- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
- 248
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #6.241
Saol canım Hepimizin zorlandığı şeyler var isteAllah yardimcin olsun cnm o daha zor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım Hepimizin zorlandığı şeyler var isteAllah yardimcin olsun cnm o daha zor.
Ben de eşime karşımda yemek yedikçe senin gibi yemek yemeyi özledim diyorum, yazık bize yaaaa.Canım Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.. kabus gibi yemin ederim bunalım geçireceğim yemek yemeyi özledim![]()
Oyle tabi rabbim kolayligini veriyo.Saol canım Hepimizin zorlandığı şeyler var iste
bende de işte sadece domatese oldu canım, yoksa dünyanın en lezzetli yemeğini de verseler burnuma kötü kokular geliyor.Belli bir seye asermiyorum ben surekli eksi acili seyler geciyo aklimda suda olsa yesek diyorum 2 dk sonra yok ya cnm istemiyo diyorum.garip bisi.

Yaptirmadim cnm daha. Dun ense kalimligima bakildi cok sukur iyi. Bakalim haftaya dusunucem henuz karar vermedim :)İnşallah canım hepimizin sen naptın yaptırdınmı ikili test
Ilk hamileligim de de asermedim bari bunda olasa diyodum ama daha bisi yok belki ilerleyen gunlerde olurbende de işte sadece domatese oldu canım, yoksa dünyanın en lezzetli yemeğini de verseler burnuma kötü kokular geliyor.![]()
Ense kalinligina kendi kadin dogumcumuzmu bakiyodu unuttum ben o zamanlari.Yaptirmadim cnm daha. Dun ense kalimligima bakildi cok sukur iyi. Bakalim haftaya dusunucem henuz karar vermedim :)
Arkadaşlar birçok kadın senelerce uğraşmasına rağmen hamile kalamıyor... bizler gerçekten çok şanslı ve kısmetliyiz.. evet benim de midem çok bulanıyor ve halsizim ama negatif düşünürsek ve isyankar cümleler kurarsak bebeklerimiz de olumsuz etkilenir hem de Allaha karşı şükürsüz davranmış oluruz... anne olmak kolay değil gerçekten ama halimize şükretmeye çalışalım bence. Naçizane düşüncem :)
Evet cnmEnse kalinligina kendi kadin dogumcumuzmu bakiyodu unuttum ben o zamanlari.
sakatatin önerilmedigini biliyorum canim tuketilmesi zarali besin grubunda sanirim ama bu dedigim kokorec işkembe falan icin. cigeri bilmiyorum canim ya.bi arastirma yap istersen.Kızlar hamilelikte sakatat yemek zararlı mı?malum kurban bayramı da geliyor.iskemve,paca,ciger filan...hic fikriniz var mı?drlarınız birsey dedi mi bu konuda
bana doktorum her türlü sakat at derin deniz balıkları yasak dedi.Kızlar hamilelikte sakatat yemek zararlı mı?malum kurban bayramı da geliyor.iskemve,paca,ciger filan...hic fikriniz var mı?drlarınız birsey dedi mi bu konuda
Ense ölçümü yapıyor burun kemiğine bakıyor bir de kan veriyorsun ben sivasta yaşıyorum tahlil Ankara'ya gidiyormuş o yüzden sonuç 1 hafta sonra çıkıyormuşBende yarın yaptıracağım 2 liyi inşallah herşey yolundadır nasıl yapıyor taramayı ?
Benim doktorum faydalı bile olduğunu söyledi güvenilir bi yerden yenildiği takdirde ve geçen kelle paça yedim Arada yerim deKızlar hamilelikte sakatat yemek zararlı mı?malum kurban bayramı da geliyor.iskemve,paca,ciger filan...hic fikriniz var mı?drlarınız birsey dedi mi bu konuda
çok geçmiş olsun allah şifanızı versinİyi akşamlar kızlar dikkat edin benim bu sabah bayağı bi kanamam oldu sonrası feci bi ağrı eşlik etti acile gittik bebeğim çok aşağıdaymış düşük riskim devam ediyor sürekli istirahat verdi ve progestan iğneme bir de 3 günde bi proluton eklendi lütfen dikkat edin sizlerde hamileliğin tadını çıkarın yiyin için sevgilerle ...![]()
canim cok gecmis olsun kac haftaliksin. dikkat et kendineİyi akşamlar kızlar dikkat edin benim bu sabah bayağı bi kanamam oldu sonrası feci bi ağrı eşlik etti acile gittik bebeğim çok aşağıdaymış düşük riskim devam ediyor sürekli istirahat verdi ve progestan iğneme bir de 3 günde bi proluton eklendi lütfen dikkat edin sizlerde hamileliğin tadını çıkarın yiyin için sevgilerle ...![]()