• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende kronik ldrar yolu enfeksiyonu var ilk dogunumdada vardı bisi olmadi gun içinde bol şu içerek artık sızlama yaşamıyorum ilaçla birlikte su iç hep tekrarlamasın geçmiş olsun
saol canim ya. bende bu yil baya bi oldu bu 4.cu 5.ci mi ne. iyi degil iste. test sonuclari bir ciksin. insallah kolaylikla atlatiriz ona gore ilac yazacak doktor.

saol canim ya. bende bu yil baya bi oldu bu 4.cu 5.ci mi ne. iyi degil iste. test sonuclari bir ciksin. insallah kolaylikla atlatiriz ona gore ilac yazacak doktor.
Hadi ya seninde kronklesmeye başlamış ins bulurlar geçer ben en ii doktorlarada gittiysem olmadi sistoskopi yle bakılması lazımmış doğumdan sonra emzirmede bitince ameliyatmi yapıcaklar ne yapacaklarsa yapsınlar artık

Durumleyla benimkini de tahmin edebilirmisin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 112
Hadi ya seninde kronklesmeye başlamış ins bulurlar geçer ben en ii doktorlarada gittiysem olmadi sistoskopi yle bakılması lazımmış doğumdan sonra emzirmede bitince ameliyatmi yapıcaklar ne yapacaklarsa yapsınlar artık
hadii canim ameliyata kadar yolu var mi bunun. ayy Allah korusun . bebege bisey olmadan dogurim ben bir an once ondan sonra bisey olmaz hallederiz Allahimin izniyle .

merhaba bende de aşırı şişkinlik var karnım kocaman:) bırden 8 kılo aldım anlamadım. acaba bu karısım nedır.? herkes kullanabılır mı?
Bence herkes kullanmasın ben şeker hastasıyım o yüzden vermiş olabilir.
Baya kilo almışsın bence eğer imkanım Ve vaktin varsa diyetisyene başvur

kizlarr iyi gecelerr herkeseee :-) uzun zamandir yoktum . Gündüzleri hic sıkıntım olmuyorr bulantilarim gecti dümdüz göbegim hic yok aksam bir oluyor 6 aylik hamile gibi sişiyorum sabaha kadar da gecmiyor hic uyuyamiyorum bu şişkinlikten rahatsiz ediyor var mi benim gibi sıkıntısı olan :anneadayı:

kizlarr iyi gecelerr herkeseee :-) uzun zamandir yoktum . Gündüzleri hic sıkıntım olmuyorr bulantilarim gecti dümdüz göbegim hic yok aksam bir oluyor 6 aylik hamile gibi sişiyorum sabaha kadar da gecmiyor hic uyuyamiyorum bu şişkinlikten rahatsiz ediyor var mi benim gibi sıkıntısı olan :anneadayı:

Bende benzer durumu yaşıyorum. Doktora söylediğimde maden suyu içebilirsin günde 2 tane dedi. Hem mineralde bebeğe faydalı oluyor. Ama meyveli olanlardan değil. Deneyebilirsiniz, beni rahatlatıyor gerçekten...

İyi geceler kızlar dr gittim bugün sol taraftaki şişlik için 6 cm lik kistmiş kendi kendine patlayacak dedi.bebeğim çok iyi takla atıyordu.bir bakın bakalım kızmı erkekmi?

Of kızlar ya 2saatte bir acıkıyorum ben midem kazınıyor resmen eşimde yememe izin vermiyor meyve ye diyor o dahada çok kazındırıyor midemi :( resmen ağlatıyor beni adam

Herkese iyi geceler kizlar..

Cok akintim var yesil yesil 10.haftadayim hamileligin iki gece once hastaneye gittim iltihap mi var diye idrar testi yaptilar sonuc temiz cikti iltihap yokmus peki neden bu kadar akintim var acaba

Korkuyorumm!!!

Back
X