- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #31.641
Dogurrum dediğim tarihin bitmesine son 8 saat 
acaba 8 saatte sancisiz belirtisiz süper Bi doğum yaparmiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım senin sabaha baya sıklaşır sancılar benimde boyle yavaştan basladi hastaneye gittik filan adet sancısı gibiydi hafif hafif son bir iki saat şiddetlendi seninde en gec yarin kucağında insaallah yavru kusunGelsin gelsin minnoş çok bekletmesin attık yarın da kontrolümüz vardı zaten sabaha kalırsa kontrolde birşeyler söyler heralde açıklık varsa yatış yapar belki ya da sabaha kalmaz mı acaba ay ne tatlı telaşlar böyle bu ya![]()
E senin daha var dur hele sırayi bozma biz variz onceDogurrum dediğim tarihin bitmesine son 8 saatacaba 8 saatte sancisiz belirtisiz süper Bi doğum yaparmiyim
![]()
İnşallah tatlım zamanla belirginleşecek sanırım kasılmalar :)) şimdi saat tutayım dedim 15 dk da bir hafif şiddetli yokluyor kayboluyorCan'ım senin sabaha baya sıklaşır sancılar benimde boyle yavaştan basladi hastaneye gittik filan adet sancısı gibiydi hafif hafif son bir iki saat şiddetlendi seninde en gec yarin kucağında insaallah yavru kusun![]()
Hiç kusura bakmayın haftam dogurmaya musaitE senin daha var dur hele sırayi bozma biz variz once![]()

Hahahaha hadi bakalımHiç kusura bakmayın haftam dogurmaya musaithızlı olan kazansın
![]()
belki gaza gelir bebeler Azcik rekabet ortamı oluşunca Ben mart sonu gibi hahahBence 4 @jtaime020626 ondan sonrada benle @Albeni7 sonrada kivircikmom vardı .varmı başka ? Ha ondan sonrada hapyanne:)
inşallah yarın belli olucak bakalımCanm hemen karar verme bekleme süresi varsa kontrollü bir şekilde beklersin bana da 41i doldurursun diyordu ama bakalım gelecek gibi artık :))
Insallah dogurursun anam benim 1 hafta oldu geleli, 2 cm acilma da var ama cocuk cikmiyor yavvKızlar kanlı bir şekilde nişanım geldi. Pıhtı gibi beyaz üzerinde kahverengi çizgi çizgi kan lekeleri var. Aynı arama motorundakiler gibi. Görünce çok heyecanlandım. Ne zamana sancılar başlar acaba![]()
Yerlesmis canim, 2 cm acilmam da varkafa yerleşmişmi
E neden doğuramıon ki sen canımYerlesmis canim, 2 cm acilmam da var![]()

maşallah hayırlısıyla doğur. inşallah darısı bana benimkide yerleşse keşke yarın kontrol var gittiğimde banada bu müjdeli haberi verir inşallah kıpırdak şuan kasıklarım ve kaburgalarımda baskı oluyorYerlesmis canim, 2 cm acilmam da var![]()
Zaten bugun basim da cok agriyo dunden beri, olsun bitsin artik yaYa sorma anam, nerede okuduysam dogum yakin falan yaziyor ama alakasi yok yani.. Seninde mi erkek

Benimki kız canımYa sorma anam, nerede okuduysam dogum yakin falan yaziyor ama alakasi yok yani.. Seninde mi erkek![]()
Cnm senin ilkmi pekiAaa ne güzel nişan ertesi gün Doğum inşallah benim de böyle olur :))