2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende tam 12+2 yim bugün. aynı tedirginlikleri bende yaşıyorum.Bugün cinsiyet tahmini yapar belki sana yaz burayada öğrenirsen,güzel haberlerle dönersin inşallah:)
Canım ben devlete gıdıyorum bırak tahmin yapmayı dogru duzgun bakmadı bıle sadece ikili tarama testini hatırlattı bende yapmak ıstemedıgımı söyledim...dedım kı uzuvları olusmusmu hıc bır sıkıntı yok dedı ama nasıl baktı 20 saniyede gordu bılmıyorum sıkıntı yok dedı sükur kı kalbı atıyor hamdolsun buyumusdu hareket ediyordu kucuk bacaklarını gördüm... Yanı benim icın bugun fıyasko Hayal kırıklığı ıle dondum..hıcbıtsey anlamadım daha yuzunu görmeden kalk dedı hiçbirşey anlamadım .özele gidenler yavrularınıza uzun uzun bakın..

Canım brn bırıncıyke ikinci cok yakın tam bır bucuk yas var arada ben kendımı cok gerdım cok sıktım inan benjm icon gercekten zor oldu ...annenin ruhu yapısıyla bebekde şekilleniyor rahat ol relax ol Rabbim sana öyle bır evlat verırkı nasıl büyüdüğünü anlamassın emin ol.. Bor arkadasım uc sezeryan pes peşe yaptı bızım bebelr onlara bedeldı

Kızlar herkese merhaba.. doktorum tsh, AntiHIV, AntiHCV testlerini istedi ek olarak. Sağlık ocağında yapılıyormuş ancak bu testler aç karnına sanırım, sabah da çok midem bulanıyor bir şey yemeden geçmiyor. Sizce ne yapmalıyım??? Tok karnına olur mu ki

ben ac karna verdım canım. sabah 8.30 da gıt acılır acılmaz. ben oyle yaptım hemen aldıklarında yanımda bırseyler goturmustum yedım hemen.

canım sanırım tok karnına olmuyor . ben de sırf aç çıkamıyorum diye hala yapamadım testleri

Gunaydin kizlar benim minnak karnimda geziyor resmen icimde tenis topu kadar bi sislik gobegimde bazen sol kasiklarda bazen sag gobek deligimin yaninda buluyorum onu bu gezmesi normalmi ? Cok zayifim 48 kiloyum bu yuzden gorebiliyorum net

Merabalar sanırım ilk gebelik hayırlı olsun. Ancak geziyor diye tarif ettiğiniz şey rahminiz bebek değil öncelikle bu durumu mutlaka doktorunuzla paylaşın bir de suna dikkat edin idrara ya da tuvalete sıkışık olduğunuz zamanlarda mi yoksa gün içinde mi oluyor eğer idrar varken oluyorsa sorun yok zira birbirlerine baskı yaptıkları için ya mesane rahmi ya rahîm mesaneyi yukarı itebiliyor ancak gün içindeyse muhtemelen çok erken dönemde kasilmalariniz başlamış demektir bunu da mutlaka doktorunuzla paylasmalisiniz

Canım o ağrı psikolojik olabilir, kendimden biliyorum. Ya da farkında olmadan yel almış olabilirsin, ya daa kaslarınıda zorlamış olabilirsin. Bende genelde oluyor.
Bizde 12+1iz bugün. Aynı kaygılar fazlasıyla bende de var canım. Allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi.

Bugün 13.haftaya girdik ama midem bi tuhaf, ayrıca gözüm kararcak gibi oluyor panikliyorum. Göz kapaklarım da zor açılıyor. Havanın bir sıcak bir soğuk olması mı etkiliyor yoksa başka bişey mi anlamadım. Sizinde oluyor mu?

Gunaydin kizlar benim minnak karnimda geziyor resmen icimde tenis topu kadar bi sislik gobegimde bazen sol kasiklarda bazen sag gobek deligimin yaninda buluyorum onu bu gezmesi normalmi ? Cok zayifim 48 kiloyum bu yuzden gorebiliyorum net
Günaydın canim.maşallah minigine.bende henüz öyle bir durum yok.kasiklarimda bayanlar oluyor.bazen kalkarken kramp giriyor kasığında.sen yinede de bahset bu durumdan.iyi düşünelim iyi olsun inşallah.canın cinsiyet tahmini benim içinde yaparmisin.8+4 üz.merak ettim de

Eklentiler

• 20170822_130047_HDR-1.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 67
Nub tahmini yapanlara göre yorum yapıcam. çıkıntı Göremedim burda bana kız gibi geldi ikiside.Önce sağlıklı olsunlar,sonrasında Allah gönlüne göre versin.
Teşekkür ederim ultrasonda birinde çıkıntı vardı hatta eşim erkek gördüm dedi ben de gördüm çıkıntıyı ama doktor bir şey söylemeyince bilemedim :) hayırlı sağlıklı olsunlar da inşallah önemli değil :) ama insan merak da ediyor bakalım haftaya tekrar gidicez

Kızlar merhaba.dün sabahtan beri bel ağrılarım oluyor bir haftadır bulantıdan yatıyordum iki gündür baya hafifledi bende oğlum artı iş güç derken baya ayaklandım.önce sanırım ondan diye düşündüm ama sonra baktım sivilcem falan çıkmış aynı adetlerimde olduğu gibi ve hesapladığımda da adet zamanım olduğunu farkettim.oğlumda da her adet zamanında bel ağrılarım kasık ağrılarım olurduu.sizde de var mı böyle bir durum merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…