- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
- 248
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #6.301
Günaydın hanimlarrr nasılsınız bugün bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hanimlarrr nasılsınız bugün bakalım
Geçmiş olsun canım , dediğin çok doğru Allah a emanetler. Ben diğer gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırmadım , ikincide yaptırdım o zaman çıktı , ailemde de var . İnsülin kullandım , çokta yıprandım son aylarda.
Şuan diyorum ki , belki diğer gebeliğimde de vardı ama haberim yoktu, Allaha emanet sapasağlam doğdu oğlum.
Sizdeki durum farklı mı gebelik şekerinden , normalde demi şeker hastasınız?
Merhaba, ben de hamile kalmadan 5 ay önce tip 2 diyabete yakalandım. ilaç kullandım 5 ay ama hamileliğimi öğrenince hemen insüline başladım. fakat bu geçiş dönemi sıkıntılı oldu. doktorun önerdiği dozu yaptığım ilk seferde yemekten 1 saat sonra titreyip terlemeye başladım hemen ölçüm yaptım ki 51 çıktı şekerim. şimdi kendime göre ayarladım dozumu hipoglisemi krizlerim azaldı. ama tabii her an dikkatli olmak zorunda olmak aklına esince istediğinden bi lokma bile yiyememek çok kötü. ama tabii sağlıkla gelsinler de her şeye razı oluyor insan. hamile kalmadan önce de diyabetli olup doğumdan sonra tamamen iyileşen insanlar duydum. inşallah Rabbim bize de kurtuluş vesilesi etsin yavrularımızı. herkese sağlıklı gebelik diliyorum. en mühimi o! sevgiler...
Günaydın cnm bugün mutlu bir gune uyandım dün randevum vardı bebeğimi gördüm büyümüş kıpır kıpırdı masallahGünaydın hanimlarrr nasılsınız bugün bakalım
Bende aynı umuttayım ve buna çok inanıyorum. Doğumda düzeleceğimi hisediyorum inşallah öyle olur.
Diyestiyene başlıyorum cumartesi günü çünkü tek başıma üstesinden gelemiyorum. Sanırım yaşında etkisi var ben 36 yaşındayım ve ileri yaş gebeliği olduğu için biraz yıpratıcı geçiyor.
Sen kaç yaşındasın ? ve nelere dikkat ediyorsun kriz geçirmemek için?
Bendeki de benzer durum. Aç kaldığım zaman ellerim titriyor , bayılacak gibi oluyorum gözümün önü kararıyor. Kriz nasıl bişeyki kzlarBen normalde reaktif hipoglisemi ( düşük şeker ) hastasıyım. Doktorum bana şeker yüklemesi yapılcağını söyledi. Vücud normal zamanla gebe hali fark ediyormuş. iki hafta sonra doktorumda randevum var ayrıca bu hafta cumartesi günü diyetisyenden randevu aldım. yeni bişeyler öğrenince hemen yazıcam.
Benim sağlıklı iki kızım var çok şükür ve ikisinde de şeker yüklemesi yapmamışlardı dediğin gibi tamamen nasip yaşamaları belkide.
Bende aynı umuttayım ve buna çok inanıyorum. Doğumda düzeleceğimi hisediyorum inşallah öyle olur.
Diyestiyene başlıyorum cumartesi günü çünkü tek başıma üstesinden gelemiyorum. Sanırım yaşında etkisi var ben 36 yaşındayım ve ileri yaş gebeliği olduğu için biraz yıpratıcı geçiyor.
Sen kaç yaşındasın ? ve nelere dikkat ediyorsun kriz geçirmemek için?
Hic duyma bile. Hatta hamileligin konusunu bile acma bence. Bana soranlara iyiyim diyip ayrinti vermiyorum. Yorum da yapamiyorlar dolayısıyla.Aynen benimde öyle doktorumda söylemisti olucak bunlar diye ama etraftaki insanlar korkutuyor olur olmadik seyler anlatinca icime kurt düsürüyorlar![]()
Hic duyma bile. Hatta hamileligin konusunu bile acma bence. Bana soranlara iyiyim diyip ayrinti vermiyorum. Yorum da yapamiyorlar dolayısıyla.
Bendeki de benzer durum. Aç kaldığım zaman ellerim titriyor , bayılacak gibi oluyorum gözümün önü kararıyor. Kriz nasıl bişeyki kzlar![]()
Sen gonlunu ferah tut doktorum hep bana diyor ki her hamilelik kisiye ozeldir. Hamileligin keyfini cikar canimEvet oyle yapmak lazim ki agizlari kapansin sagol valla icim rahatladi
Slm canım ben 4. ayda falan başlarım diye düşünüyorum, kızımda öyle yapmıştım lierac, susam yağı her gün bir de banyo sonraları bebe yağı kullanmıştım. Çatlak olmadı. Bakalım 2. de ne olacak.kızlar çatlaklar için krem kullanmaya başlayan var mı?
En keyifli şey hamilelik için alışveriş ve bebek için alışveriş olmalı herhalde düşüncesi bile içimi kıpır kıpır ettiEvet canim. Almisken hamile pantlonu alirim
Sen gonlunu ferah tut doktorum hep bana diyor ki her hamilelik kisiye ozeldir. Hamileligin keyfini cikar canim![]()
Kremden Ziya'de bitkisel yağlar ve zeytinyağı daha iyi geliyor hem de doğalkızlar çatlaklar için krem kullanmaya başlayan var mı?
İnşallah canım, tez zamanda iyileşelim de iştahımız yerine gelsin.Ilk hamileligim de de asermedim bari bunda olasa diyodum ama daha bisi yok belki ilerleyen gunlerde olur
öbür ay başlayacağım bende.ilk hamilelikte lierac jel ve bademyağ+kakao yağı+hindistan cevizi yağı karıştırıp hergün sürüyodum çok şükür 20 kilo almama rağmen hiç çatlak olmadı tavsiye ederimkızlar çatlaklar için krem kullanmaya başlayan var mı?