2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhabalar, ne zamandir foruma giremedim, misafirim vardi. Dolmus burasi mesajlar cogalmis. Yeni katilan arkadaslari tebrik ederim. En son 220 li sayfalarda kalmistim. Simdi okuyacağım bakalim :)

Benim üçüncü hamileliğim ve hiç birinde kan testi yaptırmadım, ilkinde 6. Haftada, ikincide 7. Haftada bu seferde 8. Haftada ilk kontrole gittim. Zaten bir sorun varsa ağrı kramp kanama vs olur ve erken gidilir, yoksa gerek yok bence. Erken gidenler bebek niye görünmedi acaba boş gebelik mi, geç döllenme mi diye düşünüp duruyor öyle daha mı iyi sanki.

Bebek görünüyor zaten . Kalp atışını alamadık. Haftaya çağırdı cumaya. Beklemek tam işkence.
Seninle aynıyız canım.benide cuma çağırdı.rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsin insallah mübarek gün.bende 5 hafta 6 günlügüm bugün.kese ve bebek göründü.crl 2.14 mm yazıyor senin kac

Merhaba arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşAllah güzel bir hamilelik süreci geçiririz hep birlikte benim doktorum yurt dışında olduğu için henüz kontrole gidemedim haftaya cuma randevumuz var umarım bebeğimin kalp atışını görebiliriz. Beta hcg ilk değerim 1292 ikinci 2760 çıktı şuan muhtemelen 5000lerde olması lazım bi yandan başka bi Dr gidip kesemizi görmek istiyorum bi yandan kendi Dr beklemek. Heralde haftaya cumaya kadar bekliycez. Bu arada benim 4. Hamileliğim hep kayıplar yaşadım hiç bebegim yok şuan inş ben ve bekleyen bütün arkadaşlar yavrularimiza sağlıcakla kavuşuruz

Amin canım inşallah

Merhaba 2 senelik bekleyiş sonucu bende hamileyim ve insallah Mart annesi olacağım dün 5 hafta 6 gunluguz ama henüz sadece kese var normal mi bu
Canım bende dün kanamam olunca acil dr gittim.bizde 5 hafta 5 gunlukmusuz.kese gozuktu.haftaya cuma kontrole cagirdi.düşük onleyici igne ilac verdi.cok dikkat etmem gerekiyor.sen dr muayene dun mu?ne dedi

Merhaba 2 senelik bekleyiş sonucu bende hamileyim ve insallah Mart annesi olacağım dün 5 hafta 6 gunluguz ama henüz sadece kese var normal mi bu
Çok normal daha minicik bebeklerimiz çünkü kesenin görülmesi güzel bir haber inş ilerleyen zamanlarda kalp atışını da duyarsın

Canım bende dün kanamam olunca acil dr gittim.bizde 5 hafta 5 gunlukmusuz.kese gozuktu.haftaya cuma kontrole cagirdi.düşük onleyici igne ilac verdi.cok dikkat etmem gerekiyor.sen dr muayene dun mu?ne dedi
Ben daha önce ilk hamileliğini öğrendiğimde yani 5 gün önce gitmiştim ama kasıklarımda çok ağrı olunca için rahat etsin diye tekrar gittim bı sorun yok dedi insallah bebislrimizi sağlıkla kucağiza alırız

Veriyorlar canım ben neredeyse hepsinden kullandım hatta 2 gündür hastanede yatıyorum kusmadan dolayı hem serum olarak alıyorum yetersiz gelirse hapını da alıyorum bana en iyi gelen zofer di diğerleri sersem gibi yapıyor ve etkisi kısa sürüyor doktor kontrolünde alınabiliyor bu tip ilaçlar

Evet bu tarama testlerinin gecerliligi de az zaten ama tabi gercekten sorunlu olan bebekleri de yakalayabiliyor buradaki asıl sorun hic sorun yokken pozitif sonuç vermesi valla ben bu gebeligimde bile amniyo olma taraftariyim en ince ayrintisina kadar tum kromozomlar inceleniyor hatta doktoruma da soyledim sonuc gene kötü çikarsa yaparız dedi ama tabi onu yaptirinca kafam rahat ediyor.bakalim 1 ay sonra göreceğiz insallah hic bi problem yasamayiz yoksa insan gercekten cok uzuluyor uzuntuden ilk hamileliğimden hic bi sey anlayamamistim.

Kızlar ben iyice , pskopata bağladım. Forumda başka bi konuya yorum yaparken bir arkadaş ultrson fotosuna bakmış o farkettirdi. Kese boyutunu ben mm olarak görmüştüm. Cm yazıyor deyince baktmki evt 11.8 cm yazıyo. Böyle bir durumda kese boyutysa bu oldukça büyük değilmi?? bi bakarmısı nız.

bol bol olumlu düşünelim herşey çok güzel devam ediyor ve etsin:)

geçen hafta ben de hastane de yattım 2 serum bitirdim. bu hafta daha iyiyim.kötü olursam zofer istiyim bari

canım çok anlamıyorum ama sanırım olumsuz birşey yoktur belki o başka birşeyinn ölçüsüdür.

Yanlış yazmış olabilir mi? veya başka bir şeyin ölçüsü olabilir mi? Kese o kadar büyük olmaz bence

bu kadar stres yapma bebeğine zarar. o başka bişeydir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…