2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Niye gerginsin cnm benimde.canim sIkilio bilmiom. Niye bilmiom.evdeyim.ysnliz esim.yorgun ilgilenmio su bu
Yarin doktorumuz artik bir karar vercem dedi herseye hazirlikli olun ameliyata alabiliriz dedi ama bekleyedebiliriz anlasiliyo burdan o yuzden ne olcak nasil olcak korku endise heyecan tum duygularim karisti

Yarin doktorumuz artik bir karar vercem dedi herseye hazirlikli olun ameliyata alabiliriz dedi ama bekleyedebiliriz anlasiliyo burdan o yuzden ne olcak nasil olcak korku endise heyecan tum duygularim karisti
Anliom cnm ya hayirlsii neyse o cnn ya bizde öle bakalim bizim.nasil olcak bilmiorizki Rabbin yardim eder cnm dunu dusun bitecek bebeyinle gezecennn instergramda doguranlar gezior bile hahha

Cuma çatı muayenesi oldum bişi gelmedi sonrasında parmakucu kadar açılman var bi sonra ki cumaya kalmaz dedi. O peltemsi şeyde dün bir bugün iki oldu. Bugün çatı ağrım arttı düne göre ama 10 gün daha bekliceksek böyle işimiz var

Belli olmuyor ki o canım. Kişiden kişiye değişiyor , bazılarında birkaç güne de oluyormuş. Valla şaşırdık neye , hangi belrtiye bakacağımzı. Ben haftaya kadar doğurmazsak asıl ondan sonrasını merak ediyorum :):)
Bu kadar sakin kalabilecekmiyiz.

Neden ilaç kullandın canım? Bağırsakların hareketlenmesi ishal filan doğum belirtisi diye biliyorum.
İshal oldum baya baya doktor ilaçların artık yükleme yapmış olabilir bırak onları dedi bağırsak düzenleyici verdi 5 gün bunu kullan sonra diğer ilaçlarına devam et dedi. Öyle yaptım bende şimdi biraz düzeldi gibi

Ay evet gerçekten ne düşüneceğini bilemiyor insan sürekli kendini dinleme modunda. Sanki en başa döndük hamilemiyim değilmiyim durumuna belirti arıyor gibi :)))) şimdi de ay ha doğurdum ha doğurucam deyip doğuramayanlar olarak belirti arıyoruz :))

Valla 1 hafta sonra kafayı yemeye baslarim dogurmazsam

Birsey sorcam size ben cok rahatsiz oluroum bu cadi benim tamm vajinamda oynuo kafasinimi vuruo me edioo bilmiom ama ayaga kalkinca sanki akintimi islakmi birsey akioo gibi normalmi yoksa bendemi dogurcamm

Acilma yok canim daha gunum de var zaten aslinda direk sezeryana alsa kske baslamamis dogumu baslatmak bosa ugrasmak ilk dogumumda
Yok canim acikkik suni ile baslamasi sacma

Suni ile dogumu baslatacaz mi diyorlar kacunci haftafa basltacaklarmis benim yarin 39 arti sifir 2800 olctu ama yanlis olctu 2500 ancadir
Benimki 35 de 1977 di 37 den sonra dior ama önce rahim acilsin diye balon mu gibi sey koycaz diorlar acilma olsun diye sonra sunu su bu ama risk yoksaa ben bekletmek istiom persemve randavum var 40 ka kadar beklerse 2400 2500 olur diorlarya Allah buyuk

Acilma yok canim daha gunum de var zaten aslinda direk sezeryana alsa kske baslamamis dogumu baslatmak bosa ugrasmak ilk dogumumda

Yok canim acikkik suni ile baslamasi sacma
Tamam da kuzum , bebeğin kalp atışları riskliyse ondan dolayıdır işte suni denemeleri.
Yoksa isteğe bağlı sezeryan dersin canım . İnşallah kolaylıkla kucaklarsın yavrunu. Bende ikinci doğumumu suni sancıyla yaptım 45 dk sürdü toplam.
Hayırlısı ne ise o olur inşallah hepimiz için

Kızlar bebek benm karnımı aşırı gerdiryo taş gibi oluyo karnm ve belime ağrı giriyo alt tarafımada snra gevşiyo snra bidaha gerdiriyo şmdi bu kasılma mı oluyo ki

Bende idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım sistit...
Sık sık idrara çıkıyorum ve yanma var. Niye olduki şimdi bu doğuma yakın , bebeği etkilemez dimi kızlar

Kızlar bebek benm karnımı aşırı gerdiryo taş gibi oluyo karnm ve belime ağrı giriyo alt tarafımada snra gevşiyo snra bidaha gerdiriyo şmdi bu kasılma mı oluyo ki
Sanırım evet , :) kaskatı oluyosa karnınız ve rahatsızlık veren bir his varsa aynı anda kasılma onlar. Doğuma hazırlık yapıyo rahim

Sanırım evet , :) kaskatı oluyosa karnınız ve rahatsızlık veren bir his varsa aynı anda kasılma onlar. Doğuma hazırlık yapıyo rahim
Ya ne bileyim bebek hareket etmiş oluyo ya öylede kaslma olur mu bilemedm acayip gerdiriyo rahatszlk aşırı var belmle brlkte karnm kaskatı kasılıyo şuan sanki

Ya ne bileyim bebek hareket etmiş oluyo ya öylede kaslma olur mu bilemedm acayip gerdiriyo rahatszlk aşırı var belmle brlkte karnm kaskatı kasılıyo şuan sanki
Doğrudur :)
Gün içinde 15-20 kez kısa süreli benimde var . Ne kadar çok kasılma o kadar yakın doğum :):)
Hurma yiyincede dikkat ettim daha fazlalaşıyo bende ama sancı değil sadece kasılmalar artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…