- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.061
çok üzüldüm canım. Allah ayrdımcınız olsun. her şey de bir hayır vardır.Maalesef kızlar bugün kontrolüm vardı.herşey yolundaydı hiçbir sıkıntım yoktu.7+0 da kalp atışını görmüştük.bugün 9+2 olduğum halde bebeğim 8+2 çıktı ve kalbi durmuş.çok acı.cuma günü kürtaj olacağım.bebek büyük olduğu için suni sancı vereceklermiş kürtaj öncesi.umarım sizlerin sağlıkla devam eder gebeliğiniz.
Sevgili anne adayları benim miniğimle yolcuğum buraya kadarmış.Kontrole gittiğimizde bebeğimizinnkalp atışlarının durduğunu öğrendik bu 7. Gebelik kaybım ;genetik tanılı tüp bebek ile gebe kalmıştım o da Kısmet değilmiş.Bebek haftası ile uyumlu kesesi bile bozulmamış büyüklüğü yolk sac kesesi herşeyi kusursuz ama tıpkı öncekilerdeki gibi kalp atımları yok .Uzun uzun inceledi elbette ben de gördüm olmadığını Bu benim için son umuttu ,bitti.Kısmette yokmuş anne baba olmak .Doktorum genetik olan bir şey değil bu büyük ihtimalle kalp ile ilgili mikrogenlerle alakası bir sıkıntı dedi .onun da henüz tıbben bir tedavisi yok.Dualarınızı eksik etmeyin.Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz kucağınızda görürsünüz .Allaha emanet olun
geçmiş olsun canım. benimde 6 haftalıkken idrar yolumda hafif enfeksiyon çıktı,haftamız küçük olduğu için ilaca başlatmıyorum dedi. bol bol ev yoğurdu ye ve su iç dedi. şu an 9 haftalığız ve enfeksiyon devam ediyormuş aynı şekilde bol bol ev yoğurdu ye ve su iç dedi. 11. hafta da antibiyotik başlayacağım dedi. sana hangi antibiyotiği verdi.Selamlar kizlar dr.dan geldik 7 haftalik olmus bizim minnos kalbi atiyormus saglikli dedi cok sukur... ama bende idrar yolu enfeksiyonu cikti ve tiroidim cok calisiyormus
Dr sadece antibiyotik verdi onuda bebege bsy olurmu kullanmak istemiyorum
Dr.un kapisinda bayildim cok fena oldum dr hamilelikten dedi ama her yemekten sonra ayni sey oluyor fenalasiyorumnapim simdi bu antibiyotigi kullanayimmi???
Teşekkürler canım.acım çok yeni ve hiçbirşey beni teselli etmiyor.canım çok yanıyor.ultrasonda gördüm kocaman olmuş elleri ayakları herşeyi vardı o görüntü çıkmıyor hiç aklımdan.
Sağol arkadaşım hayırlısı diyebiliyorum artık Amin yazarken bile korkuyorum.Allah hayırlısı versin vermediğine de razı etsin.Rabbim sizlere kolay sıkıntısız mutlu hayırlı huzurlu Ve tabi sağlıklı doğumlar nasib etsin.izmirie , suleyuksel kızlar çok üzüldüm gerçekten vede etkilendim inşallah tez zamanda yavrularınıza kavuşursunuz 2 aydır burada neler çektiğimizi yazıyoruz bulatısı,kusması,halsizliği her biri ayrı sıkıntı 7 kez bunları yaşamaya göze alan ve yeterki kucağıma alayım diyen suleyuksel tüm kalbimle inşallah bebek sahibi olursun Allah yüzünü güldürsün cnm
bende sizinle aynı fikirdeyim.benim hem çocuk doktorum hemde kendi kadın doğum doktorum kesinlikle pastörize günlük süt iç ve içir yoğurdunuda onunla mayala açık süt sakın alma demişti.bende hiç içmedim açık süt içmeyide düşünmüyorum.çünki hiçbir kontrol mercii yok içine ne koyuyorlar bilmiyoruz.şişe süt en azından belli kontrolden geçiyor denetimi varArkadaslar Google hamilelikte listeria enfeksiyonu yazarsanız pastörize edilmeyen süt ve süt ürünleri ile ilgili ne demek istediğimi çok iyu
Google hamilelikte listeria enfeksiyonu yazarsaniz ne demek istedigimi çok iyi anlarsınız zaten herkese denk gelecek diye bi durum yok ama sana bana gelmez bi arkadaşa denk gelir hatta bence doktorlariniza da sorun bu da benim bu konuda yazdığım son mesajdır isteyen istediğini yapar.
gerçekten çok üzüldüm, diyecek bir teselli cümlesi bulamıyorum, acının üzüntünün yerine koyabilecek başka kapılar açsın Allahım, umut her zaman vardır, annelik sadece biyolojik olarak doğurmakla olunmuyor biliyorsun, nerede nasıl şartlarda nasıl bir çevrede yaşıyorsun bilmiyorum canım ya da bu konuda ne düşünüyorsun bilmiyorum ama o açılardan şartların uygunsa biyolojik annelik dışında kalbiyolojik olarak da anne olunabilir. bunu yaşayan örnekler var, çok iyi birer anne olanlar var, içinde anne olmaya karşı olan o hissi yaşamak istiyorsan gerekli prosedürleri araştırıp başka bir bebeğe de kalbiyolojik anne olabilirsin diye biliyorum canım.Sevgili anne adayları benim miniğimle yolcuğum buraya kadarmış.Kontrole gittiğimizde bebeğimizinnkalp atışlarının durduğunu öğrendik bu 7. Gebelik kaybım ;genetik tanılı tüp bebek ile gebe kalmıştım o da Kısmet değilmiş.Bebek haftası ile uyumlu kesesi bile bozulmamış büyüklüğü yolk sac kesesi herşeyi kusursuz ama tıpkı öncekilerdeki gibi kalp atımları yok .Uzun uzun inceledi elbette ben de gördüm olmadığını Bu benim için son umuttu ,bitti.Kısmette yokmuş anne baba olmak .Doktorum genetik olan bir şey değil bu büyük ihtimalle kalp ile ilgili mikrogenlerle alakası bir sıkıntı dedi .onun da henüz tıbben bir tedavisi yok.Dualarınızı eksik etmeyin.Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz kucağınızda görürsünüz .Allaha emanet olun
Ewde 2 yasında bide kızım var demin yarim saat hıçkıra hıçkıra ağladım sesimi ona bugün biraz fazla yukselttim uyadi 3saat boyunca ağladı uykusu olduğu halde sinirlerin yıprandı bugün hic iyi değilim esimede kiziyorum bi yandan hic bsey yapmayı bilemiyor yemek yapmaktan falan haberi hic yok yumurta yaptı kendini yiyor birşey söyleyin dışardan ne istiyo canın diyo ewde çocuk war en azında çorba olsa daha iyi onun için bilmiyorsa yapmasını kalktim zorla yaptım ağlayan aglaya ona da soylendim baya bi hormonlar alt ustu
kelimeler bazen kıfayetsiz kalıyor.insan ne diyeceğini bilmiyor.Rabbim sana sabırların en büyüğünü vermiş sende sabretmişsin ve ben eminim birgün senin mucizende gelecek.dualarım seninle.Allahtan umut kesmek değil ama 15 yıllık evliyim 13 yılım bu gayretle geçti maddi manevi çok yıprandım .Yıllardır buna endekslenerek planlar yaptım hayaller kurdum 7 kez bebeğimi içimde büyüttüm her türlü sıkıntısını yaşadım ilaçlardan vücudum delik deşik .Hepsine razıydım yeter ki sağlıkla gelseydi.Aöa demek ki Allah bizim için hayırlı kılmadı bir evladı .Israr etmenin mantığı yok.Çok yıpratıyor bu beni artık.bundan sonrası için hayatımı bu fikirle planlayarak geçirmek istemiyorum .Ben bu ana kadar elimden aklınıza gelen gelmeyen ne varsa yaptım .Her anlamda şartlarımı zorladım.Sabırla yılmadım umut ettim vazgeçmedim.Şuan içim o kadar rahat ki ben kul olarak yapabileceğim herşeyi eksiksiz yaptım.Ve inandım ki bizim için hayırlısı böyleymiş.Tedavi ile zaten düşünmüyorum kendiliğinden olur mu bilmiyorum ihtimal var ama devam eder mi sağlıklı gelişir mi o da Rabbimin bileceği .Rabbime herşey için şükürler olsun bu mükemmel duyguyu en azından tattırdı bana.Kucağıma alsam mükemmel olurdu sevgi saygı dolu bir yuvada mutlulukla büyütecekti ama demek ki herşey bizim bildiğimiz gibi olmuyor.Rabbim bana Ve canım eşime sağlık mutluluk versin.Cennette 7 yavrumuz var tek tesellimiz bu.Ben öğretmenim sayısız evladım var sevgi dolu yüreğim var doğurmasam da çocuklarım var ; yeter.Başınızı çok ağrıttım hakkınızı helal edin Sevgiler
Sen nasıl güzel bi insansin Allahım sana inşallah tekrardan bi bebek verir ve saglicakla kucağına alırsın yazdıklarım öyle içten yazmissin ki tüylerin diken diken oldu bugün aşırı duygusalim zaten sizlerinde görünce çok kotu oldum elden hic bsey gelmez ne kelimeler kifayet alır ne sana sabir verir Rabbim peygamber sabri versin inşallah neAllahtan umut kesmek değil ama 15 yıllık evliyim 13 yılım bu gayretle geçti maddi manevi çok yıprandım .Yıllardır buna endekslenerek planlar yaptım hayaller kurdum 7 kez bebeğimi içimde büyüttüm her türlü sıkıntısını yaşadım ilaçlardan vücudum delik deşik .Hepsine razıydım yeter ki sağlıkla gelseydi.Aöa demek ki Allah bizim için hayırlı kılmadı bir evladı .Israr etmenin mantığı yok.Çok yıpratıyor bu beni artık.bundan sonrası için hayatımı bu fikirle planlayarak geçirmek istemiyorum .Ben bu ana kadar elimden aklınıza gelen gelmeyen ne varsa yaptım .Her anlamda şartlarımı zorladım.Sabırla yılmadım umut ettim vazgeçmedim.Şuan içim o kadar rahat ki ben kul olarak yapabileceğim herşeyi eksiksiz yaptım.Ve inandım ki bizim için hayırlısı böyleymiş.Tedavi ile zaten düşünmüyorum kendiliğinden olur mu bilmiyorum ihtimal var ama devam eder mi sağlıklı gelişir mi o da Rabbimin bileceği .Rabbime herşey için şükürler olsun bu mükemmel duyguyu en azından tattırdı bana.Kucağıma alsam mükemmel olurdu sevgi saygı dolu bir yuvada mutlulukla büyütecekti ama demek ki herşey bizim bildiğimiz gibi olmuyor.Rabbim bana Ve canım eşime sağlık mutluluk versin.Cennette 7 yavrumuz var tek tesellimiz bu.Ben öğretmenim sayısız evladım var sevgi dolu yüreğim var doğurmasam da çocuklarım var ; yeter.Başınızı çok ağrıttım hakkınızı helal edin Sevgiler
Sakarya da yaşıyorum canimBenim de aynı oğlum var 2 yaşında bazen kızıom ona sora sarılıom hemen çocuk da anlamlandıramıyor tabi inşallah geçecek bugünler.. nerede yaşıyorsun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?