- 14 Mayıs 2012
- 367
- 255
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #6.961
Bol sıvı almaya çalış canım , havalarda etkiliyor...Kizlar biraz kirikligim var hasta olucam galiba gozlerimi zor aciyorum. Varmi bir onerisi olan?
Hafif atesimde var gibi korkmaya basladimmmBol sıvı almaya çalış canım , havalarda etkiliyor...
Vitamin ağırlıklı beslenmeye çalış , dikkat et hastalanma
Yok canım endişelenme , birşeycik olmsz Allah ın izni ile... Yarında devam ederse en azından bir aile hekimine görünürsün. Yat dinlen istirahat et...Hafif atesimde var gibi korkmaya basladimmmbebegime bişey olmaz dimi
Tesekkür ederimYok canım endişelenme , birşeycik olmsz Allah ın izni ile... Yarında devam ederse en azından bir aile hekimine görünürsün. Yat dinlen istirahat et...
Canım ağır kaldırıp uzanmadıysan sorun olmaz inşallah ama sen yine de ayaklarını yukarı koyup uzan.bu aralar ben de çok yoğunum ve aynı ağrılar bende de oldu. Ayağımı dikip yattımKızlar evi ne zamandır doğru düzgün temizlemiyodum bugün temizliğe kalkıştım sonrasında kasık ağrım oldu yattım dinlendim ama hala hafif sancılar şeklinde ağrım var tedirgin oldum bişey olmamıştır dimi hem bişey olsa kanamam falan olurdu korktum birazbellkide rahim büyüdüğü için ağrıcağı vardı temizliğe denk geldi
Vilada kovasını kaldırdım çamaşırlarıda makineden 2 seferde çıkardım çamaşır sepetini kaldırdım ama zorlanmadım daha öncede bu kadar şeyleri kaldırıyodum. Ay napıcaz ama evi pislik mi götürsün napayım mecbur temizlik yapıcamCanım ağır kaldırıp uzanmadıysan sorun olmaz inşallah ama sen yine de ayaklarını yukarı koyup uzan.bu aralar ben de çok yoğunum ve aynı ağrılar bende de oldu. Ayağımı dikip yattım
Yok arkadaşım Allah'ın izniyle olmaz bir şey inşallah. Dr yatman gerektiğini söylemediyse bunlar gayet normal, içini ferah tutVilada kovasını kaldırdım çamaşırlarıda makineden 2 seferde çıkardım çamaşır sepetini kaldırdım ama zorlanmadım daha öncede bu kadar şeyleri kaldırıyodum. Ay napıcaz ama evi pislik mi götürsün napayım mecbur temizlik yapıcamartık 12.haftaya erdim diye biraz daha rahatlamıştım ama korktum yine
Teşekkür ederim valla içimi rahatlattın:) hepimiz sağlıkla tamamlayalım hamileliklerimizi sonrada kuzularımız sağlıcakla tastamam gelsinler kucaklarımıza inşallahYok arkadaşım Allah'ın izniyle olmaz bir şey inşallah. Dr yatman gerektiğini söylemediyse bunlar gayet normal, içini ferah tutBen de kaldırıyorum hep .rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İyi geceler canım, aminTeşekkür ederim valla içimi rahatlattın:) hepimiz sağlıkla tamamlayalım hamileliklerimizi sonrada kuzularımız sağlıcakla tastamam gelsinler kucaklarımıza inşallahiyi geceler
Ben de bugün kızımı kucağında epey taşıdım.10 kilo kendisi.normalde bu kadar almıyorum ama misafir vardı.ve gelen çocuk kızımı sürekli korkuttu.o da ağladığı icin mecbur kucağıma aldım.kaç saattir karın ve kasik ağrısı çekiyorum. İnşallah bir şey olmamıştır.Vilada kovasını kaldırdım çamaşırlarıda makineden 2 seferde çıkardım çamaşır sepetini kaldırdım ama zorlanmadım daha öncede bu kadar şeyleri kaldırıyodum. Ay napıcaz ama evi pislik mi götürsün napayım mecbur temizlik yapıcamartık 12.haftaya erdim diye biraz daha rahatlamıştım ama korktum yine
Akılları nasıl çalışıyor gerçekten anlamıyorum bu insanların benim kızım oğlum sizi mi bağlar deyip çıkacaksın aslında işin içinden hayret bişey bende dün progestan iğnemi vurulurken hemşire iğne yerleri iltihap kapmış apse yapmış dedi doktora gözükmen Laz'ım dedi ne yapacağımı şaşırdım çok acıyor ne yatabiliyorum ne sağıma soluma dönebiliyorumHaklısın canım , kendini yalnız hissetme hangi konuda istersen herzman , konuşuruz görüşürüz ...
En güzeli bencede kimseye bahsetmemek , banada şimdiden başladılar Allah verede bu kız olsa bari diye ağızlarının uçlarıyla iki oğlum var benim.
Hayırlısı olsun , sağlıklısı olsun diyen insan çok az...
Geçmiş olsun canım progestan iğneleri çok acıtıyor. Git bi doktora göster . Ne zaman bi daha ki randevunAkılları nasıl çalışıyor gerçekten anlamıyorum bu insanların benim kızım oğlum sizi mi bağlar deyip çıkacaksın aslında işin içinden hayret bişey bende dün progestan iğnemi vurulurken hemşire iğne yerleri iltihap kapmış apse yapmış dedi doktora gözükmen Laz'ım dedi ne yapacağımı şaşırdım çok acıyor ne yatabiliyorum ne sağıma soluma dönebiliyorum
aft olmuştur cn kenecort diye bir krem var doktoruna sor onu kullanAğzımın içinde yara gibi bişey oldu kızlar. Sağ tarafta, azı dişin olduğu yerin iç kısmında. Tuzlu yedikçe yanmaya başladı şimdide. Göstermek gerekir mi dr.a? Aynada pek bişey de göremiyorum ama acıyı hissediyorum
inşallah olmamıştır canım, benim oğlum da 17 aylık olacak ,epey ağırlaştı. çok ağladığı bir durum olursa önce yerde sarılmaya çalışıyorum, mecbur kalınca kucağa aldığım da oluyor. çok uzun süre tutmadıkça bir şey olmaz inşallahBen de bugün kızımı kucağında epey taşıdım.10 kilo kendisi.normalde bu kadar almıyorum ama misafir vardı.ve gelen çocuk kızımı sürekli korkuttu.o da ağladığı icin mecbur kucağıma aldım.kaç saattir karın ve kasik ağrısı çekiyorum. İnşallah bir şey olmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?