2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar vakitsiz bi sekilde bugun kontrole gittigim halde eve geldim 6dw doktor atadi ysrin sunu verecez dogumu baslatcaz dedi yarin tam 39 haftalik olacam bi de bugun iki kere nst oldu birinde kalbui 200lerde atti damarimda centik var beslenmese sikinti olabilir dedi her sey cok sacma degik mi ilk kizim daha kucuktu ama kirki beklenisti

Kız biZmkide canım :)) Aynen ya ilk baştakiler çok aceleci gibiydi şmdikilerde baya beklycek sanki.gerçi bizim şuan tm vaktimz bu hafta.ya mesela kanala girmemiş bebiş bianda girip sancıları başlatabiliyo mu
Ben onu ebeye sordumda. Kişiden kişiye değişir o kanal işi dedi. Girer grmez doğumda başlayabilir , veya günlerde geçebilir dedi. Son gittiğimde bemimkide girmemişti. Şuanda girmedi bence :):)
Bebeğin hıçkırıkları nasıl sende , devam ediyormu ? Ben hergün hissetmesemde iki günde bir hıçkırıklarını hissediyorum

Açıklığa baktılarmı canım.?
Günü var evet ama bebek strese girmesin diye suni verecek büyük ihtimal. Benim.ikinci doğumumda da artmadı kalp atışı sizdeki gibi aksine azaldığı için suni sancı verdiler suyumu patlattılar. Ama benim 4 cm di açıklığım. Size bişey söyledimi onunla ilgili.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım , sağ salim kavuş inşallah... Haftanız güzel nasılsa.

Bi halaya duraydık cümleten iyiydi :))) benim bebişte çok hareketli yahu yavrum kendini kaburgaların ordan çıkacak sanıyor galiba o kadar kemik ağrısı bel ağrısı var nişan geldi diyoruz bizim ki hala kaburga iteleme derdinde

Ahahaha valla benimkide aynı , kapıları karıştırmasalar bari. Acil çıkış kapısımı zorluyorlar sanki. İşaret yapıcam , çıkışlar bu tarafta diye .
Ossunn senin nişanın var bacım :):)

Bendede aynı belirtiler cnm. Bide bağırsak hareketlerim çok fazla. Eli kulağında artık:)

Evet normal. Bendende gelmişti çatıdan sonra lekelenme normal demişti doktorum
Ben o bağırsak hareketleri yüzünden ilaç kullandım 5gün kuzum :)) bi kaç gündür normale döndü dönecek gibi

Ahahaha valla benimkide aynı , kapıları karıştırmasalar bari. Acil çıkış kapısımı zorluyorlar sanki. İşaret yapıcam , çıkışlar bu tarafta diye .
Ossunn senin nişanın var bacım :):)
Elimizde bi o var zaten bide beni yürütmeyen ağrılar :)) senin önceki doğumlarda gelmiş miydi nişanın

Elimizde bi o var zaten bide beni yürütmeyen ağrılar :)) senin önceki doğumlarda gelmiş miydi nişanın
Biri çatı muayenesinden sonra geldi , akşamına. Ama onda da doğumun başlamış demişti zaten doktor. Gecesinede sancılanmıştm.
İkincisinde kopkoyu peltemsi akıntı geldi en az on gün bekledi onun üzerine :):) sana ne kadar oldu?

Kacti kizin cnm kac kiloydu
Banada öle diorlat ama risk yoksa bekletecem

Kızlar netim çok az bikac gündür okuyamadım.
Bugün kontrolüm vardı bobregim ağrıyor diyince dr ultrasonla bakıp çok kötü 3. Evreye gelmiş normal şartlarda tel takılması lazım nasıl dayandın bu zamana kadar diyip ardından sancıma baktı alttan muayene etti. Haftam ve bebeğin buyuklugude yeterli olunca yarın doğumunu 9da başlayacak dedi. Önce normal denicem.dedi.duaniza talibim.netim az duruma göre doğumdan sonra yazarım inşallah. Herkes aeolsun

Hmmm değişiyo yani herşeyin değiştiği gibi :) bnce benmkide girmedi.Sende vajinada baskı acı oluyomu canm.Benm sancı altım kopacak gibi acı giriyo böyle saniyelik.acaba kanala mı giriyo diyorm ama bilmem.
Hıçkırıkta ben uzun zamndr onu hissetmiom ya valla sen diyince şmdi düşündüm neden hissetmiom ki önceden hissederdim

Allah yar ve yardmcın olsun inşallah sağlkla kavuşursn bebeğine

Cnm dualarimiz seninle

Kız biZmkide canım :)) Aynen ya ilk baştakiler çok aceleci gibiydi şmdikilerde baya beklycek sanki.gerçi bizim şuan tm vaktimz bu hafta.ya mesela kanala girmemiş bebiş bianda girip sancıları başlatabiliyo mu
benim kızımda henüz kanala yerleşmedi yarın tekrar kontrolüm var. doktorum ağrı ve kasılmalarlada kanala inip doğum olabiliceğini söyledi. sancınla birlikte bebişin kanalda ilerleyip doğum gerçekleşebiliyormuş.

Genelde o dediğin baskı ve acıyı ben sabahları ilk kalktığımda hissediyorum.
Belli olmuyo sanki hıçkırık işide bir ara bende iyice takmıştım niye hıçkırmıyor bu diye. Ara ara oluyo işte :)

Ya ben magnezyumda içmiyorm artk sen içiomsn canm öncesnde de çok fazla içmedim gerçide

Ya ben magnezyumda içmiyorm artk sen içiomsn canm öncesnde de çok fazla içmedim gerçide
Ben de bırakalı çok oldu . Krampların yoksa bırakabilirsin demişti doktr. Yaklaşık yedinci ayın sonundan beri içmiyorum. Zaten pekte düzenli kullandığım söylenemezdi. Vitaminimde bitmişti :) yazdrmayı unuttum. Şimdilik.hiçbişey yok bnde de.

Kızlar merhabalar ,çok sık yazamadan da sizleri takip ediyorum .Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin .
Normalde çatı muayenesi sonucunda doktorun sezeryan deyip de başka doktora giden oldu mu hiç ?ben bugun çatı muayenesinde çok gerildim ,çok canım yandı ,doktor çatı çok dar ve basık normal olmaz dedi.
Kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…