2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bilmiyorum ki boş gebelik olabilirmi dedim , bekleyip göreceğiz dedi . Hayırlısı artık beklemekten başka çözüm yok. Tşkler L LaleZar86 N nursenaoz
Başka bişeydir umarım...
Boş bile olsa 11,8 cm çok büyük kese için orda mm yazsa doğru olabilirdi. Ben geçen gittiğimde keseyi ölçmedi bebeği gördüğümüz için ama ikinci bir kese vardı boş onu ölçtü 11,1 mm idi. Umarım herşey yolundadır.

Bilmiyorum ki boş gebelik olabilirmi dedim , bekleyip göreceğiz dedi . Hayırlısı artık beklemekten başka çözüm yok. Tşkler L LaleZar86 N nursenaoz
Başka bişeydir umarım...
Bende kendi ultrason kağıdoma baktım bak yukarda yazanla aşağıda yazan ölçüm farklı. Yukardaki değer cihazla ilgili sanırım benimkinde yukarda 12.9 cm yazıyo ama kesemin boyu aşağıda yazan değer yani 0.72 cm sıkma canını o değer kesenin boyu değil:)

Eklentiler

• 20170728_172138.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 72
Başka bişeydir umarım...
dr. ilk gittiğim de 5+4 tü sanırım kese görünüyo, 2 hafta sonra gel canlı mı bakalım demişti, ben de stres olmuştum canlı mı deyince.. dr. lar genelde kesinleşmeden bişey söylemek istemiyor, inşallah bir dahaki sefere kalbini duyarsınız

Kzlar benim adetim 5.gecikti olurum diye idrar testi yapmadm bugn ilk defa midem bole kotu oldu sanki kuscm gbi gecen ay duzene girmisti nye bole oldu anlamyrm gebelik yoktr defl mi artk inanasmda gelmyr bir yildr hersyi yasadm ama kalamdm artk umidm yok

Tşekkür edeerim :)
Baktım şimdi yeniden ama benimkinde yazmıyo Gs . Öğrenmiş olduk sayende

hemen test yap, 5 gün baya gecikmiş varsa testte çıkar

Biz ne diyelim ki şimdi inşallah hamilesindir. Bence bir test yap hemen ve kurtul belirsizlikten :)

İnşallah rabbim gönlünün muradını versin :)

Dur hemen korkma bunun ihtimali Yok matematiğe aykırı ben kendi ultrason fotoğrafıma bakıcam sağ alt köşede yazıyor bende doğrusu benimki 6 haftalıkken 5.3 cm miş :) korkma panik yapma dikkatli ol sadece ve bol bol dua et

Kızlar ya benim cildim çok kuru bu aralar alt dudağımın sağ ve sol tarafından çeneme doğru sanki yara çıkacak neden olur ki şimdi bu nasıl geçer ne kullanmalı

Başka bişeydir umarım...
canım korkma o kese boyutu degil. dedikleri gibi keseyi genelde gs diye gösteriyor. senin resminde görnmüyor ya ölçmedi ya foto tam değil. bende de 6.5 cm yazıyor orası. belki rahim kalınlııgı falandır ama eminim kese değil o

Evet arkadaşlar sayesinde öğrendik :) foto tam ama dediğin gibi ölçüm yapmamış sanırım. Yazmıyo çünkü. Teşekkür ederiimm cvp için

Kızlar henüz 5+2 yiz ama karnım hep aç.benim gibi olan var mı.8 aylık kızımı emziriyrm bi de.o da etkilio olablr mi acaba.ama hep bişeyler yemek istyrm

Canını sıkma canım kese ölçüsü olsa gs yazar yanında hem kese o kadar imkansız olması

Benim ultrasonda yazmıyor , baktım baktım göremedim. Ama bana da beş buçuk , altı arası dedi. Bebeği gördü, kalbi dinleyemedik. Keşke vajinal ultrason konusunda ısrarcı olsaydım.

Cildim diyorum kızlar çok kuru bildiğin kaşınıyor ağzımın etrafı napıcam

Nemlendrici kullan cnm.lansinoh lanolin var çok yoğun.emzirmenn ilk donemnde göğüs ucu için kullanilio.emzirmeye de engel değil.haricende de kullanilabliyr dirsekler gibi yoğun nemlendrci isteyen bölgelerde mesela.Geçmiş olsn.inşallah hemen geçer.normal bir kuruluktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…