2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
çok üzüldüm canım. Allah ayrdımcınız olsun. her şey de bir hayır vardır.
Allah sağlıkla yeni bir hamilelik nasip eder inşallah.

yaşadıklarınız gerçekten çok zor, Allah' ım yardımcınız olsun. umarım en kısa zamanda tekrardan hamile kalırsınız ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

izmirie suleyuksel acisinizi bende diğer arkadaşlarim gibi en icten duygularla paylasiyorum.inanan insanoğlu hep hayırlısini ister rabbinden.umarim rabbim bu acilarinizi tez vakitte unutturacak yavrular verir size isteyen herkese.umutsuz olmayin.kuzenim 20 yillik ugrasin ardindan gecen yil bebegine kavuştu.tüm ümitlerini yitirmisken yuce rabbim evlatlarini kucaklarina verdi.dualarimizdasiniz.rabbim en hayırlı sekilde evlat nasip etsin inşallah

geçmiş olsun canım. benimde 6 haftalıkken idrar yolumda hafif enfeksiyon çıktı,haftamız küçük olduğu için ilaca başlatmıyorum dedi. bol bol ev yoğurdu ye ve su iç dedi. şu an 9 haftalığız ve enfeksiyon devam ediyormuş aynı şekilde bol bol ev yoğurdu ye ve su iç dedi. 11. hafta da antibiyotik başlayacağım dedi. sana hangi antibiyotiği verdi.

Merhaba arkadaşlar bende Mart annelerinden olucam hayırlısı ile inşaallah. 6hafta 4 günlük iki arkadaş için çok üzüldüm rabbim sabır versin çok zor. Umarım bir daha aynı şeyleri yaşamazsınız

Çok teşekkür ederim hepinize .güzel dileklerinize.yüreğim çok acıyor anlatılması öyle güç bir acı ki tarif bile edemem.Ama şükrettiğim şeyler var ya doğduktan sonra kalbiyle ilgili bir hastalığı olsaydı o ameliyatlar vs o yavrum eziyet görseydi ya yaşamasaydı.Bunları düşününce içim serinliyor.Allah bizi mutlaka bir şerden uzaklaştırdı.Eşim sağlıklı ben sağlıklıyım çok şükür çok mutluyuz o benim en büyük zenginliğim .Ve etrafımda benim için dua eden gerçekten yüzlerce binlerce insan var hiç tanımadığım sizlerin duası bile nasib oluyor.Bunlar bana bi güzel şekilde dönecektir. izmirie benim 6 kaybımdan 4 ü kürtajdı uyudum uyandım ağrı sızı bile olmadı.Hiç korkma bence kendi düşsün diye beklememeli o ağrı Doğum gibi bence dayanması çok güç.sonrasında da içerde parça kalabiliyor yeniden kürtaj.Seni korkutmak da İstemem .güvendiğin bir merkezde kürtaj olmalısın onun da sonrasında yapışıklık olabiliyor .Allah seni korusun en hafif şekilde sıkıntısız atlat bu süreci ,tabi ben de inşallah

izmirie , suleyuksel kızlar çok üzüldüm gerçekten vede etkilendim inşallah tez zamanda yavrularınıza kavuşursunuz 2 aydır burada neler çektiğimizi yazıyoruz bulatısı,kusması,halsizliği her biri ayrı sıkıntı 7 kez bunları yaşamaya göze alan ve yeterki kucağıma alayım diyen suleyuksel tüm kalbimle inşallah bebek sahibi olursun Allah yüzünü güldürsün cnm

Sağol arkadaşım hayırlısı diyebiliyorum artık Amin yazarken bile korkuyorum.Allah hayırlısı versin vermediğine de razı etsin.Rabbim sizlere kolay sıkıntısız mutlu hayırlı huzurlu Ve tabi sağlıklı doğumlar nasib etsin.

bende sizinle aynı fikirdeyim.benim hem çocuk doktorum hemde kendi kadın doğum doktorum kesinlikle pastörize günlük süt iç ve içir yoğurdunuda onunla mayala açık süt sakın alma demişti.bende hiç içmedim açık süt içmeyide düşünmüyorum.çünki hiçbir kontrol mercii yok içine ne koyuyorlar bilmiyoruz.şişe süt en azından belli kontrolden geçiyor denetimi var

gerçekten çok üzüldüm, diyecek bir teselli cümlesi bulamıyorum, acının üzüntünün yerine koyabilecek başka kapılar açsın Allahım, umut her zaman vardır, annelik sadece biyolojik olarak doğurmakla olunmuyor biliyorsun, nerede nasıl şartlarda nasıl bir çevrede yaşıyorsun bilmiyorum canım ya da bu konuda ne düşünüyorsun bilmiyorum ama o açılardan şartların uygunsa biyolojik annelik dışında kalbiyolojik olarak da anne olunabilir. bunu yaşayan örnekler var, çok iyi birer anne olanlar var, içinde anne olmaya karşı olan o hissi yaşamak istiyorsan gerekli prosedürleri araştırıp başka bir bebeğe de kalbiyolojik anne olabilirsin diye biliyorum canım.

Benim de aynı oğlum var 2 yaşında bazen kızıom ona sora sarılıom hemen çocuk da anlamlandıramıyor tabi inşallah geçecek bugünler.. nerede yaşıyorsun sen?

I izmirege , suleyuksel Allah sabır versin kızlar, zor bir durum elbet ama Allah bu şekilde olmasını istiyorsa vardır bi hayır.. Belki ummadığınız bir anda sahip olursunuz bebeklerinize hem eğer düşünürseniz annesiz babasız ilgi sevgi bekleyen çok bebek var, onlara verebilirsiniz içinizdeki çocuk sevgisini..

kelimeler bazen kıfayetsiz kalıyor.insan ne diyeceğini bilmiyor.Rabbim sana sabırların en büyüğünü vermiş sende sabretmişsin ve ben eminim birgün senin mucizende gelecek.dualarım seninle.

izmirie çok üzüldüm canım, Allah tekrar sağlıkla nasip etsin, en kısa sürede, teselli sözcükleri acıyı dindirmiyor biliyorum, ben de yaşadım, zamanla geçecek herşey yeniden nasip olacak, umut her zaman vardır. Ama benim bebeklerimden biri yaklaşık 11 haftalıkken sonlandığı halde suni sancı vermemişlerdi kürtaj olmuştum, neden küçük olduğu halde suni sancı veriyorlar acaba

izmirie çok üzüldüm canım, Allah tekrar sağlıkla nasip etsin, en kısa sürede, teselli sözcükleri acıyı dindirmiyor biliyorum, ben de yaşadım, zamanla geçecek herşey yeniden nasip olacak, umut her zaman vardır. Ama benim bebeklerimden biri yaklaşık 11 haftalıkken sonlandığı halde suni sancı vermemişlerdi kürtaj olmuştum, neden küçük olduğu halde suni sancı veriyorlar acaba

izmirie suleyuksel Arkadaslarim her zorluk biz insanlar için. Üzüntünüzü paylaşıyorum. Öyle bir yol ki mutluluk ve acı arasinda ince bir cizgide ilerleyen.. Bize düşen payimiza ne düştüyse metanetle karsilamak. Güzel günlerin gelecegini bilmek. Sahip oldugumuz degerlerin kiymetini bilmek. Size sarılıyorum arkadaslarim..

Sen nasıl güzel bi insansin Allahım sana inşallah tekrardan bi bebek verir ve saglicakla kucağına alırsın yazdıklarım öyle içten yazmissin ki tüylerin diken diken oldu bugün aşırı duygusalim zaten sizlerinde görünce çok kotu oldum elden hic bsey gelmez ne kelimeler kifayet alır ne sana sabir verir Rabbim peygamber sabri versin inşallah ne
Benim de aynı oğlum var 2 yaşında bazen kızıom ona sora sarılıom hemen çocuk da anlamlandıramıyor tabi inşallah geçecek bugünler.. nerede yaşıyorsun sen?
Sakarya da yaşıyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…