2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
smgsmg35 benim yengem hep ev yogurdu yedi.annesinin gonderdigi sutten yapti yogurdu. Allaha sukur bir sknti olmadi. Ama ben istanbulda guvendigim malesefki bi yer yok.

Canım çorluda vatan hastanesi ve reyap hastanesi en iyileri doktorlarıda hangisine gidersen git iyidir reyapta toygun başaran vatan dada orhan ataşer ve sedat tomruk en bilindikleri 3 üde iyidir ben bayan doktora gidiyorum dr seval eker çarşıda özel muaynanesi var memnunum çok tatlı bi doktor hangisine istersen gidebilirsin

smgsmg35 ya ama sen niye moralini bozdun.yapma boyle.o anı yasadim ben.nasil kotu oldum.seni iyi anliyorum.dur bi sakin ol. Sakın bak kendini yipratma.ben o gun aksama kdr kendime gelemedim.hamile bi arkdsimi aradim.o da ayni folik asitten kullanmis. Onu kullanmayan mi var.herkese veriolar dedi.plasenta kendine gerekli olani senden cekmeye odakli yaşar. Boyle dusun dedi.yani amac o bebegi orada yasatmak dedi. Kendine bunu ypma doguma kdr nsl dayanacaksin.onun tek ihtiyaci senin huzurun senin sevgin.insanlari mutlu oldgna kandirabilirsin ama onu kandiramazsin dedi.cok mantikli gldi ve icim rhtladi

Kızlar aşırı baş ağrılarım var benim. Üç gün sonrata kontrolüm var ama endişeliyim varmı aranızda baş ağrıları yaşayan benim gibi.
Ne zaman geçecek acaba ?
Benim migrenim var oyüzden ara ara oluyor enseme alnıma buz koyuyorum biraz rahatlatıyor çok kötü olursam bir tane parol içiyorum minoset veya parol içilebiliyormuş hamilelikte

suleyuksel ellerinden tutup sana sarılmayı o kadar cok isterdimki iki gun önce kayinvalidemler kiz olur kiz olur insaAllah dediklerinde sunu dedim rabbime okadar dua ettim ki hayirli sağlıklı bir kiz evlat vermesi icin eğer vermediyse demekki hakkımda hayirli değilmiş hic üzülmeyeceğim dedim...cunku ona hicbirsey zor değildir.. .hakkında hayirli olan bir zamnda hayirli sağlıklı bir evlat versin rabbim..hayat korku ile ümit arası..suan acın cok taze metanetine ve sabrına aşık oldum..unutmaki ve cok şükür çektiklerimiz boşuna degil anlamsız degil lüzumsuz degil...

Benim migrenim var oyüzden ara ara oluyor enseme alnıma buz koyuyorum biraz rahatlatıyor çok kötü olursam bir tane parol içiyorum minoset veya parol içilebiliyormuş hamilelikte
Bende migrenim olup olmadığını bilmiyorum ama adet migreni denen şeyden var sanırım. Herkes adet olurken karnı beli ağrır benim başım çatlarcasına ağrırdı . Deneyeceğim dedikleriniz tşkler.
Bazı doktorlarda hamileliğin migreni azalttığı yönde konuşuyorlar ama sizde etkisi olmamış anlaşılan diğer gebeliklerimde de aynı durumla karşılaştım.

Insallah canim. Kalp atisi duydun mu. Ben yarin gidicem heyecan ve korku var bende
Bende çok korkarak gittim hatta başta göremedim atışını yok zannettim panik yaptım Dr sesini açmış dinletiyormus ama panikten duymadım ilk başta inşallah sende duyarsın o güzel sesi allahım isteyen herkese nasip etsin

Canım benim inan ne diyecegimi bilemiyorum.çok üzgünüm.rabbimin vardır bir bildiği nuz bilemeyiz.sabır diliyorum.Allahım inşallah tekrar sağlıklı gebelik nasip eder

Bana Dr geçen yıl düşük yaptığım dönem gittiğim devlet hastanesi doktoru öyle dedi. Belki yine değişmiştir

Canım ben kaçırdım galiba.nedir bu folik asit konusu

İyi de arkadaşım senin benim annelerimiz pastörize sütlemi yoğurt yaptı ki ozamanlar sütlerin sağımla koşulları daha kötüydü şimdi el bile değmeden sağılıp bu sıcaklarda süt kesilmesin diye soğuk zincire uymak zorundalar zaten içinizi ferah tutun.. tabi seçim sizin ama burdanda felaket tellallığı yapmaya da gerek Yok çok hassas anne adayları var boşuna strese giriyorlar

Arkadaslar Google hamilelikte listeria enfeksiyonu yazarsanız pastörize edilmeyen süt ve süt ürünleri ile ilgili ne demek istediğimi çok iyu
Google hamilelikte listeria enfeksiyonu yazarsaniz ne demek istedigimi çok iyi anlarsınız zaten herkese denk gelecek diye bi durum yok ama sana bana gelmez bi arkadaşa denk gelir hatta bence doktorlariniza da sorun bu da benim bu konuda yazdığım son mesajdır isteyen istediğini yapar.

Olma arkadaşım tedirgin olma kendi yaptığın hiç birşeyden tedirgin olma annen seni yada ananen anneni pastörize sütle yoğurtla büyütmedi yada hamileliğini geçirmedi. Peynirde de taze peynir yemeyin pastörize de olsa taze peynir yemeyin hamile olmasanızda yemeyin ha yediyseniz de birşey olmaz bundan sonra yemeyin :)

Bugun cok kötü iki haber aldık. Sanirim bir süre girmek istemiyorum. Yüreğimi yaktınız. Tüm kalbimle acınızı hissediyorum muhteşem bir insansınız.. izmirie ayni sekilde senin icin de. Bir evlat sahibi olabilmek icin yuregi yanan türlü zorluklar çeken tum kadinlarin acisini kalbimde hissediyorum.

Bende hayat felç . Bugün küçük kızımın Doğum günü Ve neredeyse bişey yapamadım. Komada gibi sürekli uyuyorum . Kedim bile artık sev beni diye inliyor.
Bazen karnım o kadar şişiyor ki sanki 6 aylık hamileyim.
Çok yakında taşınma telaşım da var bu uyku hali ile ne yaparım bilmiyorum

çok üzüldüm arkadaşım Allah yardımcın olsun. Her nasip vaktine esirmiş inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almak hayırlısıyla nasip olur. Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…