2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım ne olursa olsun hormonlarinin seni etkilemesine izin verme stres sinir altında geçirilen bir hamilelik sorunlu bir bebek demek bu ayların en fazla üç ay sonra geçecek ama bebek doğduğunda bu stres ona yansimis olur huzursuz bir bebek olursa seneler sürecek ve inanki daha zor ...

Kızlar aranızda clexane veya hibor kullanan varmı benim 3 gündür hergün kanıyor ve morluklardan yer bulamadım bugün mor yere yaptım iğnenin ucundan da kan damladı hep sizde de böyle oluyormu

Teşekkürler canım.acım çok yeni ve hiçbirşey beni teselli etmiyor.canım çok yanıyor.ultrasonda gördüm kocaman olmuş elleri ayakları herşeyi vardı o görüntü çıkmıyor hiç aklımdan.
Haziran tüp bebeğindeydik ikimizde şuan üzüntümü anlatamam bugün ikinci bu kötü haber Allah yardımcın olsun ne desem boş biliyorum

Cok uzuldum ama ben. Yere goge sigamadim. 17Kat fazlasi dediler. Biseu olur dediler. Sigamadim icime sigamadim. Hala da agliyorum. Kendi ellerimle zarar verdim diye nefret ettim kendimden.
2 gündür iş yoğunluğumdan girememiştim, girip kaldığım yerden okumaya başlayınca seninle aynı şeyleri hissettim. Ellerin titremeye başladı, folik asit 2 tane içiyorum ayrıca vitamin kullanıyorum. Bunları veren prof.! Ama gel gör ki burdaki tek kelime akşamımı mahvetti! En korktuğum şeylerden biri otizm... kendimi kaybettim okuyunca. Arkadaşlar lütfen burda emin olmadığımız şeylerle ilgili birbirimizi tedirgin etmeyelim... ayrıca bu hafta açıktan aldığımız sütten yoğurt yapmıştım ve kaç tabak yedim sayamıyorum bile... bir arkadaş kesinlikle yenmemesi gerektiğini yazmış... gerçekten çpk tedirginim şuan

Biliyorum canım bilmezmiyim gecicek bu günlerde sabir diyorum Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü wermezmis arkadaşları okudum sindi bebeklerini kaybetmişlerdir Allahım sabirlarin en büyüğünü versin onlara

Devamlı olarak sütçü den süt alıp kaynatıp yoğurt yapıyorum saçmalamayın yüzyıllardır bu şekilde yapılan yoğurtlar yendi pastörize sütten yoğurtta neymiş o hazır ürünleri yiye yiye artmadımı hastalıklar kısırlıklar içinizi karartmayın alın sütünüzü herzamankinden bi 5dk daha fazla kaynatın yapın yoğurdunuzu en sağlıklısı

suleyuksel cok cok üzgünüm ne denir bilmiyorum. Daha once kalp atışı alınmış miydi genetik sorununuz mu var? Allah sabir versin tum sözcükler kifayetsiz..
Evet iki kez alınmış çok teşekkürler Kısmet değilmiş genetik sorun vardı evet aöa bu genetik tanı yapılmış sağlıklı embriyo idi yanında lenfosit aşısı ve farklı teknikler uygulanmıştı.Bebek şuan o kadar sağlıklı ki kesesi bozulmamış yolk sac sağlıklı herşeyi kusursuz sadece kalp atımı yok muhtemelen kalp ile ilgili bir rahatsızlık olduğu düşünülüyor ki bu da genetik değil mikrogenlerle ilgili bir durummuş

Son düzenleme:
Ne denir bilemedim.. Burada birbirimizi görmüyoruz tanımıyoruz ama derdimize sevincimize ortak oluyoruz. Her daim dualarımdasınız. Allah sabır versin kızlar ama ne olursa olsun Allah`tan ümidi kesmeyin. İnşallah Allah en doğru zamanda hayırlısıyla nasip eder tekrar.

Aynı acıyı ben de şuan yaşıyorum size de sanır diliyorum Rabbim afiyet ve kolaylık versin Hakkımızda hayırlısını versin geçmiş olsun

Allahtan umut kesmek değil ama 15 yıllık evliyim 13 yılım bu gayretle geçti maddi manevi çok yıprandım .Yıllardır buna endekslenerek planlar yaptım hayaller kurdum 7 kez bebeğimi içimde büyüttüm her türlü sıkıntısını yaşadım ilaçlardan vücudum delik deşik .Hepsine razıydım yeter ki sağlıkla gelseydi.Aöa demek ki Allah bizim için hayırlı kılmadı bir evladı .Israr etmenin mantığı yok.Çok yıpratıyor bu beni artık.bundan sonrası için hayatımı bu fikirle planlayarak geçirmek istemiyorum .Ben bu ana kadar elimden aklınıza gelen gelmeyen ne varsa yaptım .Her anlamda şartlarımı zorladım.Sabırla yılmadım umut ettim vazgeçmedim.Şuan içim o kadar rahat ki ben kul olarak yapabileceğim herşeyi eksiksiz yaptım.Ve inandım ki bizim için hayırlısı böyleymiş.Tedavi ile zaten düşünmüyorum kendiliğinden olur mu bilmiyorum ihtimal var ama devam eder mi sağlıklı gelişir mi o da Rabbimin bileceği .Rabbime herşey için şükürler olsun bu mükemmel duyguyu en azından tattırdı bana.Kucağıma alsam mükemmel olurdu sevgi saygı dolu bir yuvada mutlulukla büyütecekti ama demek ki herşey bizim bildiğimiz gibi olmuyor.Rabbim bana Ve canım eşime sağlık mutluluk versin.Cennette 7 yavrumuz var tek tesellimiz bu.Ben öğretmenim sayısız evladım var sevgi dolu yüreğim var doğurmasam da çocuklarım var ; yeter.Başınızı çok ağrıttım hakkınızı helal edin Sevgiler

Gebelikte pastörize edilmeyen yani yüksek ısıl işlemden geçirilmeyen süt ve süt ürünlerini tüketmek son derece zararlıdır sütteki bakteri oranı hayvandan süte geçen antibiyotik miktarı ve sütün soğuk zincirle elinize geçip geçmemesi önemlidir evet bu kurala ben de herzaman uyamiyorum ornegin 2 gun once normal suzme yogurt tukkettim ama aslinda cokkk dikkat etmemiz gerekiyor pastörize edilmemis sutte bulunan bazı bakteriler biz nekadar çok kaynatirsak kaynatalim ölmeyebiliyorlarmıs ve normal insanda bi sey yapmayan bu bakteriler anne karnindaki bebek icin son derece zararliymis evet gerçekten bizim icin zor bi durum o kurala uy bu kurala uy insanin aklı karisiyor ha her acik sutte bu bakteri olacak bebege bulasacak diye bi sey yok ama ya denk gelirse bugune kadar yaptığım tum arastirmalara gore sadece yogurt degil pastörize olmayan peynir falan da zararlı.gunluk cam sise sutlerle de pekala yogurt mayalanabilir onlarin içinde koruyucu vs yok zaten bigun kullanmayi unutursak ertesi gun bozuluyor.tabi isteyen istedigini yapmakta serbest.

İlk gebeliğimde aynısını yaşamıştım... sizi çok iyi anlıyorum... ama ben hep her şeyde hayır vardır diyerek kendimi çok teselli ettim ve bu bana çok iyi geldi... umuyorum ki bir sonraki gebeliğiniz çok sağlıklı olsun, mutlulukla kavuşursunuz... hepimiz için riskli bir dönem... ama umut hep olmalı... kolaylıklar diliyorum

Buraya o kadar kesin bir dille yazılıyor ki insan ister istemez tedirgin oluyor maalesef...

Canim bence rabbim sana hic ummadığın bi anda kendiliğinden verecek umudunu kaybetme.

Gözlerim doldu... içim gitti yazdıklarınıza... bu gece bütün dualarım sizin için...

Tüp Bebekten biliyorum seni uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşım gibi üzüldüm Allah yardımcın olsun canım ne denir bilmiyorum çok zordur eminim en kısa sürede atlatırsın inşallah

Sevgili şule Allahım sana hayatında en güzelleri en hayırlılarını nasip etsin inşallah. Çok zor şuan yaşadığın ama yazdıklarından benim hissettiğim ne güzel sevgi dolu bi insansın. Evet burda pek çoğumuz çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz ama bilmiyoruz ki hangisi hayırlısı. Kimimiz pek çok çocuğu oluyor ama yinede çok mutsuz yada çocuklarımız oluyor ama büyüyüp yuvadan uçuyor bazısı hiç dönüp anasına babasına bakmıyor bile. Bilemeyiz hangisi hayırlısı. Bak bi yönden de ne şanslısın pek çok çocuğu yetiştiriyorsun anladığım çok güzel bir evliliğin ve mutlu bir hayatın var. Bilemezsin yarın ne getirir. Hakkında herşeyin en hayırlısı olsun arkadaşım tüm kalbimle diliyorum.

Ne kadar guzel bir yuregin var rabbim.ne verirse hayirlisini versin hepimiz icin.oncelikle sabir diliyorum bebeklerini kaybeden annelere insallah en kisa zamanda rabbim kucaklarinizi doldurur.

Duygularini okadar guzel anlatmissinki..
Icinde sevgi dolu bir kalp var.bu devirde buyuk zenginlik.ve umudunu yitirmeyen guclu bir kadinsin.eşinde belliki senin gibi.yazarken bile sevgini taaa burdan hissettim.insanlarin herseyi bambaska seyler yasiyor.kimisinin bir suru cocugu oluyor.ama esinden gormedigi kalmiyor.yada cocuklarindan gordukleri onu cok uzuyor. Hic birimiz basimiza geleceklerden habersiziz.sadece hayirlisini dileyebiliyoruz.
Seni bu durusun icin bu umut dolu sevgi dolu kalbin icin tebrik ederim. Hic kaybetme bu yuregi. Esinle ask dolu huzur dolu saglikli omur nasip olsun. Insallah hersey yolunda gider ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evladinda olur. Umarim hep mutlu olursun..

Ben ogluma ek gidaya basladigindan berri acik sut alip mayalayip veriyorum suanda da ictigi sutu acik sut alip veriyorum paketli urunler tavsiye edilmiyor ayni sekilde kendimde acik sutten icmeye basladim.doktorlar bile evde kendiniz mayalayin diyor.kafam karisti acikcasi her sey katki maddeli her sey zararli bu ne arkadas birinden sakinsan baska birine catiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…