- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #31.921
Aaa takvimim gitmiş. Duygulandım takvimi yaptığım ilk gün geldi aklıma
şimdi kızım yanımda çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Âmin canım inşllah.sende de mi hiç belirti açılma kanala inme yok?Merhaba kızlar ben de sessiz takipçilerdenim . Çalıştığım için çok giremiyordum. Can'ım seninle günümü aynı. Ben hiç gelmeye niyeti yok gibi hissediyorum. Seni de görünce yalnız değilim dedim. Allah tez zamanda kurtarsın bizleri sağlıkla hayırlısıyla
Allah büyük, sabrını da veriyor.. Bir mucizeyi dünyaya getiriyoruz bunun güzelliği anlatılamaz:)Korkudanmi can sIkintisimi bilmiomki yanlizliktaaa biliomm
Sen kurtuldun ma korktugun kadar olmadi bizimde öle olcak biliomm Allah var
Cadı bunlar cadıııı :)Gece mesaısındeyız faldır faldır gözlerle bakıyor napıyım ben bu kızı
Aaa nolduki yaa..Günaydın herkeseben umudu kestim 40 i bitirip suni alacağım günü bekliyorum
şurda kaldı 8 gün inşallah
kızlar albeni niye banlanmisya
inş 1 Günlüktur
![]()
Benimki tam da o türden :) bu ara gündüzleride hareketli geçirdiğimiz oluyor :)Senin de gündüz bol uyuyanlardan gece ilgi bekleyenlerden mi :)
Dayanılacak şiddette evet canım.Dayanılacak şiddettemi.canım. Rabbim kolayca kurtarsın inşallah
Valla Can'ım kontrole en son geçen pazartesi gittim bakmadı. Salı günü tekrar kontrolüm var o gün bakacak. Benim sıvımda biraz azlık var. O yüzden sıvı kontrolüne yoğunlaştı hep doğumdan çok. Salı gününe kadar doğmazsa haber veririmÂmin canım inşllah.sende de mi hiç belirti açılma kanala inme yok?
Dualarımız seninle Can'ım ins suni ile olur bu is sen kafanı rahatlat sadece doguma odaklan sagsalim en guzelYarın yatışım yapılacak. Kontrole gittik sancı var ama herhangi açılma yok. Yarın 40+4 oluyor yarına kadar kendi sancımla açılma olmazsa suni sancı verecek normal Doğum denenecek olmazsa yine yarın sezeryana alacak. Yani yarın büyük gün benim için kızlar dua edin ne olur çok heyecanlıyım
Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Rabbim yar ve yardımcın olsunYarın yatışım yapılacak. Kontrole gittik sancı var ama herhangi açılma yok. Yarın 40+4 oluyor yarına kadar kendi sancımla açılma olmazsa suni sancı verecek normal Doğum denenecek olmazsa yine yarın sezeryana alacak. Yani yarın büyük gün benim için kızlar dua edin ne olur çok heyecanlıyım
İnşallah canım. Kontrole ne zaman çağırdığını hatırlamıyorum ben ya o anki telaştan yoğunluktan. Pzts bi sorayım. Bu durumuda anlatıyım.
Dualarimiz seninle cnm az kaldi azYarın yatışım yapılacak. Kontrole gittik sancı var ama herhangi açılma yok. Yarın 40+4 oluyor yarına kadar kendi sancımla açılma olmazsa suni sancı verecek normal Doğum denenecek olmazsa yine yarın sezeryana alacak. Yani yarın büyük gün benim için kızlar dua edin ne olur çok heyecanlıyım
Gaz sancılarına göre değişiyor ama gece banko nöbette geçiyor :)Benimki tam da o türden :) bu ara gündüzleride hareketli geçirdiğimiz oluyor :)
Bende var bu sabah karın agrim var ishal gibiyim degisik bağırsaklarım umarım dogum alemetidir su kanlı nisan bir gelse tamam dicem oglumda gelmisti sonra basladi sancılarım NE guzelKızlar kasık ağrısı çekiyorum ve ishal oldum. Var mı böyle bir durum yaşayan?
Ay hadi inşallah öyledir de kavuşuruz kuzularımıza:)Bende var bu sabah karın agrim var ishal gibiyim degisik bağırsaklarım umarım dogum alemetidir su kanlı nisan bir gelse tamam dicem oglumda gelmisti sonra basladi sancılarım NE guzel
Ay canım inşallah Allahm duysun dediğini hayrlısyla kavuşalm.Kızlar mesajları okudukça kendi yaşadıklarımı hatırlıyorum :) sona 2 gün kala geldi kızım :) Bende umudunu kaybedip beklememeye karar verenlerdendim. Bütün sıkıntılarım şikayetlerim belirtilerim geçmişti :) Ama vakti gelsin yeter ki, bi şekilde doğuma götürüyor sizi. Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin inşallah :)
Demek hala açıklığın olmadı ya Allah yardm etsn en azndan yarn bi karara kavuşcak suniyle olur bncede .Yarın yatışım yapılacak. Kontrole gittik sancı var ama herhangi açılma yok. Yarın 40+4 oluyor yarına kadar kendi sancımla açılma olmazsa suni sancı verecek normal Doğum denenecek olmazsa yine yarın sezeryana alacak. Yani yarın büyük gün benim için kızlar dua edin ne olur çok heyecanlıyım
Sagil canim allah razi olsun 2585 dogdu iki gun sonra 2390 oldu yarin kontrol var mama vermedik hic bi baslasa almaya kizim da oyleydi ama mama vermistik cunku o 2180diCanım bol bol emzırrırsen bir düşüş yasanmıyot mesala biz sarılık olunca baya baya beslenmesine odaklandık doktor bile şaşırdı biz düşüş beklıyorduk sızın bebek kılo almış dedi bol bol emzir besle
Ben geldimBu doğuma giden kizceler ne etti ses seda yok![]()
halee91
jtaime020626 @Katinaninelindemakasi35 hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kızlar
![]()

Çift geldin insallahBen geldim