- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #5.461
Ben pek anlamadım ama bakarmısınız rica etsemBu arada 8.hafta icin ultrason kagidi olanlar varsa cinsiyet tahmini yapabiliriz .benim kizda tuttu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pek anlamadım ama bakarmısınız rica etsemBu arada 8.hafta icin ultrason kagidi olanlar varsa cinsiyet tahmini yapabiliriz .benim kizda tuttu.
Cevaplanin yannda dosya yükle var
ben de kanama olduğunda ultrasonda baktı bir sorun yok deyip progestan fitil verdi. ben de yan etki yapmadı. kan uyuşmazlığını doktorunuza söyleseydiniz içiniz rahat ederdi.Bu arada 8.hafta icin ultrason kagidi olanlar varsa cinsiyet tahmini yapabiliriz .benim kizda tuttu.
Sennkinde kesin bi taraf yok evet ama sag kasigi baz alırsak erkekBenim kese yuvarlak görünüyor ama ağrılar sağ kasığımda olmuştu. Hal böyle olunca ben yine bir kanıya varamadım :) vakti gelince görürüz artık.
Keseye gore erkek ama sola yakin geldi o teoriye gore kiz .kesin sonuca varalim sagdami hssediyosn soldamiben de kanama olduğunda ultrasonda baktı bir sorun yok deyip progestan fitil verdi. ben de yan etki yapmadı. kan uyuşmazlığını doktorunuza söyleseydiniz içiniz rahat ederdi.
benim ki fasulye gibi mi duruyor erkek mi sizce
ErkekBen pek anlamadım ama bakarmısınız rica etsem
:) itiraf etmem lazım ki bu aralar güçten düştüm.Tıp istiyorsa ozaman cidden simdiden baslamasi lazim. Yolu uzun ve emek istiyor. Insallah gonlune gore olur ya. Amaci olan ve egitimi seven cocuklara bayiliyorum. Heleki bu kiz cocugu oldgnda daha cok hosuma gidiyor:)
Meslegin super ya.tam sosyal bir is. Ve istedigin gibi sanatini koyabilirsin ortaya. Bende dugun fotograflarimi cok sevdigim bir fotografciya cektirmistim. Donup bakinca iyiki diyorm hep onun icin. Fotografcilar ozel gunlerin hatiralara saklanmasinda kritik nokta:)) tebrik ederim sizi ya hem calisip hem 2 pirlanta gibi kiz cocugu yetistirip.3.yu bekliyorsunuz. Insallah bende boyle guclu kadin olurum:)
Tam olarak olan durum nedir özelden yzabilir misinHayır canım kimse bilmiyor ama kayınvalideme söylemek durumunda kaldım o da gerekeni yaptı Allah razı olsun destek verdi ama kendi aileme asla yansıtmam haklısın dediklerinde benim eşim yaptıysa herkes yapar diyorum
Sana yazmisim ama etketlemmsm seni .kiz duruyor.agrin nerede
Benimde bu hamilelikte ayni durum var.kesenin icinde bebek nerede sagdami soldamiDoruk47 selam.benim kese eliptik.ama sol kasigimda hissediyorum. Surprizler dolu bnmki gliba:)
Sağ tarafta ağrılarım hepSana yazmisim ama etketlemmsm seni .kiz duruyor.agrin nerede
Mesaj attim.k bakma yoruyorum senide boyle:) cok tesekkur ederim ilgin icin.Benimde bu hamilelikte ayni durum var.kesenin icinde bebek nerede sagdami soldami