2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım benim ben seni elbet anlayamam anlamaya çalışırım insallah tüm çektiklerini rabbim sağ sağlıklı çok hayırlı bir evlat olarak mukafatlandirir inanki hatırladıkça dualarimda olacaksin

Himm anladim cnmm. Benim.kontrolde yarin ikili test yarin yapilicak benim doktirumda niftty oneriyor bakalim daha karar vermedim. Insallah sonuclarin iyi cikar canm

Geçmiş olsun canım , aftsa tuzlu su, sirke veya karadut çok iyi gelir.
Belki de diş etlerin şişmiştir onun içinde fayda sağlar...

Ne yaşadığını senden başka kimse bilemez arkadaşım.Çok geçmiş olsun .Allah sana be bebeğine şifa versin.Allaha sürekli dua et.yer gök dua ile ayakta..İnşallah kucağına alacaksın yavrunu..Olumlu düşün asşa kötü şey aklına getirme

Himm anladim cnmm. Benim.kontrolde yarin ikili test yarin yapilicak benim doktirumda niftty oneriyor bakalim daha karar vermedim. Insallah sonuclarin iyi cikar canm
Tek gebelikte nifty testiyle tam 19 parametreye bakılıyor canım epey detaylı bi tarama oluyor, eğer bütçe ayırabilirsen yaptırmanı tavsiye ederim.. bundan sonra başka testle uğraşmamış olursun

bulantı bilekliğini kullanınca yazar mısın? faydası oldu diyen de var olmadı diyen de.. faydası oluyorsa tatile gitmeden önce almayı düşünüyorum da
Canim bi ise yaramadi maalesef benmi aceleci davrandim bilmiyorum ama 5dk icinde etki eder yaziyor ama ben taktiktan sonra 3 kez kustum...

kizlar umarim herkes iyidir. biz idare edip gidiyoruz. bulantilar bi gitseydi cok guzel olacakta. yavas yavas gider insallah. yemek yapamiyorum yaa garibim esim sicak yemek bekliyor. bir an once dogurmak istiyorum.

bulantı bilekliğini kullanınca yazar mısın? faydası oldu diyen de var olmadı diyen de.. faydası oluyorsa tatile gitmeden önce almayı düşünüyorum da
Bende taktım bi ise yaramadı o yoğun bulantisi olanlar için bence pek ise yaramiyor ben zofer kullaniyorum o zamandan beri kusmuyirum bulantim hafifledi ama bitmedi istersen doktoruna bu ilaci sor

ayy kizlar ya. akrabamizin gelini simdi dogum yapti ayy cok heycanli ya sanki ben dogurdum. kardesim gibi bir kiz oda. kucagina saglicakla aldi minik kizini cok tatli yaa

Evet canım maalesef gereksiz ve boş Boğaz çok fazla insan var şu an tek düşüncem bebeğimin iyi olması daha erken diyen mi olmadı olsun tedaviyle olmuş amma diyen de oldu iğnelerini vurulma yaşayacağı varsa yaşar diyen de oldu evet her şey rabbimin ama bu tedaviyle oldu ve çok riskli düşüğü önlemek amaçlı kullanıyorum iğneleri bunu anlayan kim ki desen ne fayda deyip deyip o kadar emek verdin deyince en son söyleyeceği sözü en baş söyleyenler ama Yok artık gebeliğim hakkında olumlu olumsuz hiç kimseye bişey söylemeyeceğim en yakınıma bile buna cinsiyeti bile dahil eşime de yemin ettireceğim kanamam olursa yine kimse bilmeyecek olan bana oluyor bir dr omların çenesini çekemem yeter inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza sağ Salim alırız canım hepimiz için hayırlısı olsun

Kızlar iyi akşamlar. Kilo alımları nasıl ben son bir ayda 1 kilo almışım1 kilo fazla değil ama ben son aylarda çok kilo alıyorum. ilk 3 ayı kilo almadan geçirmek istiyordum. Sizlerin kilo alımı nasıl? Dr hamileler için en iyi sporun yürüyüş olduğunu söyledi.

Haklısın canım , kendini yalnız hissetme hangi konuda istersen herzman , konuşuruz görüşürüz ...
En güzeli bencede kimseye bahsetmemek , banada şimdiden başladılar Allah verede bu kız olsa bari diye ağızlarının uçlarıyla iki oğlum var benim.
Hayırlısı olsun , sağlıklısı olsun diyen insan çok az...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…