2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Beklemek mantıklı ama benım doktor dınlemıyor

Doğrudur :)
Gün içinde 15-20 kez kısa süreli benimde var . Ne kadar çok kasılma o kadar yakın doğum :):)
Hurma yiyincede dikkat ettim daha fazlalaşıyo bende ama sancı değil sadece kasılmalar artıyor
Benmde on kere olmştur bugün bu kdr olmuyodu bugün bi değişklk var canm.Ağrılarmda var sırtım azıcık oturuyum hemen tutuyluyo.Sennle aramızda bi gün var.

Anın canım Insallah Belkı kalıbı hızlı oldugunu ıcın ama ıkıncı nst normal, deyıp cuma gel deyıp aksam 6 araması yarın gel demesi ılgınc

Benmde on kere olmştur bugün bu kdr olmuyodu bugün bi değişklk var canm.Ağrılarmda var sırtım azıcık oturuyum hemen tutuyluyo.Sennle aramızda bi gün var.
Senin kontrol ne zamana? Perşembe benim ama cumada gidebilirim. İçimden bir his kontrol sonrası bişeyler olacak diyor. Altıncı hismidir kurunrumudur bilmiyorum ama
Evet aynı şeyleri yaşıyoruz bugün , kalçamın üstü benim ağrıyan yer tam ortada tam belimi sarmıyor.

Hurma yiyin dior hocalarda hz meryem de yemis ve hurma normal digumu acisini asaltiormus bem 37 demi basliyayim gunde kac tane yenecek peki

Benmki pazartesi canım.banada bu hafta bişeylr olcak gibi geliyo ama bakalm .Ama bugün değişk diyorm ya Allahtan hayrlısı Allah yardmcımz olsn valla

Hurma yiyin dior hocalarda hz meryem de yemis ve hurma normal digumu acisini asaltiormus bem 37 demi basliyayim gunde kac tane yenecek peki
ben 38.haftadan beri yiyorum canım günde 5 tane falan şu an ne kızım kafasını yerleştirdi nede açıklığım var sadece kasılmalarım var yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor.

Bende idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım sistit...
Sık sık idrara çıkıyorum ve yanma var. Niye olduki şimdi bu doğuma yakın , bebeği etkilemez dimi kızlar
Su içmeyi mi azalttın acaba? Limonlu su iç biraz. Ayaklarını üşütmüş olabilirsin. Sirkeli suyla gir tuvalete de. Bi doktorunu ara istersen yarın son zamanda idrar yolu enfeksiyonu sıkıntı olabilir bu şekilde Doğum olursa

Dogum.zamanida yiyin insaAllah
Allah yardim eder bak hz meryem anamiz kendi basinaaa kinse yokkk Allah var bizimde ölee Allah varr

Bende daha uyumadım ne zaman gelecek bu bebeler sıkıldım artık.gelsinler bir an önce.herkes doğurdu büyüttü biz daha doğuracaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…