- 22 Ağustos 2017
- 216
- 219
- 18
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.381
Niye gerginsin cnm benimde.canim sIkilio bilmiom. Niye bilmiom.evdeyim.ysnliz esim.yorgun ilgilenmio su buKizlar ben cok gerginim heyecanda bir taraftan
Yarin doktorumuz artik bir karar vercem dedi herseye hazirlikli olun ameliyata alabiliriz dedi ama bekleyedebiliriz anlasiliyo burdan o yuzden ne olcak nasil olcak korku endise heyecan tum duygularim karistiNiye gerginsin cnm benimde.canim sIkilio bilmiom. Niye bilmiom.evdeyim.ysnliz esim.yorgun ilgilenmio su bu
Anliom cnm ya hayirlsii neyse o cnn ya bizde öle bakalim bizim.nasil olcak bilmiorizki Rabbin yardim eder cnm dunu dusun bitecek bebeyinle gezecennn instergramda doguranlar gezior bile hahhaYarin doktorumuz artik bir karar vercem dedi herseye hazirlikli olun ameliyata alabiliriz dedi ama bekleyedebiliriz anlasiliyo burdan o yuzden ne olcak nasil olcak korku endise heyecan tum duygularim karisti
Cuma çatı muayenesi oldum bişi gelmedi sonrasında parmakucu kadar açılman var bi sonra ki cumaya kalmaz dedi. O peltemsi şeyde dün bir bugün iki oldu. Bugün çatı ağrım arttı düne göre ama 10 gün daha bekliceksek böyle işimiz varBiri çatı muayenesinden sonra geldi , akşamına. Ama onda da doğumun başlamış demişti zaten doktor. Gecesinede sancılanmıştm.
İkincisinde kopkoyu peltemsi akıntı geldi en az on gün bekledi onun üzerine :):) sana ne kadar oldu?
Belli olmuyor ki o canım. Kişiden kişiye değişiyor , bazılarında birkaç güne de oluyormuş. Valla şaşırdık neye , hangi belrtiye bakacağımzı. Ben haftaya kadar doğurmazsak asıl ondan sonrasını merak ediyorum :):)Cuma çatı muayenesi oldum bişi gelmedi sonrasında parmakucu kadar açılman var bi sonra ki cumaya kalmaz dedi. O peltemsi şeyde dün bir bugün iki oldu. Bugün çatı ağrım arttı düne göre ama 10 gün daha bekliceksek böyle işimiz var
İshal oldum baya baya doktor ilaçların artık yükleme yapmış olabilir bırak onları dedi bağırsak düzenleyici verdi 5 gün bunu kullan sonra diğer ilaçlarına devam et dedi. Öyle yaptım bende şimdi biraz düzeldi gibiNeden ilaç kullandın canım? Bağırsakların hareketlenmesi ishal filan doğum belirtisi diye biliyorum.
Ay evet gerçekten ne düşüneceğini bilemiyor insan sürekli kendini dinleme modunda. Sanki en başa döndük hamilemiyim değilmiyim durumuna belirti arıyor gibi :)))) şimdi de ay ha doğurdum ha doğurucam deyip doğuramayanlar olarak belirti arıyoruz :))Belli olmuyor ki o canım. Kişiden kişiye değişiyor , bazılarında birkaç güne de oluyormuş. Valla şaşırdık neye , hangi belrtiye bakacağımzı. Ben haftaya kadar doğurmazsak asıl ondan sonrasını merak ediyorum :):)
Bu kadar sakin kalabilecekmiyiz.
Valla 1 hafta sonra kafayı yemeye baslarim dogurmazsamBelli olmuyor ki o canım. Kişiden kişiye değişiyor , bazılarında birkaç güne de oluyormuş. Valla şaşırdık neye , hangi belrtiye bakacağımzı. Ben haftaya kadar doğurmazsak asıl ondan sonrasını merak ediyorum :):)
Bu kadar sakin kalabilecekmiyiz.
Acilma yok canim daha gunum de var zaten aslinda direk sezeryana alsa kske baslamamis dogumu baslatmak bosa ugrasmak ilk dogumumdaAçıklığa baktılarmı canım.?
Günü var evet ama bebek strese girmesin diye suni verecek büyük ihtimal. Benim.ikinci doğumumda da artmadı kalp atışı sizdeki gibi aksine azaldığı için suni sancı verdiler suyumu patlattılar. Ama benim 4 cm di açıklığım. Size bişey söyledimi onunla ilgili.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım , sağ salim kavuş inşallah... Haftanız güzel nasılsa.
Yok canim acikkik suni ile baslamasi sacmaAçıklığa baktılarmı canım.?
Günü var evet ama bebek strese girmesin diye suni verecek büyük ihtimal. Benim.ikinci doğumumda da artmadı kalp atışı sizdeki gibi aksine azaldığı için suni sancı verdiler suyumu patlattılar. Ama benim 4 cm di açıklığım. Size bişey söyledimi onunla ilgili.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım , sağ salim kavuş inşallah... Haftanız güzel nasılsa.
Suni ile dogumu baslatacaz mi diyorlar kacunci haftafa basltacaklarmis benim yarin 39 arti sifir 2800 olctu ama yanlis olctu 2500 ancadirKacti kizin cnm kac kiloydu
Banada öle diorlat ama risk yoksa bekletecem
Benimki 35 de 1977 di 37 den sonra dior ama önce rahim acilsin diye balon mu gibi sey koycaz diorlar acilma olsun diye sonra sunu su bu ama risk yoksaa ben bekletmek istiom persemve randavum var 40 ka kadar beklerse 2400 2500 olur diorlarya Allah buyukSuni ile dogumu baslatacaz mi diyorlar kacunci haftafa basltacaklarmis benim yarin 39 arti sifir 2800 olctu ama yanlis olctu 2500 ancadir
Tamam da kuzum , bebeğin kalp atışları riskliyse ondan dolayıdır işte suni denemeleri.Acilma yok canim daha gunum de var zaten aslinda direk sezeryana alsa kske baslamamis dogumu baslatmak bosa ugrasmak ilk dogumumda
Yok canim acikkik suni ile baslamasi sacma
Bndede oluyo oBirsey sorcam size ben cok rahatsiz oluroum bu cadi benim tamm vajinamda oynuo kafasinimi vuruo me edioo bilmiom ama ayaga kalkinca sanki akintimi islakmi birsey akioo gibi normalmi yoksa bendemi dogurcamm
Sanırım evet , :) kaskatı oluyosa karnınız ve rahatsızlık veren bir his varsa aynı anda kasılma onlar. Doğuma hazırlık yapıyo rahimKızlar bebek benm karnımı aşırı gerdiryo taş gibi oluyo karnm ve belime ağrı giriyo alt tarafımada snra gevşiyo snra bidaha gerdiriyo şmdi bu kasılma mı oluyo ki
Ya ne bileyim bebek hareket etmiş oluyo ya öylede kaslma olur mu bilemedm acayip gerdiriyo rahatszlk aşırı var belmle brlkte karnm kaskatı kasılıyo şuan sankiSanırım evet , :) kaskatı oluyosa karnınız ve rahatsızlık veren bir his varsa aynı anda kasılma onlar. Doğuma hazırlık yapıyo rahim
Doğrudur :)Ya ne bileyim bebek hareket etmiş oluyo ya öylede kaslma olur mu bilemedm acayip gerdiriyo rahatszlk aşırı var belmle brlkte karnm kaskatı kasılıyo şuan sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?