2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar biraz kirikligim var hasta olucam galiba gozlerimi zor aciyorum. Varmi bir onerisi olan?

Kızlar evi ne zamandır doğru düzgün temizlemiyodum bugün temizliğe kalkıştım sonrasında kasık ağrım oldu yattım dinlendim ama hala hafif sancılar şeklinde ağrım var tedirgin oldum bişey olmamıştır dimi hem bişey olsa kanamam falan olurdu korktum biraz bellkide rahim büyüdüğü için ağrıcağı vardı temizliğe denk geldi

Canım ağır kaldırıp uzanmadıysan sorun olmaz inşallah ama sen yine de ayaklarını yukarı koyup uzan.bu aralar ben de çok yoğunum ve aynı ağrılar bende de oldu. Ayağımı dikip yattım

Canım ağır kaldırıp uzanmadıysan sorun olmaz inşallah ama sen yine de ayaklarını yukarı koyup uzan.bu aralar ben de çok yoğunum ve aynı ağrılar bende de oldu. Ayağımı dikip yattım
Vilada kovasını kaldırdım çamaşırlarıda makineden 2 seferde çıkardım çamaşır sepetini kaldırdım ama zorlanmadım daha öncede bu kadar şeyleri kaldırıyodum. Ay napıcaz ama evi pislik mi götürsün napayım mecbur temizlik yapıcam artık 12.haftaya erdim diye biraz daha rahatlamıştım ama korktum yine

Yok arkadaşım Allah'ın izniyle olmaz bir şey inşallah. Dr yatman gerektiğini söylemediyse bunlar gayet normal, içini ferah tutBen de kaldırıyorum hep .rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim valla içimi rahatlattın:) hepimiz sağlıkla tamamlayalım hamileliklerimizi sonrada kuzularımız sağlıcakla tastamam gelsinler kucaklarımıza inşallah iyi geceler

Ben de bugün kızımı kucağında epey taşıdım.10 kilo kendisi.normalde bu kadar almıyorum ama misafir vardı.ve gelen çocuk kızımı sürekli korkuttu.o da ağladığı icin mecbur kucağıma aldım.kaç saattir karın ve kasik ağrısı çekiyorum. İnşallah bir şey olmamıştır.

Akılları nasıl çalışıyor gerçekten anlamıyorum bu insanların benim kızım oğlum sizi mi bağlar deyip çıkacaksın aslında işin içinden hayret bişey bende dün progestan iğnemi vurulurken hemşire iğne yerleri iltihap kapmış apse yapmış dedi doktora gözükmen Laz'ım dedi ne yapacağımı şaşırdım çok acıyor ne yatabiliyorum ne sağıma soluma dönebiliyorum

Geçmiş olsun canım progestan iğneleri çok acıtıyor. Git bi doktora göster . Ne zaman bi daha ki randevun

Hayırlı sabahlar kızlar
Dün hava serindi ve çok güzeldi bende bir türlü teslim alamadığım evimin stresini atmak için kızlarımla birlikte annemin evine yürüme gittim ortalama 40 dakikalık bir yol ama bana çok iyi geldi .
Dün dünyalar güzeli minicik bir Yen'i doğan bebeğinin fotoğraflarını çektim o da ap ayrı bir huzurdu . Sanki çektiğim bütün sıkıntılıları benden aldı götürdü.
Ve hepimiz herkes için dua ettim Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla hayırla bebişlerimizi almayı nasip etsin inşallah .
Kızlar öpüyorum sizi bugün uzun bir aradan sonra kendimi iyi his ettiğim için çok çalışmam lazım işler aksadı :)

aft olmuştur cn kenecort diye bir krem var doktoruna sor onu kullan

inşallah olmamıştır canım, benim oğlum da 17 aylık olacak ,epey ağırlaştı. çok ağladığı bir durum olursa önce yerde sarılmaya çalışıyorum, mecbur kalınca kucağa aldığım da oluyor. çok uzun süre tutmadıkça bir şey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…