2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın okadar çok su içiyorum ki susuz kalıyor olamam resmen 2saatte bir acıkıyorum en fazla 3saat dayanabiliyorum ama yoğurt ve meyve olayını deneyeyim bu gece
Sutlü kuru meyveli müsli ye hem yararli hem de mide kazintisina iyi geliyor bir de ben hep tuzlu leblebi tasiyorum cantamda cunku benim de cok kaziniyor 2 saatte bir hic bi sey yememis gibi oluyorum evdeysem musli disardaysam leblebi nohut iyi geliyor veya gun kurusu kayısı yiyorum taze meyve daha da aciktiriyor beni.

Kızlar , sağlık ocağındaki tarama testlerinde tsh , hepatit kan sayımı falan bakıldı bana daha sonra antihıv, hpv falanda yapıyorlarmı acaba ? Yoksa hastanedemi yaptırabiliriz bilginiz varmı sizlerden neler istendi neler yapıldı....

Kızlar selam bulunduğum yerde ultrason cihazları net değil 12 haftalığız tahmin alırsam sevinirim öpüyorum sizleri ve minnoşları

Eklentiler

• IMG_6547.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 88
Günaydın okadar çok su içiyorum ki susuz kalıyor olamam resmen 2saatte bir acıkıyorum en fazla 3saat dayanabiliyorum ama yoğurt ve meyve olayını deneyeyim bu gece
Belkide kan şekerin düşüyordur o yüzden akşamları yoğurta tarçın serpe bilirsin yada bir çay bardağı tarçınlı süt içebilirsin. Bi şekilde ara öğünlerini az kalorili ayarlaman lazım ki sıkıntı yaşamayasın.
Ben 72.5 kiloyla hamile kaldım ve senin gibi sık sık acıkıyorum. başta ne bulursam yedim sonra baktım olmuyor diyetisyene başvurdum. Örneğin akşam saat altıda üç gün kurusu kayısı ve üç cevizim var. şaka gibi ama baya tok tutuyorlar.

Kizlar bugun kontrolum vardi ikili test icin gecen hafta bugun USG de 10+2 gunluktu ve CRL si 33 mm idi bugun 11+6 gunluk ve CRL si 51.6 mm cikti kafam karisti . Ayni durumu yasayan var mi yardimci olabilirseniz cok sevinirim

Herşey iyi güzel hoşta ne yaparsam yapim dün gece tekrar şeker kirzi geçirdim, beni artık çok yoruyor bu şeker krizleri.
Progestandan dolayı baş dönmesi cabası zaten . Haftaya çarşamba randevum var bakalım sonuç ne olur.
Zaten kilolu başladığım hamilelikte çok dikkat etmem gerekiyor.
İş hayatımı ve gündelik hayatımı çok etkiledi şekerim ve progestan .

Şeker krizi için tarçinli süt iyi gelir canım tarcinin sekeri dengeleme ozelligi var yalniz gebelikte gunluk kullanimi yarim tatli kaşığıni gecmemesi gerekir diye biliyorum doktoruna danisarak tuketebilirsin yoksa o krizler sonra insanin basina dert açıyor ben normalde tatli hic tuketmem ama ilk gebeligimde surekli tatli krizine giriyodum meğerse gebelik sekerim fırlamiş sonra uzunca bi sure diyet yapmak zorunda kaldim.canan karatayin gebeler icin bi kitabi var onu alip ona gore beslenmeyi düşünüyorum ama bugunlerde köydeyim eve döner dönmez o kitabi temin etcem orda bu konuyla ilgili yararli bilgiler var

Kizlar bugun kontrolum vardi ikili test icin gecen hafta bugun USG de 10+2 gunluktu ve CRL si 33 mm idi bugun 11+6 gunluk ve CRL si 51.6 mm cikti kafam karisti . Ayni durumu yasayan var mi yardimci olabilirseniz cok sevinirim
Kafani karistiran ne canım bebegin 4 gun ilerde olmasi mı eger oysa normal bir durum ilerleyen dönemlerde bazen 10 gun ilerde bile cikabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…