2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım Allah sabır versin çok çok geçmiş olsun.. bu süreçte ne sıkıntılar çektiğini en iyi gözleyenlerden biriydim ben haziran tüp bebek topiğinde.. ben de 14 haftalık bebeğimi suni sancıyla doğurmuştum kürtaj yapmamışlardı, ne kadar zor bi durum olduğunu biliyorum.. Allah bütün sıkıntını gidersin en kısa zamanda yavruların sana gelsin canım. Suni sancıdan korkma, bebek henüz büyük olmadığı için bir kaç saat regl ağrısı gibi kasıkların ağrıyor sonra bebek çıkıyor.. bana sadece 4 cm açıklık yeterli olmuştu 14 haftalık bebeğin doğması için.. Allah sabır versin yükünü hafifletsin en kısa zamanda yüzünü güldürsün..

Merhaba ben de başkent hastanesine gidyorum, sizin doktorunuz kim acaba? Memnun musunuz hastaneden ve doktordan?

Doktorum Göğşen Önalan gayet memnunum doktorumdan fakat çok kalabalık olması dolayısıya bekleme sürece çok fazla bir de dogum süreciyle ilgili bilgi eksiği kaynaklı olarak biraz tedirgınım. Siz hangi doktora gidiyorsunuz peki?

Merhaba ben de başkent hastanesine gidyorum, sizin doktorunuz kim acaba? Memnun musunuz hastaneden ve doktordan?
Doktorum Göğşen Önalan gayet memnunum doktorumdan fakat çok kalabalık olması dolayısıya bekleme sürece çok fazla bir de dogum süreciyle ilgili bilgi eksiği kaynaklı olarak biraz tedirgınım. Siz hangi doktora gidiyorsunuz peki?

Teşekkür ediyorum. Darısı başına inş. Sat 15 haziran 7 hafta 1 günlüktü duydum ama doktorun söylediği 7 hafta 5 günlük . Sen de duyarsın telaşlanma. Tarihlerimiz yakın çünkü.
Benimde gecen persembe 5 hafta 5 günlük demisti ama kalp atışı henüz yok dedi.iste yarın randevumuz var.tam 6 hafta 6 günlük oluyoruz.kalp atışını bir duysamdim hayırlısı ile biraz olsun rahatlıcam.

Aaa benim de doktorum Göğşen hoca.. tüp bebek mi sizinki de? Benim tüp bebek sürecimi o yaptı ama gebelik takibini ona yaptırmayı düşünmüyorum.. Dün Çağrı hocaya gittim yine Başkentte yüksek riskli gebelik uzmanı.. benim ikiz gebelik olduğu için perinatologla devam etmem lazım zaten.. göğşen hocaya haftaya son kez giderim muhtemelen.. tüp bebek konusunda çok çok iyi bi doktor ama gebelik takibinde bence yetersiz kalır

Benimde gecen persembe 5 hafta 5 günlük demisti ama kalp atışı henüz yok dedi.iste yarın randevumuz var.tam 6 hafta 6 günlük oluyoruz.kalp atışını bir duysamdim hayırlısı ile biraz olsun rahatlıcam.
Stres en büyük zarar bebeğine. Rahat ol. Duyarsın Allahın izniyle. Dualarım seninle

Merhaba arkadaşlar bizde 9+0 olduk. Benimde bundan.once bi dusugum oldu aynısı olur diye korkuyorum gene iki gündür ara ara lekelenmem oluyor doktor protestan iğne verdi hergün vuruluyorum.Rabbim herkesin bebegini korusun sağ saglim alalım kulağımıza ıns.

Yok canım benim ki tüp bebek değil, normal gebelik ama ilk gebeliğim de hiç bir neden yokken kalp atışı alınamadığından dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım o süreçte o kadar iyi davrandı ki bana başka yere gitmek istemiyorum o yüzden fakat benim de dediğim gibi tedirginliklerim var gebelik takibi ve hastaneyle ilgili. Sen nereye gitmeyi düşünüyorsun peki

Daha önceki dusugunuzde de leke kaynaklı mi olmuştu yoksa farklı bi sebep mi vardı? Benim de kanama ve sonrasında lekelenmem oluyor da biraz korkuyorum. İnşallah bu sefer bebeğiniz sağ salim dünyaya gelir.

Benim ikinci tüp bebek denemem canım ilkini de göğşen hoca yapmıştı ama kalp atışı olmadığından ben de kürtaj olmuştum.. hastaya ilgisi yakınlığı çok çok iyi ama bu hamileliğimde yapılması gereken gebelik rutin testleri bile ben hatırlattım kendisine.. ben başkentte devam edeceğim Çağrı hoca ile.. o da yoğun oluyor ama en azından bekleme süresi göğşen hoca kadar sürmüyor.. tüp bebek katı çok daha kalabalık.. bir de benim tedirginliğim nazar değmesi, yani gebeliğimi öğrendiğimde ordaki sekreter kız beni tebrik etti, etraftan duyan kadınlar hemen yanıma geldiler nasıl oldu nasıl tuttu tüp bebek diye resmen koluma yapıştı bi tanesi.. o yüzden karnım büyüdüğü zaman o kata gitmek istemiyorum ben. 3. Katta herkes hamile herkes bebek bekliyor daha güzel bi ortam var orda..

çağrı hoca yı çok seviyorum.ilk doğumumu o yaptırdı.ikincisini de inşallah o yapacak.gerçi 4 yıldır kapısına uğramadım umarım değişmemiştir

Benim dr um göğşen önalan kendi girdi doğuma özel odada tek kaldım 1 gece , 19 mayıs olmasına rağmen ilgililerdi ayrıca temiz gayet memnun kaldım o gün belki şansımdan hastane boştu istediğim oda oldu

Canım göğşen bey benimde dr um Doğum yaklaştıkça sanki ilgisizmiş gibi geliyor ama gayet ilgililer merak etme

Ciddi misiniz ya yoğunluktan unutabiliyor demek ki çok şaşırdım Zaten bekleme süreci ve hasta sayısı o kadar fazla ki onun için çok normal bir durum olabilir ama bizler için öyle olmuyor. Çağrı Beyi hiç duymadım ben o nasıl bir doktor ona hiç muayene oldunuz mu buarada

Teşekkür ederim cnm bilgilendirdiğin için inş şans bana da güler çünkü özel oda sınırlı sayıda olduğu için sıkıntı yaşanılıyor diye duymuştum.

Evet dün gittim Çağrı hocaya, benim tek yumurta ikizi ve riskli gebelik olduğu için tam 50 dakika muayene etti,çok ilgilendi.. bu benim 4. Hamileliğim ama yaşayan çocuğum yok.. tüm geçmişimi tüm detayları tek tek not etti, eskiden yaptırdığım testleri de yanımda götürmüştüm hepsinin fotokopisini alıp dosyama koydu.. göğşen hocaya hatırlattığım tetkiklere baktı, bında eksikler var dedi baştan bir sürü test istedi.. kendisi riskli gebelik uzmanı, normal gebelik takibi yapıyor mu bilmiyorum.. normal gebelikleri uzman dr latife atasoy'a yönlendiriyorlar diye duymuştum

çağrı hoca yı çok seviyorum.ilk doğumumu o yaptırdı.ikincisini de inşallah o yapacak.gerçi 4 yıldır kapısına uğramadım umarım değişmemiştir
Aaaa çok sevindim ben de çok iyi şeyler duydum hakkında.. hangi doktor muayene için 50 dakika uğraşır ki.. çağrı hoca hiç bi noktayı atlamamak için çok detaylı notlar alıyor.. hala ilgili bi doktor demekki değişmemiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…