2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sen yine iyisin ben tuvalete 3gun cikamadigim zaman oluyo

Ayy kizlar bebegini kaybeden arkadasa Rabbim sabir versin insallah cok zor bisey . Ama diger dunyada hep beraber olacaklar yine onlar Anne Babasina sefaatci olacaklar. herseyin hayirlisi insallah.
Yaa kizlar .. ben yurtdisindayim. memleketim hatay ve simdi annemler hatayda bahcede sebzelerde var bu sene gidemedik izne.. ve benim canim patlican dolmasi istiyor oyle cok istiyorum ki anlatamam bir tencere dolusu olsa yerim. burdaki patlicanlar kolum kadar affedersiniz . . ne yapacam bilmiyorum canim acayip cekiyor yemessem cocugun kicinda patlican dolmasi cikacak

Kızlar bu şişkinlik mahvetti, nefes alamıyorum resmen ya uff Az bi yemek yiyim dedim onuda yapamadım. Bunca az yememe rağmen karnım kocaman. Midem huzursuz. Ne zaman geçecek bilginiz var mı? Ya da şuan ne yapabilirim rahatlamak için?

Ellerini yıkamadan yüzüne sürünce oluyor canım öyle biliyorum ben çiçek koklamak karpuz şeftali vs böyle sulu seyler yedikten aonra elleri yıkamak gerek yüze sürmeden
yaa ben hiç dikkat etmemistim. Çileği duymuştum bir de ciğer. İnşallah birşey olmaz

Bebegini kaybeden arkadasa Allah sabir versin ..bende bugun kizimi kucagima alirken aniden kasikta sol tarafima iğneler battı .simdi hala var hafif agrisi .böyle bir agri yasayan varmi ?galiba bebek kalbi durunca kanama fln olmuyo hemen baya tedirgin oldum

Kasık ağrısı bende de oluyor ani hareket ettiğim zaman dediğin gibi iğne batması oluyor bir de hapşurduğumda bazen oluyor normaldir herhalde rahim büyüyor ya ondan olabilir diyorlar hep

Kasık ağrısı bende de oluyor ani hareket ettiğim zaman dediğin gibi iğne batması oluyor bir de hapşurduğumda bazen oluyor normaldir herhalde rahim büyüyor ya ondan olabilir diyorlar hep
Ilk hamileligimde hiç yasamamstm .her hmllkte farkli oluyo demekti ama icimi rahatlattin

Sen yine iyisin ben tuvalete 3gun cikamadigim zaman oluyo
Canım merhaba Tuvalete cıkamıyorum diyince hemen dikkatimi çekti. Bende de aynı problem var. Yeni tavsiyelere uyiyim son bikaç gündür dedim işe yarıyor. Gece yatmadan bir bardak suya 2,3 tane kuru kayısı koyup bekletiyorsun sabaha da suyuyla beraber içiyorsun ve kayısıları da yiyorsun. Bir de yeşil mercimek yemeği ye arada cok güzel çalıştırıyor hem de lezzetli ve faydalı.

kayısı yediniz mi..bana iyi geldi
Kayisi incir yemedigim sey kalmadi canim bide evinde tadilat var pek iyi beslenemiyorum bugun foktora soyledimde duphalac surup verdi

Tavsiyelerin icin tesekkur ederim:)

Günaydın kızlar sabahın köründe nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu kalp atışı ile cinsiyet tahminine bakim dedim
http://www.babybpm.com/
Bu forumda. Buldum bende bu sayfayı
Bende erkek bebek çıktı :) sizde bakın bakalım ne çıkacak Ve tahminler doğru mu

bende yaptım cnm kız çıktı benm,mantıklı geldi .ilkinde kalbi 170 flndı erkek oldu bunda 120 atıyodu kız dedi program

Günaydın kızlar az önce 3kg lik süt tenceresini kaldırdım şimdi akıntım başladı belim ağrıdı ve göbek deliğim bi acayip oldu birşey olmaz dimi sütü kaynatıp yattım hemen ilk olunca insan herşeyden korkuyor ama bi yandan da düşünüyorum 2. Hamile olan arkadaşlar ilk çocuklarını kucaklarına alıp duruyorlar 3kg san birşey olmaz diyorum

Erken Doğum oldu enfeksiyon kaptı kilosu falan düşüktü etken olduğu için bir de ciğerleri sorunluydu yaşayamadı maalesef rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bişey
Allahım sabirlarin en büyüğünü versin çok zordur eminim ki Rabbim kimseye yaşatmasını boyle bi aci

13kilogram kızım war 2yasinda onu günde kaç kere kucağına kaldırıyoruz belli değil egerki senin kanamam varsa veya kahverengi kaldırma ama beyaz sarımsı akıntıya korkma Allahım emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…