- 20 Haziran 2017
- 109
- 83
- 13
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.081
yakın olsaydık keşke beraber atlatırdık bugünleri..Sakarya da yaşıyorum canim
Aynen o korkuyle gittim doktora ve duydum o mucize sesleri cok sukur. Dilerim o minnak kalpler hep saglicakla atarBende çok korkarak gittim hatta başta göremedim atışını yok zannettim panik yaptım Dr sesini açmış dinletiyormus ama panikten duymadım ilk başta inşallah sende duyarsın o güzel sesi allahım isteyen herkese nasip etsin
Benmde 16 haftalık kaybım var banada suni sancı verdiler bu bizim için daha iyiymiş sağlık için sonra başka doktorlar bana iyiki öyle yapmışlar demişti.Rabbim evlat acısından korusun.Şimdiki gebeliğimizi gözaydınlığıyla tamamlamayı nasip etsin.izmirie çok üzüldüm canım, Allah tekrar sağlıkla nasip etsin, en kısa sürede, teselli sözcükleri acıyı dindirmiyor biliyorum, ben de yaşadım, zamanla geçecek herşey yeniden nasip olacak, umut her zaman vardır. Ama benim bebeklerimden biri yaklaşık 11 haftalıkken sonlandığı halde suni sancı vermemişlerdi kürtaj olmuştum, neden küçük olduğu halde suni sancı veriyorlar acaba
Boyle denen yeter canım benim Allahim razi olsunyakın olsaydık keşke beraber atlatırdık bugünleri..
Merabalar canım ben de Başkent hastanesine gidiyorum. Doğumu hakkında bilgi verebilir misiniz acaba bazı endişelerim var mesela doguma bizimle ilgilenen doktorumuz mu giriyor dogumda ilgi ne seviyede odalar nasıl ve özel oda istediğimizde seçebiliyormuyuz siz 2. yide orda dusundugunuze göre gayet memnun kaldınızCanım ben 14 Ay önce başkent ünv hast doğumumu yaptım şimdi 2. Hamileliğim yine oraya gidiyorum memnunum
sabrına ve tevekkülüne hayran kaldım. rabbim seni en güzel şekilde ödüllendirsin inşallahÇok teşekkür ederim hepinize .güzel dileklerinize.yüreğim çok acıyor anlatılması öyle güç bir acı ki tarif bile edemem.Ama şükrettiğim şeyler var ya doğduktan sonra kalbiyle ilgili bir hastalığı olsaydı o ameliyatlar vs o yavrum eziyet görseydi ya yaşamasaydı.Bunları düşününce içim serinliyor.Allah bizi mutlaka bir şerden uzaklaştırdı.Eşim sağlıklı ben sağlıklıyım çok şükür çok mutluyuz o benim en büyük zenginliğim .Ve etrafımda benim için dua eden gerçekten yüzlerce binlerce insan var hiç tanımadığım sizlerin duası bile nasib oluyor.Bunlar bana bi güzel şekilde dönecektir.izmirie benim 6 kaybımdan 4 ü kürtajdı uyudum uyandım ağrı sızı bile olmadı.Hiç korkma bence kendi düşsün diye beklememeli o ağrı Doğum gibi bence dayanması çok güç.sonrasında da içerde parça kalabiliyor yeniden kürtaj.Seni korkutmak da İstemem .güvendiğin bir merkezde kürtaj olmalısın onun da sonrasında yapışıklık olabiliyor .Allah seni korusun en hafif şekilde sıkıntısız atlat bu süreci ,tabi ben de inşallah
Bugün kalp atışları için gittim ve şükürler olsun duydum. Doktor Arzu Hanım dan çok memnun kaldım. Ümran Hanıma gidecektim ama Arzu Hanımla devam etme kararı aldım. Tavsiye edebilirim yanibende karataş hastanesindeki doktorların cerrahisinin iyi oldugu duymustum. çok teşekkür ederim senden randevundan sonra haber bekliyorum :)
ben de 2 kez kanama yaşadım. 2.si baya kötüydü ama bişey olmadı çok şükür. progestan fitil iyi geldi.Merhaba arkadaşlar, ben de kısmet olursa mart başı gibi doğum yapacağım. Şu an 9 haftayı doldurduk. Eski mesajları okudum biraz da, bebegini kaybeden 2 arkadaşa çok geçmiş olsun diyorum. İnşallah Allah tez zamanda sağlıkla bir bebis nasip eder. Benim de maalesef son 2 haftadır 3 kez kanamam aralarda da sık sık lekelenmem oldu. Lekeler hala devam ediyor. Açıkçası ben de çok korkuyorum kötü birseyle karşılaşmaktan. Benim için de dua ederseniz sevinirim. Bir de benimle benzer problemleri olan arkadaşlar varsa bilmek isterim. İnsana biraz moral oluyor benzer sıkıntılar olsa bile sağlıkla yoluna devam edenleri görebilmek.
ben de 2 kez kanama yaşadım. 2.si baya kötüydü ama bişey olmadı çok şükür. progestan fitil iyi geldi.
sana da vermiştir progestan. 9+5 im bugün. aynıyız seninle hemen hemen
Canım gözün aydın.tam kac hafta kac günlüktü kalp atışını duydugunuzda.bizde dr yarın gidecegiz.inşallah kalp atislarini duyarim bendeBugün kalp atışları için gittim ve şükürler olsun duydum. Doktor Arzu Hanım dan çok memnun kaldım. Ümran Hanıma gidecektim ama Arzu Hanımla devam etme kararı aldım. Tavsiye edebilirim yani
Teşekkür ediyorum. Darısı başına inş. Sat 15 haziran 7 hafta 1 günlüktü duydum ama doktorun söylediği 7 hafta 5 günlük . Sen de duyarsın telaşlanma. Tarihlerimiz yakın çünkü.Canım gözün aydın.tam kac hafta kac günlüktü kalp atışını duydugunuzda.bizde dr yarın gidecegiz.inşallah kalp atislarini duyarim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?