2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben de 20 ağustosta kan verdim ama sonuç iki haftada çıkacak dediler canım.. sen nerde yaptırdın? Ben genoks ankarada yaptırdım

Ben izmirdeyim kent hastanesine gidiyorum, hastaneden yollandı ama sanırım izmirgenetik benimki...sizin kendi tercihiniz mi nifty??

Ben izmirdeyim kent hastanesine gidiyorum, hastaneden yollandı ama sanırım izmirgenetik benimki...sizin kendi tercihiniz mi nifty??
Ben tek yumurta ikizlerime hamileyim, ikiz gebeliklerde ikili üçlü dörtlü test güvenli olmuyor yanılma ihtimali çok yüksek olduğu için direkt nifty teste yönlendirdi doktorum.. bu testin güvenilirliği %99,8 miş. Siz neden nifty tercih ettiniz?

benim şekerim çok düşük. Tarçınlı süt ve yoğurt diyet programımda var ama en ufak perizi bozduğumda kriz geçiriyorum .

İnşallah her şey güzel gider aynı adet sancısı gibi sancım var bugün bugün elim kolum kırık sanki beynim uyuşmuş inşallah meleğime bişey olmaz rabbim emanetini bana bağışlar

Şöyle yakınında olupta yardım etmeyene çok kızıyorum iste bu sefer valla yardım grceten insan çok bunalıyo bazen benim kaynvaldem 1sene geldi her gün ilk zamanlar gecede kalmıştı annemde yakınımda oda işyerinden yemek getirirdi akşam üstüde alırdı bizi hala o şekilde ama ikincide eltimde hamile kaynvalde 2 ay gece gündüz kalır sonra ona gidebilir bende yardımcı arıyorum bitane buldum bayramdan sonra denicem bi bakalım ısınırsam devam eder

Bebeğim tüp bebekle oldu kredi çektik borca girdik çok zorlu bi süreç her şeyi sabır gerektiriyor günde 3 tane iğne oluyorum ayeıyeten 3günde bi başka ni iğne de var canım yanıyor ağzı olan herkes konuşuyor benim emeklermi hiçe sayarak ezbere konuşuyorlar kırılır mısn üzülür müsün Yok iğne olma o mu kurtaracak bebeği Yok nazar değdi vs her şey Allah'ın o vermezse zaten alamam ama bu kadar uğraşmışım işimi şansa bırakamam Ki tedbir benden takdir ondan böyle şeylerde dost düşman belli oluyor emin olun Ki komşularım daha iyi anlıyor beni sizler varsınız tabi bir dr başka bi tüp bebek grubumuz var Allah razı olsun rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın evladıyla sınamasın evlat acısı çok zor

Geçmiş olsun canım... Hayırlısı olur inşallah emin ol yiyecek ekmeği , suyu varsa neyaparsak yapalım, şakır şakır kanamanda olsa o bebek dünyaya gelir...
İçini ferah tut , inşallah rabbim bebeğini size bağışlarda sağlıkla sıhhatle kucaklarsınız...

Aynen öyle , kimse bizi anlamıyor gibi hissediyoruz. Emin ol problem olmasa da etrafta o kadar çok boş boğazlı insan varki gereksizlikten başka bir işede yaramadıkları kesin...
En basiti şuan hamileliğim plansızdı spiralke hamile kaldım üçüncü bebeğe, moral vermeleri gerekirken ayyy nasıl bakacaksınm vaah vaah , diğeride çok küçüktüğğ , öbürü okula başlayacaktı diye kafamı beynimi yiyorlar. İyiki biri öğrenmiş kara haber gibi tövbe yarabbim yayılmış hamileliğim dillere destan sanki...
Yani sana tavsiyem , lütfen lütfen duyma görme , haberdar bile olma içi , kalbi kara insanlardan... Umursama kalbini Allah a daya kardeşim, olacağın önüne geçemeyiz, ne güzel tedavini oluyorsun çok fazla emek vermişiniz Rabbim boşa çıkarmasın inşallah.
Dualarım seninle...

Üzgun ve caresiz hissetme canım
İnşallah her şey güzel gider aynı adet sancısı gibi sancım var bugün bugün elim kolum kırık sanki beynim uyuşmuş inşallah meleğime bişey olmaz rabbim emanetini bana bağışlar
Bi şey olmaz canim rahat ol lutfen sen dinlen sana düşen her şeyi yap gerisini allaha bırak emin ol her şey olacağına varıyor bu arada doktorlara da takılma onlar her şeye bilimsel yaklaşiyor bizim duygularimiz vs onlari pek ilgilendirmez belki de böyle olmak zorundalar.Ama emin ol bu gunler geçecek ve güzel günler gelecek.

3419 canım çok geçmiş olsun, Allah hepimizin evladını bağışlasın inşallah. Şuan hassas bir zamandasın, herkesin sert bir dille söylediği illaki dokunur, dr.larda malesef bu konuda soğukkanlılar. Onlar için ilk değil, son değil alışıklar sonuç itibariyle. Sen onları boşver canım. Allah büyüktür, ol demeden hiçbirşey olmaz. O yüzden hayırlısıyla bebeğin seninle kalır inşallah. Sen dikkat etmen gerekene et sadece

Benim geçen sene trizomi4 den dolayı bir düşüğüm olmuştu. Doktor genetikle ilgili değil tamamen şansızlık olduğunu tekrarlama riskinin herkeste ne kadarsa bendede o kadar olduğunu söyledi ama biz herşey garanti olsun istedik. Artık bu testler daha güvenli ve kesin sonuçlar veriyor umarım tr de de yaygınlaşır. :) inşallah güzel sonuçlar alırız...

Ağzımın içinde yara gibi bişey oldu kızlar. Sağ tarafta, azı dişin olduğu yerin iç kısmında. Tuzlu yedikçe yanmaya başladı şimdide. Göstermek gerekir mi dr.a? Aynada pek bişey de göremiyorum ama acıyı hissediyorum

Allahım sana bağışlasın yavrunu canım, bu süreçte unutma ki stres de çok tehlikeli.. olabildiğince çok dua et tevekkül et gerisi zaten elden bişey gelmiyor beklemekten başka..
Cnm neden niffty yaptirdin. ?
Canım ikiz gebelik olduğu için diğer testler güvenli olmuyormuş ikili üçlü test filan yaptırmaya gerek kalmıyor nifty yaptırınca.. doktorum çok ısrar etti gittim yaptırdım merakla sonucunu bekliyorum.. senin nasıl gidiyor ikili testini yaptırdın mı?
evet 5-6 yıla kadar şu ikili üçlü dörtlü testler kalkacakmış sadece nifty test yapılacakmış.. anne kanından bebek dnalarına ulaşıyorlar mucize gibi.. inşallah dediğin gibi sonuçlarımız güzel çıkar, sonucu alır almaz yaz bana olur mu merakla bekliyorum

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…