2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canim senin adina cok sevindim inan. Bende 6+1de karindan goremedim cok endiseliyim. Keske bende alttan bakmasini isteseydim. Demekki bukadar farkediyor ya. Karindan goremedigin bebegin alttan kalp atisini bile duymussun masaallah. Saglikla devam etsin insaallah

evet dr a gidince çoğunlukla öncesinde not alıyorum ordan bakıp sorum varsada soruyorum. İnsanın o hengameyle aklınada gelmeyebiliyor.

canım içini ferah tut sende biz ne yapıyorsak kendi kendimize yapıyoruz hiç sıkma canını inş en kısa zamanda sende bebeğini görürsün. bundan sonra ki randevunda hem görür hem kalp atışını duyarsın için rahat olsun

canım profil bilgilerinde kişisel bilgilerinizi açınca hamilelik takvimi yazan yere bebeğin tahmini doğum tarihini aralara - koyarak yaptığında çıkıyor (25-03-2018 gibi) bir daha dene bakalım
belki de en altta değişiklikleri kaydete basmayı unutmuş olabilirsin canım

Bebeği görmek daha erken CNm.senınkıde bıraz gec dollenmıs galıba .sat a göre yaklaşık 7.haftada gorulur tahmını

Arkadaşlar ben femamed dıye folık astı kullanıyorum kullanan var mı.içeriği folık asıt + çinko +iyot +vitamin içeriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…