- 21 Ağustos 2017
- 35
- 65
- 3
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #6.761
üstünden uzun yıllar geçmiş nasibimde buymuş demek ..ama su varki ameliyatım güzel geçti hiç yatmadım desem yeri dikişlerimde ne agrı ne sızı maşallh diyim:) ben hastaneyi begenmediğim için asiye hanımdan vazgeçtim şahsına yönelik birşey değildi gerci değiştiğinide duydum bir gidin görüşün ..sizin neden sezeryandıBaşka bir doktora görünseydiniz bu şekilde sonuçlanmazdı belki ama geçmiş gitmiş..pek yorum yapmanın gereği yok.Şimdi bana bu doktoru mu tavsiye ettiler içime kurt düştü tekrar.nasıl güveneceğim bilmiyorum hayallerim suya düşmese bari
Benimde karnım kocaman ve çok halsizim bulantı uyku hepsi varGünaydın kızlar
Aranızda karnı kocaman olan var mı ? Benim karnım çok büyüdü . Gün içerisinde çok takatsizim sürekli uyumak yada yatmak istiyorum. Midem deki yanma ise cabası.
Doktorum bana da tavuk yeme bulursan doğal tavuk yersin dedi.
Diyetisyene gittim . Gaz sancısı ve şişkinlik için bi tarif verdi sabahları onu içicem bakalım etki yapacak mı
Aniden olduysa ondan üzülüyorsunuz,maşallah alacağı kadarını almış oda yeter.Kızlar okuyamıyorum katılamıyorum sizler uyku bulantı kusma çok kötüyüm. 20 aylık oğluma 11 yaşındaki kızım bakıyor oğlumu memeden kestim.kusmaya başladı.dr cinsiywt farklılığından olabilir dedi çok üzgünüm ama mecbur kestim
Gittim gittim gördüm hiçbir sıkıntı yok herşey yolunda çok şükür. Ben burda meraktan kıvranırken baktım bizimki orda ayakları havaya dikmiş keyif yapıyorCanım ne yaptın? Gittin mi doktora? Bizi merakta bırakma canim..
üstünden uzun yıllar geçmiş nasibimde buymuş demek ..ama su varki ameliyatım güzel geçti hiç yatmadım desem yeri dikişlerimde ne agrı ne sızı maşallh diyim:) ben hastaneyi begenmediğim için asiye hanımdan vazgeçtim şahsına yönelik birşey değildi gerci değiştiğinide duydum bir gidin görüşün ..sizin neden sezeryandı
Doktor hergün gel dese hepimiz hergün işimizi gücümüzü bırakır gideriz heraldeBebeği merak etmek demek ki tek bende değilmiş. 2 hafta önce idi randevum, 1 ay sonra gel dedi ama ben hep merak ediyorum inşallah iyidir diye.
Benim karnımda kocaman 3 aylık Ken 6 aylık gibiyim 9 aylık olunca nasıl olucak çok merak ediyorum çok buyuyup ağır gelip üstüne düşmem inşallahGünaydın kızlar
Aranızda karnı kocaman olan var mı ? Benim karnım çok büyüdü . Gün içerisinde çok takatsizim sürekli uyumak yada yatmak istiyorum. Midem deki yanma ise cabası.
Doktorum bana da tavuk yeme bulursan doğal tavuk yersin dedi.
Diyetisyene gittim . Gaz sancısı ve şişkinlik için bi tarif verdi sabahları onu içicem bakalım etki yapacak mı
Bendede oldu bir kaç kez benim Dr hergün muz verdi bi tane ama ben sevmiyorum hamilelikte içim istemiyor aksatiyorum bazen o zamanlar kramp yaşıyorumKızlar selam erken bacak krampları yaşayan varmı bir kaç gündür kramplarım başladı çok fenayım
Banada öyle demişti resim düzenlemeden kırpıp farklı boyutlarda kaydedip denedim oldu telefonla ilgili sanırımyok canim yuklediginiz foto buyuk diyor anlamadim ki
İnşallah artık ikiside iyi olsun bende rahatladım memeler hassaslaşmıştı çok zor oluyordu.şuan bantlı gelip öpüp uf dedikçe içim acıyor alışacağızAniden olduysa ondan üzülüyorsunuz,maşallah alacağı kadarını almış oda yeter.
Yani aslında iyi yapmışınız halk arasımıdır , kadınlar söyler bilmiyorum doğruluğu varmıdır da. Gebeyken emzirirsen sütün acır derler. Öyle bişey olabilir. Önemli bişey değildir inşallah.çok zor bir dönem biliyorum sütten kesmek hem anne için hem bebek için hayırlısı olsun biraz daha sıkım dişinizi geçecek inşallah...
Ay canim benim cok sevindim. Bende de oluyor arada endişeler. Mide bulansa dert bulanmasa dert bize..Gittim gittim gördüm hiçbir sıkıntı yok herşey yolunda çok şükür. Ben burda meraktan kıvranırken baktım bizimki orda ayakları havaya dikmiş keyif yapıyorBir daha hiç evham yapmicam diyorum ama bu annelik nasıl birşeymiş böyle Ense kalınlığı için 2 hafta sonra çağırdı sonra da artık Aydan aya gitcem inşallah
Galiba benim bulantılar tamamen geçti iştahım bile açıldı, hamile kaldığımdan bu yana 3 kilo verdim alma vakti geliyor sanırımAy canim benim cok sevindim. Bende de oluyor arada endişeler. Mide bulansa dert bulanmasa dert bize..
kuzenim de nisa hastanesine gidiyordu asiye hanıma doktorunu değiştirdi medipolde bir doktora gidiyor tel numarasını bile veren cok ilgili bir bayanmış. Ben uzak diye gitmiyorum ama düşünebilirsiniz.üstünden uzun yıllar geçmiş nasibimde buymuş demek ..ama su varki ameliyatım güzel geçti hiç yatmadım desem yeri dikişlerimde ne agrı ne sızı maşallh diyim:) ben hastaneyi begenmediğim için asiye hanımdan vazgeçtim şahsına yönelik birşey değildi gerci değiştiğinide duydum bir gidin görüşün ..sizin neden sezeryandı
Çok şükür Allah'a dün gün rahat geçirdimMide yanmam yok çok şükür ama gaz sıkıntısı fena. Tarifi ben de deneyeceğim teşekkürler :) yürüyüşü ben de bazen akşamları yapabiliyorum sadece. Öğle sıcağında yemekten sonra çıkmak mümkün değil
İnşallah hepsi geçecek , banada kızlarım bakıyor Allah razı olsun. Eşim ve kızlarım olmazsa durumum vahimdi. Ama hepsi geçecek ve bizde bu sürecin tadına varıcaz İnşallah:)Benimde karnım kocaman ve çok halsizim bulantı uyku hepsi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?