2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
merhaba arkadaşlar
dr. bana mide bulantısı için dramamine verdi ama internette bazıdoktorlar hamilelere vermiyormuş. şuana kadar 2 kere içtim çok zorda kaldığımda. dramamine kullanan var mı başka
Ben kullandım canım ilk gebeliğimde kum düşürdüğüm için mide bulantılarına ek olarak yazdılar... Endişlenme lütfen, zorda kalmazsan içmezsin.

ablamda öyleydi ve zofer mi neydi onu kullandı. yeğenim sağlıklı.
bu dramamine içince 3-4 saat bayılmış gibi uyutuyor o yüzden içim rahat etmedi, aşırı bulanmadıkça kullanmıyorum, kullanan var mı diye merak ettim. başka dr. larda veriyormu acaba

Ben kullandım canım ilk gebeliğimde kum düşürdüğüm için mide bulantılarına ek olarak yazdılar... Endişlenme lütfen, zorda kalmazsan içmezsin.
zorda kalınca içiyorum dün içtim bayılcak gibi yaptı 3-4 saat çok derin uyumuşum. teşekkürler cevabın için

Seninle de aynıyız hatta değerlerimiz de aynı iki gün arayla kan testi verdim hep sınırda yükselmiş ama kese göründü üç gün önce haftaya bir daha kontrole çağırdı. Hayırlısı güzel sonuçlar alalım inşallah

evet ben de ilk gebeliğimde kullanmıştım o ilaç ve serumlarla ayakta duruyordum anca ve çok şükür sağlıklı bir bebem var.
ikincide de başladı sıkıntılar ama daha ilaç kullanma raddesine gelmedim :)

6+6 haftalık hamileyim daha öncede yazmıştım bugün doktora gittim iki yolk kesesi olduğunu ama bebeğin olmadığını söyledi Biraz daha bekleyelim dedi

ilk hamilelliğimde bende başka sebeplerden dolayı çok üzülmüştüm bunda da aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
o yuzden istatiksel değerlere çok takılmamak gerekir.Allah hepişmize sağlıkllı hamilelik geçirmek nasıp etsin

Benimde son adet tarihim 29 mayıs ve 12 haziranda yumurtam çatladı ve oldu yani. Sende 28 haziran olmuşsun 5 Haziran'da temizlendim diyorsun ama o zaman zaten döngünün 9. Gününe gelmiş oluyorsun. Eşin gitmeden önce ilişkiye girdiyseniz zaten o zamanda tam doğurgan zamanın oluyor yani o kadar şaşırmana gerek yok :) adetinin başladığı günden saymaya başla temizlendiğin günden sonra değil.

merhaba arkadaşlar.yazılanları okudum ne güzel bebekler kendini göstermeye başlamış.Kimi bebekler naz yapıp azcık annelerini strese sokmuşlar bende bu streslere girmek istemediğim için doktora gitmiyorum işte.biraz daha büyüsün gidince doktorun dediklerini kötü algılamayayım,strese girmeyeyim diye bekliyorum.ama kan testini verdim bugün değerim haftamla orantılı çıktı.Bakalım inşallah iyidir her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…