• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Başka bir doktora görünseydiniz bu şekilde sonuçlanmazdı belki ama geçmiş gitmiş..pek yorum yapmanın gereği yok.Şimdi bana bu doktoru mu tavsiye ettiler içime kurt düştü tekrar.nasıl güveneceğim bilmiyorum hayallerim suya düşmese bari :işsiz:
üstünden uzun yıllar geçmiş nasibimde buymuş demek ..ama su varki ameliyatım güzel geçti hiç yatmadım desem yeri dikişlerimde ne agrı ne sızı maşallh diyim:) ben hastaneyi begenmediğim için asiye hanımdan vazgeçtim şahsına yönelik birşey değildi gerci değiştiğinide duydum bir gidin görüşün ..sizin neden sezeryandı

Günaydın kızlar
Aranızda karnı kocaman olan var mı ? Benim karnım çok büyüdü . Gün içerisinde çok takatsizim sürekli uyumak yada yatmak istiyorum. Midem deki yanma ise cabası.
Doktorum bana da tavuk yeme bulursan doğal tavuk yersin dedi.
Diyetisyene gittim . Gaz sancısı ve şişkinlik için bi tarif verdi sabahları onu içicem bakalım etki yapacak mı
Benimde karnım kocaman ve çok halsizim bulantı uyku hepsi var

Kızlar okuyamıyorum katılamıyorum sizler uyku bulantı kusma çok kötüyüm. 20 aylık oğluma 11 yaşındaki kızım bakıyor oğlumu memeden kestim.kusmaya başladı.dr cinsiywt farklılığından olabilir dedi çok üzgünüm ama mecbur kestim

Kızlar okuyamıyorum katılamıyorum sizler uyku bulantı kusma çok kötüyüm. 20 aylık oğluma 11 yaşındaki kızım bakıyor oğlumu memeden kestim.kusmaya başladı.dr cinsiywt farklılığından olabilir dedi çok üzgünüm ama mecbur kestim
Aniden olduysa ondan üzülüyorsunuz,maşallah alacağı kadarını almış oda yeter.
Yani aslında iyi yapmışınız halk arasımıdır , kadınlar söyler bilmiyorum doğruluğu varmıdır da. Gebeyken emzirirsen sütün acır derler. Öyle bişey olabilir. Önemli bişey değildir inşallah.çok zor bir dönem biliyorum sütten kesmek hem anne için hem bebek için hayırlısı olsun biraz daha sıkım dişinizi geçecek inşallah...

Canım ne yaptın? Gittin mi doktora? Bizi merakta bırakma canim..
Gittim gittim gördüm hiçbir sıkıntı yok herşey yolunda çok şükür. Ben burda meraktan kıvranırken baktım bizimki orda ayakları havaya dikmiş keyif yapıyor ☺️ Bir daha hiç evham yapmicam diyorum ama bu annelik nasıl birşeymiş böyle ☺️ Ense kalınlığı için 2 hafta sonra çağırdı sonra da artık Aydan aya gitcem inşallah

üstünden uzun yıllar geçmiş nasibimde buymuş demek ..ama su varki ameliyatım güzel geçti hiç yatmadım desem yeri dikişlerimde ne agrı ne sızı maşallh diyim:) ben hastaneyi begenmediğim için asiye hanımdan vazgeçtim şahsına yönelik birşey değildi gerci değiştiğinide duydum bir gidin görüşün ..sizin neden sezeryandı

Hastaneyi neden beğenmediniz peki? benim ameliyat sonrası çok zordu on gün kendime gelemedim doktordan doktora farkediyor diyorlar ben talihsizdim sanırım bu yönden.ama benim sezeryanım büyük oranda gerekliydi normal doğumu 42 ye kadar bekledim ultrasonda 3.500 diyordu doktorum oğlum için.42 de suni sancı aldım açılmam hiç olmadı saatlerce sancı çektim ve birden kesildi acil sezeryana aldılar oğlum bi doğdu 5 kg :skandal:ebeler doktorlar herkes şok olmuştu.iyiki daha fazla zorlamamışız normal doğum yapamazmışsın zaten demişlerdi.Ama şuan çok istiyorum normali.tabi bebeğim yine kilolu olmazsa..

Günaydın kızlar
Aranızda karnı kocaman olan var mı ? Benim karnım çok büyüdü . Gün içerisinde çok takatsizim sürekli uyumak yada yatmak istiyorum. Midem deki yanma ise cabası.
Doktorum bana da tavuk yeme bulursan doğal tavuk yersin dedi.
Diyetisyene gittim . Gaz sancısı ve şişkinlik için bi tarif verdi sabahları onu içicem bakalım etki yapacak mı
Benim karnımda kocaman 3 aylık Ken 6 aylık gibiyim 9 aylık olunca nasıl olucak çok merak ediyorum çok buyuyup ağır gelip üstüne düşmem inşallah :KK70:

Aniden olduysa ondan üzülüyorsunuz,maşallah alacağı kadarını almış oda yeter.
Yani aslında iyi yapmışınız halk arasımıdır , kadınlar söyler bilmiyorum doğruluğu varmıdır da. Gebeyken emzirirsen sütün acır derler. Öyle bişey olabilir. Önemli bişey değildir inşallah.çok zor bir dönem biliyorum sütten kesmek hem anne için hem bebek için hayırlısı olsun biraz daha sıkım dişinizi geçecek inşallah...
İnşallah artık ikiside iyi olsun bende rahatladım memeler hassaslaşmıştı çok zor oluyordu.şuan bantlı gelip öpüp uf dedikçe içim acıyor alışacağız

Gittim gittim gördüm hiçbir sıkıntı yok herşey yolunda çok şükür. Ben burda meraktan kıvranırken baktım bizimki orda ayakları havaya dikmiş keyif yapıyor ☺️ Bir daha hiç evham yapmicam diyorum ama bu annelik nasıl birşeymiş böyle ☺️ Ense kalınlığı için 2 hafta sonra çağırdı sonra da artık Aydan aya gitcem inşallah
Ay canim benim cok sevindim. Bende de oluyor arada endişeler. Mide bulansa dert bulanmasa dert bize..

kuzenim de nisa hastanesine gidiyordu asiye hanıma doktorunu değiştirdi medipolde bir doktora gidiyor tel numarasını bile veren cok ilgili bir bayanmış. Ben uzak diye gitmiyorum ama düşünebilirsiniz.

Kızlar bir derdim var bugün saat 3 ten beri sol kasıkmı yumurtalıkmı desem bilemiyorum orda ağrım vardı ve çok bulantım şimdi biraz çoğaldı eşim eliyle severken orda şişlik farketti. Bebek solda demişti dr sağ tarafta kistim vardı bu nefir sizce ağrı kesici içtim sabah dr gidicem ama korkutorum bu saatte dr bulamam bebe olmasa devlete giderdim bebeyle zor alta foto koyuyorum bir bakarmısınız endişelenmelimiyim

Gunaydin herkese . Ben de uzun sure gireniyordum yaklasik bir aydir mide bulantisi yasiyorum cok cok cok zor bi sey Insallah mide bulantisi cekmeyenler hic cekmez cekenler de bir an once kurtulur.Su icemeyen arkadaslar varmis galiba kendinizi zorlayin ben de midem bulaniyor diye icemiyordm amavucudum susuz kalms iki gundur hastahanedeyim bu yuzden surekli serum takılıyor Rabbim kimseyi dusurmesin buralara kendinize dikkat edin

Mide yanmam yok çok şükür ama gaz sıkıntısı fena. Tarifi ben de deneyeceğim teşekkürler :) yürüyüşü ben de bazen akşamları yapabiliyorum sadece. Öğle sıcağında yemekten sonra çıkmak mümkün değil
Çok şükür Allah'a dün gün rahat geçirdim

Back
X