- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.321
kızlar ben haftaya doğuracak mıyım ??anaa haftaya çocuğumun öngörülen doğum tarihi yani, oha ben şok oldum, hala zaman var sanıyodum, uykudan kalktım bi de, takvime bakınca oldum resmen yaa
Aynen Can'ım yaa bende sok oluyorumkızlar ne sorcam size çanta demişken, sizler bebeğinize yanınızda emzik götürecek misiniz ?
Oyyy ne guzel haberler Masallah barekallah darısı bize haftaya bizde yazalim boyle guzel seyler insaallah yaaBiz anne oğul kontrolden geliyoruz şimdi 8 günlük olduk bugün çocuk doktoru kontrol etti herşey yolundaymış sarılık değeri 11 çıktı 20 den sonrası tehlikeli şu anda sorun yok yavaş yavaş geçer dedi. Doğduğundan beri hiç mama almadı sadece emzirdim 500 gram almış çok iyi dediler. 5 günlükken göbeğimiz düşmüştü, topuk kanlarını verdik d vitamini verdiler 15 günlük olunca başlayacağız, bebişden bu kadar yani :) sonra ben muayene oldum dikiş olmadığı için alttan bakmaya gerek Yok dediler, ultrasondan Rahime baktı doktor temiz dedi. Onun dışında hamilelikte 14 kilo almıştım 10 kilosu gitmiş bile tüm giysilerim oluyor emzirdikçe bebiş kilo alıyor ben eriyorum :))
inşallah sendende güzel haberler alırız :) bende emzik almıştım ama daha yeni yeni vermeye başlıyorum hemende alıştı dışarıdayken mesela bugün iyi oldu verince uykuya daldı. Biraz bekledim beni emmeye iyice alışsın karışıklık olmasın diye. Benim ilk bebek de hastanede hemen vermişlerdi hemşireler biraz emmede güçlük olmuştu, ikinci bebeğimde öyle olmasın diye 1 aylıkken vermiştim o zamanda almamıştı bu sefer orta yolu bulduk 1 haftalık verdim :))Aynen Can'ım yaa bende sok oluyorum
Gördükçe resmen haftaya bugun benim
Takvim gidecekhafta sonuna dogsun insaallah yaa bakalım .. Emzik çeşit çeşit aldım ben hastaneye de iki tane koydum buyuk
Kolaylık yasadım oglumda emzik verdigim
İcin bunda da kullanicam umarım alır
Oyyy ne guzel haberler Masallah barekallah darısı bize haftaya bizde yazalim boyle guzel seyler insaallah yaa
Hiç endişelenme bazı kadınlar çok belirti yaşamaz birde daha erken olduğu için bir hafta sonra da baslıyabilir Allahın izniyle sorun yoktur...Merheba kizlar ben 7 haftalk hamileyim ama hc belirtm yok ilk zamanlar ksiklar cok agridi batti gogusler hafif sisdi hassaslasti ama suan normale dondu bulanti hic olmadi bde progestan aliyorm uyku hali sersemlk yapiyor bu gebeligin devam ettigi anlaminami geliyor herhangi bi yan etki yapmamasi dda normalmi 5+6da kese gozuktu daha cok yeni dedi 15gun sonra gel dedi belirtiler olmamasi normalmi hic hamile gbi hissetmiyorum arada kasik bel agrisi sadce bda ilac icnce uyku hali
belirtilere çok fazla takılmayın her kadında olacak diye bir şey Yok ben 3 hamilelik geçirdim hiç birinde bulantım baş dönmem kasık ağrım hiç bir şey olmadı sende de her şey yolundadır inşallahMerheba kizlar ben 7 haftalk hamileyim ama hc belirtm yok ilk zamanlar ksiklar cok agridi batti gogusler hafif sisdi hassaslasti ama suan normale dondu bulanti hic olmadi bde progestan aliyorm uyku hali sersemlk yapiyor bu gebeligin devam ettigi anlaminami geliyor herhangi bi yan etki yapmamasi dda normalmi 5+6da kese gozuktu daha cok yeni dedi 15gun sonra gel dedi belirtiler olmamasi normalmi hic hamile gbi hissetmiyorum arada kasik bel agrisi sadce bda ilac icnce uyku hali
Öyle oluyor herhalde kuzum ya bide ilk ya başımıza ne gelecek bilmiyoruz onun rahatlığı var sanırım :)))Beklerken korku oluor ana dogum ani gelince heycan oluor bence öle degilmi
Var mı kıpırtılar acabaaa sende de :)) ne durumdasın bugün ??
Ayy hadi hayırlısı çok merak ettim doğurursan haber ver:)) benimkinden ses yok daha:)
Daha doğurmadım bugün de geldi yine o akıntıdan. Çatı ağrım arttı bide karnım daha çok kasılıyor. Ara ara belimden de giriyor artık sancılar. Sen ne durumdasın
Hahahahaha çok güldüm yaaa :))))Olmuyor olmuyorgelmiyor bu cocuk hadi bakalim simdide ben inada bindirdim dogurmuyom kim daha inatmis
Her şeyin yolunda olmasına sevindim :) kilo olayı ayrı bi Harika ben de aynı uygulamadan istiyorum burdan içime dışıma duyurulur :)))Biz anne oğul kontrolden geliyoruz şimdi 8 günlük olduk bugün çocuk doktoru kontrol etti herşey yolundaymış sarılık değeri 11 çıktı 20 den sonrası tehlikeli şu anda sorun yok yavaş yavaş geçer dedi. Doğduğundan beri hiç mama almadı sadece emzirdim 500 gram almış çok iyi dediler. 5 günlükken göbeğimiz düşmüştü, topuk kanlarını verdik d vitamini verdiler 15 günlük olunca başlayacağız, bebişden bu kadar yani :) sonra ben muayene oldum dikiş olmadığı için alttan bakmaya gerek Yok dediler, ultrasondan Rahime baktı doktor temiz dedi. Onun dışında hamilelikte 14 kilo almıştım 10 kilosu gitmiş bile tüm giysilerim oluyor emzirdikçe bebiş kilo alıyor ben eriyorum :))
Sagolun boyle duyunca rahatliyorm inslh yolundadr herseybelirtilere çok fazla takılmayın her kadında olacak diye bir şey Yok ben 3 hamilelik geçirdim hiç birinde bulantım baş dönmem kasık ağrım hiç bir şey olmadı sende de her şey yolundadır inşallah
Ara ara kasilma var ama duzensiz. Bide dunden belli çatı ağrısı varÖyle oluyor herhalde kuzum ya bide ilk ya başımıza ne gelecek bilmiyoruz onun rahatlığı var sanırım :)))
Var mı kıpırtılar acabaaa sende de :)) ne durumdasın bugün ??
Daha doğurmadım bugün de geldi yine o akıntıdan. Çatı ağrım arttı bide karnım daha çok kasılıyor. Ara ara belimden de giriyor artık sancılar. Sen ne durumdasın
Peki ne yiyip içiyorsun, süt olması için kiloyu vermek için özel bişey yapıyormusun? Daha önceki çocuklarımda süt olsun diye yırtınıyordum vereceğim yerde kilo alıyordum, ya ben bu işi bilmiyorum ya da bünyem böyleBiz anne oğul kontrolden geliyoruz şimdi 8 günlük olduk bugün çocuk doktoru kontrol etti herşey yolundaymış sarılık değeri 11 çıktı 20 den sonrası tehlikeli şu anda sorun yok yavaş yavaş geçer dedi. Doğduğundan beri hiç mama almadı sadece emzirdim 500 gram almış çok iyi dediler. 5 günlükken göbeğimiz düşmüştü, topuk kanlarını verdik d vitamini verdiler 15 günlük olunca başlayacağız, bebişden bu kadar yani :) sonra ben muayene oldum dikiş olmadığı için alttan bakmaya gerek Yok dediler, ultrasondan Rahime baktı doktor temiz dedi. Onun dışında hamilelikte 14 kilo almıştım 10 kilosu gitmiş bile tüm giysilerim oluyor emzirdikçe bebiş kilo alıyor ben eriyorum :))
Ya kızlar Allah aşkına söyleyin napıyorsunuz ne yiyip içiyorsunuz, ben niye hem kilo alıp hem sütüm az oluyorbizde bugün 13 günlük olduk :) bende emziriyorum eski kiloma döndüm verebilcez mi derken 40 ımız cıkmadan eridik bile :) ben 40ım cıkana kadar daha cok kilo verir incecik olurum diyorum
sezeryan oldum ben ozel bisey yapmadim sadece sivi tuketiyorum ekmek te sabah 2 3 dilim yemeye basladim . doktor oyle soyledi diye. su cok tuketmeye calisiyorum.sütüm iyi simdilik Allaha sukur .benim ilk bebegim tecrubesizim ama birden gitti bende anlamadim bebek cok emiyor ama ondan olabilir belkiPeki ne yiyip içiyorsun, süt olması için kiloyu vermek için özel bişey yapıyormusun? Daha önceki çocuklarımda süt olsun diye yırtınıyordum vereceğim yerde kilo alıyordum, ya ben bu işi bilmiyorum ya da bünyem böyle
bende 56ile hamile kaldim suan 57yim hedefim 52 insallah :) bizim de sariligimiz 10 a 3cikti doktor bol bol emzir dedi kakasiyla atiyor simdi farkediyorum ama bende ölçturmedim haftaya kontrolumuz var bakalim ne cikacakL LaleZar86 O obenmdunym kızlar bende 69 kılo ya dusdum zaten 68 69 kıloyla hamile kalmıstım..emzırdıkce gidiyor herhalde.ama benim hedef 62 63 ..çünkü ben kilolu hamile kaldım..bakalım hayır olsun ınsaAllah.
Layeste bende sarılık olunca baya baya beslemeye çalıştım benim kıde kılo aldı elh..400 gram da biz aldık çok şükür..ben arada mama veriyorum ama çok nadir sut azalınca...sarılıkta baya baya bana gore duEldı ama gidip ölcturmedim..
Nasıl farkedıyorsun sapsarı kaka yapıyorlar öyle mı benim kı bol bol çiş yapıyor..bende atıyordur ınsaAllah diyorum..bende 56ile hamile kaldim suan 57yim hedefim 52 insallah :) bizim de sariligimiz 10 a 3cikti doktor bol bol emzir dedi kakasiyla atiyor simdi farkediyorum ama bende ölçturmedim haftaya kontrolumuz var bakalim ne cikacak
ben bol bol sıvı tüketmeye çalışıyorum zaten emzirdikçe susuyorum yanımda hep suyum oluyor onun dışında hurma yiyorum malt içeceği almıştım onu içtim azar azar. Birde sık sık emzirmek çok önemli ben uyusa bile en uyandırıp emzirdim 2 saati geçirmemeye çalıştım. İlk gün sütüm vardı zaten ikinci günden sonra çok gelmeye başladı hatta süt kanalları tıkandı falan ama normale döndü şükür. Yani kısacası bol sıvı ve bol emzirmek en önemlisi böylelikle hem kilo gidiyor hem süt oluyor.Peki ne yiyip içiyorsun, süt olması için kiloyu vermek için özel bişey yapıyormusun? Daha önceki çocuklarımda süt olsun diye yırtınıyordum vereceğim yerde kilo alıyordum, ya ben bu işi bilmiyorum ya da bünyem böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?