2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ben de dün doktora kontrole gittim.Yemek yiyemiyorum bulantıdan zaten zayıfım bir de hiç dirayet kalmadı.Eşim arabayı park ederken bile ayakta bekleyemedim hemen soğuk soğuk terlemeye başlıyorum.dpktor Metpamid verdi ona başladım.O fayda etmezse zafor al başla dedi.Gerçi bebeğimizin fotosunu elime alınca sen yeter ki sağlıkla gel ben her türlü mide bulantısı vb olumsuzluğu yaşarım dedim :) inşallah okullar açılmadan geçer.Yoksa sınıflarda ne yapacam bilmiyorum.

Mide bulantısı 12-16. Haftada geçiyor deniliyor ama.Benim şahit olduğum annemin komşusu doğuma bile kusarak gitti nerdeyse :))) Bünyeye göre fark edebiliyor demek ki.İnşallah biz standart hamilelerden oluruz orijinalliğe bu konuda gerek yok :))

Aynen o korkuyle gittim doktora ve duydum o mucize sesleri cok sukur. Dilerim o minnak kalpler hep saglicakla atar

kızlar benim de bulantılarım 3,4 gündür başladı özellikle sabahları ve akşama doğru. gün içinde de yiyeceklerden tiksinme ve iştahsızlık diz boyu durumda. Sabahları kusmaya ramak kalıyor ben taze zencefilden serçe parmağımın tırnağı kadar zencefili atıyorum ağzıma ve çiğniyorum onu dakikalarca. epey iyi geliyor bana . kesiyor direk kusma isteğini. benim evimde zaten zencefil hamilelik öncesi de hep bulunurdu. Üşüttüğümde midem rahatsızlandığında hep çayını içerdim. Gerçekten işe yarıyor. Paylaşmak istedim. Belki size de faydası olur.

Benmde 16 haftalık kaybım var banada suni sancı verdiler bu bizim için daha iyiymiş sağlık için sonra başka doktorlar bana iyiki öyle yapmışlar demişti.Rabbim evlat acısından korusun.Şimdiki gebeliğimizi gözaydınlığıyla tamamlamayı nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar, ben de kısmet olursa mart başı gibi doğum yapacağım. Şu an 9 haftayı doldurduk. Eski mesajları okudum biraz da, bebegini kaybeden 2 arkadaşa çok geçmiş olsun diyorum. İnşallah Allah tez zamanda sağlıkla bir bebis nasip eder. Benim de maalesef son 2 haftadır 3 kez kanamam aralarda da sık sık lekelenmem oldu. Lekeler hala devam ediyor. Açıkçası ben de çok korkuyorum kötü birseyle karşılaşmaktan. Benim için de dua ederseniz sevinirim. Bir de benimle benzer problemleri olan arkadaşlar varsa bilmek isterim. İnsana biraz moral oluyor benzer sıkıntılar olsa bile sağlıkla yoluna devam edenleri görebilmek.

gunay-din guzel anneler umarim herkes iyidir . mide bulantilari suan alt safada olsada y-inede rahatsiz edici istah y-ok malesef y-orgunluk bitkinlik halsizlik daha 8 ay- var dogumaa canim oy-le turlu turlu sey-ler istiyor ki sormayin gitsin .. esimden istedigim ilk sey baklava oldu ben y-urtdisindayim turkiyedeki baklavalar y-ok burda ben aslen hatayliyim ahhhh simdi orda olmak vardi bu sekil olurdum memleket gibisi y-ok. ahhh kizlar simdi biri olacak kahvalti hazirlay-acak y-aa hamile olmanin bir ters iside caninin herseyi cekmesi ama iy-i oluyor istedigin kadar y-iy-orsun

Canım ben 14 Ay önce başkent ünv hast doğumumu yaptım şimdi 2. Hamileliğim yine oraya gidiyorum memnunum
Merabalar canım ben de Başkent hastanesine gidiyorum. Doğumu hakkında bilgi verebilir misiniz acaba bazı endişelerim var mesela doguma bizimle ilgilenen doktorumuz mu giriyor dogumda ilgi ne seviyede odalar nasıl ve özel oda istediğimizde seçebiliyormuyuz siz 2. yide orda dusundugunuze göre gayet memnun kaldınız

sabrına ve tevekkülüne hayran kaldım. rabbim seni en güzel şekilde ödüllendirsin inşallah

bende karataş hastanesindeki doktorların cerrahisinin iyi oldugu duymustum. çok teşekkür ederim senden randevundan sonra haber bekliyorum :)
Bugün kalp atışları için gittim ve şükürler olsun duydum. Doktor Arzu Hanım dan çok memnun kaldım. Ümran Hanıma gidecektim ama Arzu Hanımla devam etme kararı aldım. Tavsiye edebilirim yani

ben de 2 kez kanama yaşadım. 2.si baya kötüydü ama bişey olmadı çok şükür. progestan fitil iyi geldi.
sana da vermiştir progestan. 9+5 im bugün. aynıyız seninle hemen hemen

ben de 2 kez kanama yaşadım. 2.si baya kötüydü ama bişey olmadı çok şükür. progestan fitil iyi geldi.
sana da vermiştir progestan. 9+5 im bugün. aynıyız seninle hemen hemen

Evet ben de sabah akşam 200 luk progestan kullaniyorum. En son salı günü muayene sonrasi kanama geçirdim dr proluton depot verdi. Toplamda 3 adet verdi. Umarım tekrarlamaz ama psikolojimi alt üst etti. Normalde çalışıyorum ama rapor aldım evde yatıyorum sürekli. Siz de sürekli yatıyor musunuz yoksa oturmak veya yürümek de sonucu değiştirmez mi diye düşünüyorum bazen ama yine de en azından şu ilk 3 ayı atlatsam belki duzelir diyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bugün kalp atışları için gittim ve şükürler olsun duydum. Doktor Arzu Hanım dan çok memnun kaldım. Ümran Hanıma gidecektim ama Arzu Hanımla devam etme kararı aldım. Tavsiye edebilirim yani
Canım gözün aydın.tam kac hafta kac günlüktü kalp atışını duydugunuzda.bizde dr yarın gidecegiz.inşallah kalp atislarini duyarim bende

Canım gözün aydın.tam kac hafta kac günlüktü kalp atışını duydugunuzda.bizde dr yarın gidecegiz.inşallah kalp atislarini duyarim bende
Teşekkür ediyorum. Darısı başına inş. Sat 15 haziran 7 hafta 1 günlüktü duydum ama doktorun söylediği 7 hafta 5 günlük . Sen de duyarsın telaşlanma. Tarihlerimiz yakın çünkü.

Kızlar ben cok kötüyüm 10 da uyandım şuan gözlerim kapanıyor üzerimde bir ağırlık ne yapmam gerekiyor kahvemi içsem.bir bardak mutfak ev uçuyor toplamam laz8m benim gözüm.yatakda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…