyceZ dedim 3 saat yürüdük annemle ..eve geldım sıcak dusa gırdım çıktım..sancılar tekrar başla dı ama 3 4 saat ben bekledım sıklassın diye.sıklasmak yerine azalmaya başladı herzaman kı gibi..ama dedıkkı gidelim bir hastaneye en azından muane olur geri döneriz...Doktor muane etti 2 cm açılma var dedi çok düşük sancılar ıstersen suni sancıyla doğru dedi tamam dedim ve 10 buçuk da serüven başladı sancılar kuvvetliydi ama bana gore cekılmeyecek değil di..kolay dı derken tabiki deyildi ama herkesın agrı dagarcıgı farklı ..sancı nasıl kolay olsun..saat 4 de doktor muane etti artık tamam çatal dedi ..olan orda oldu bagrış cagrıs işte çatal da ben ıkınamadıgım için biraz çok zorlandım ..sonra bebek cıkıverdı ..rabbım e hamdolsun ...aynı küçük abisi ..babasına dedim kı kızın evde kalacak basına belayız çok çirkin dedim...hamdolsun şuan bir sağlık sorunumuz yok gayet ıyıyız ...3350 gram 50 cm doğdu ..Kızlar su olayı çok farklıymıs yaa bir su boşaldı bir su boşaldı dr suyumu patlattıgında sok oldum..ona hamileyken gece çok hareketli olunca ninni soylerdim..ninni söyleyince hemen sakinleşti..kızlar dünyanın en büyük mucizesi bebekdır..Allahım sen çok buyuksun ..gerçekten sana iman etmeyen kafir..bu mutlugun tarifi yok..bambaşka birşey..umarım en kısa zamanda sizde kavusursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?