2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Beş- altı arası dedi. Kalbi dinlemeye uğraştı, haftaya gelin net duyulur şimdi erken dedi.

Insallah sorun olmaz.

Eklentiler

• Screenshot_20170728-135057_1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 80
merhaba arkadaşlar
dr. bana mide bulantısı için dramamine verdi ama internette bazıdoktorlar hamilelere vermiyormuş. şuana kadar 2 kere içtim çok zorda kaldığımda. dramamine kullanan var mı başka

Beş- altı arası dedi. Kalbi dinlemeye uğraştı, haftaya gelin net duyulur şimdi erken dedi.

Insallah sorun olmaz.
Maşallah :) demekki bende şimdi gitsem bu kadar büyüyecek ben cuma gideceğim üç gün önce gittim kese göründü sadece daha çok erken sabredicez inşallah bi sıkıntın yoksa içini ferah tut

merhaba arkadaşlar
dr. bana mide bulantısı için dramamine verdi ama internette bazıdoktorlar hamilelere vermiyormuş. şuana kadar 2 kere içtim çok zorda kaldığımda. dramamine kullanan var mı başka
Bir tanıdık üç hamileliğinde de kanser hastalarına verilen ilaçtan kullanmış çünkü çok kötü oluyor bişi yiyemiyprdu. Sende öyleyse kuşlancaksın dilkat et sadece. Çocuğa etki etmemişti ilaçları

Vajinal bakmak istemedi. Ultrasonda baktı biraz; henüz erken, zaten haftasına göre bebek görmeyi de beklemiyodum dedi. Cuma günü tekrar gelin, şimdilik herşey yolunda dedi. Yine de gerginim.
Bende aynı durumu yaşıyorum bebek çok küçük kalbi için haftaya çağırdı duyamazsam düşüncesi aklımdan çıkmıyor

Geç döllenme olabilir. Kese göründüyse 8. hafta da da bebek görünür

Merhaba bayanlar;umarım hepimiz sağlıklı gebelık geçirip,sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…