• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Belli bir seye asermiyorum ben surekli eksi acili seyler geciyo aklimda suda olsa yesek diyorum 2 dk sonra yok ya cnm istemiyo diyorum.garip bisi.
bende de işte sadece domatese oldu canım, yoksa dünyanın en lezzetli yemeğini de verseler burnuma kötü kokular geliyor. :kızgın:

merhaba bnm bebişimin 7+4 günlük görüntüsü:anneadayı:teyzeleri bi tahminde bulunur musunuz:KK49:

Eklentiler

• 20170813_214442.webp
    20170813_214442.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 82
Arkadaşlar birçok kadın senelerce uğraşmasına rağmen hamile kalamıyor... bizler gerçekten çok şanslı ve kısmetliyiz.. evet benim de midem çok bulanıyor ve halsizim ama negatif düşünürsek ve isyankar cümleler kurarsak bebeklerimiz de olumsuz etkilenir hem de Allaha karşı şükürsüz davranmış oluruz... anne olmak kolay değil gerçekten ama halimize şükretmeye çalışalım bence. Naçizane düşüncem :)

Cok sukur Senden guc aldim allah razi olsun..

Kızlar hamilelikte sakatat yemek zararlı mı?malum kurban bayramı da geliyor.iskemve,paca,ciger filan...hic fikriniz var mı?drlarınız birsey dedi mi bu konuda

Sadece parol icebilirsin. Ben de az once aldim bir tane. Saclarinizi boyattiniz mi hanimlar? Dip boyalarimiz geldi gecti. Boyatilir diyen de var ama ben risk almamak adina boyatmadim

Kızlar hamilelikte sakatat yemek zararlı mı?malum kurban bayramı da geliyor.iskemve,paca,ciger filan...hic fikriniz var mı?drlarınız birsey dedi mi bu konuda
sakatatin önerilmedigini biliyorum canim tuketilmesi zarali besin grubunda sanirim ama bu dedigim kokorec işkembe falan icin. cigeri bilmiyorum canim ya.bi arastirma yap istersen.

İyi akşamlar kızlar dikkat edin benim bu sabah bayağı bi kanamam oldu sonrası feci bi ağrı eşlik etti acile gittik bebeğim çok aşağıdaymış düşük riskim devam ediyor sürekli istirahat verdi ve progestan iğneme bir de 3 günde bi proluton eklendi lütfen dikkat edin sizlerde hamileliğin tadını çıkarın yiyin için sevgilerle ... :68:

Benim doktorum faydalı bile olduğunu söyledi güvenilir bi yerden yenildiği takdirde ve geçen kelle paça yedim Arada yerim de

İyi akşamlar kızlar dikkat edin benim bu sabah bayağı bi kanamam oldu sonrası feci bi ağrı eşlik etti acile gittik bebeğim çok aşağıdaymış düşük riskim devam ediyor sürekli istirahat verdi ve progestan iğneme bir de 3 günde bi proluton eklendi lütfen dikkat edin sizlerde hamileliğin tadını çıkarın yiyin için sevgilerle ... :KK68:
çok geçmiş olsun allah şifanızı versin

İyi akşamlar kızlar dikkat edin benim bu sabah bayağı bi kanamam oldu sonrası feci bi ağrı eşlik etti acile gittik bebeğim çok aşağıdaymış düşük riskim devam ediyor sürekli istirahat verdi ve progestan iğneme bir de 3 günde bi proluton eklendi lütfen dikkat edin sizlerde hamileliğin tadını çıkarın yiyin için sevgilerle ... :KK68:
canim cok gecmis olsun kac haftaliksin. dikkat et kendine

Back
X