2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın benim kasık ağrım geçmiş uyandım iyiyim umarım seninkide geçmiştir. Ordaki kasları zorladığımız için ağırdı bence, allah korusun tehlikeli bi durum olsa kanama olurdu diye düşünüp rahatlatıyorum kendimi. Yine de dikkatli olmak lazım

Kizlar dun aksam cok kotu oldum bas agrisi bir taraftan ogure ogure cikarma bi yandan zorla uyudum bugun kalktim ben iyiyim ama korkuyorum cok agriyan goguslerim hiv agrimiyor sola yatarken agriyan karnim agrimiyor bebegim iyi midir

Günaydinlar...

Bugünde son olarak kadin dogum doktorumun tavsiyesi üzerine üroloji bölümüne gittim cünkü yesil akintim vardi ve bu beni korkutmustu. Allahıma sükürler olsun ki böbreklerimde ve idrar tahlili sonucumda herhangi bir problem olmadigini akintinin normal olduğunu kaşıntı olduğu zaman korkmam gerektigini belirtti suan hersey yolundaymis. İcim cok rahatladi. Rabbim herkese şifa versin halimize sükürler olsun

Kizlar dun aksam cok kotu oldum bas agrisi bir taraftan ogure ogure cikarma bi yandan zorla uyudum bugun kalktim ben iyiyim ama korkuyorum cok agriyan goguslerim hiv agrimiyor sola yatarken agriyan karnim agrimiyor bebegim iyi midir

Agrilar her zaman olmaz diye biliyorum benim goguslerimde baslarda cok agriyordu suan ara ara agriyor mesela kasiklarim ilk zamanlar inanilmaz agrimisti hala sanci agri yapiyor ama bazende hic agrim olmuyor suan sislik var kasiklarimda agri arada geliyor bol su ic icini ferah tut agrilar zaten zamanla kaybolacaktir demisti doktorum

Gecmis olsun canim aminnnnnnnn

merhaba arkadaşlar allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben 10+5 haftalık gebeyim ve çok bulantım var sizlerin bulantı durumu nedir neler yapıyorsunuz..
Mrba canım bende 11+3um en şiddetli bulantiyi onuncu hafta içinde yaşadım acile gittim serum verdiler dramın bide metpamid kesmemeye başladı bana zofer verdi o biraz iyi geldi en azindan kusmuyirum doktoruna bidanis istersen

Tesekkur ederim canim yarin tahlil sonuclarim icin doktoruma gidicem kalp atislarini duydugum an anca icim oyle rahatlicak dun gece kabus gibiydi cunku

Bise olmamıştır allahın izniyle annesi sen kendini dinleme boşver güzel şeyler dusun

Bise olmamıştır allahın izniyle annesi sen kendini dinleme boşver güzel şeyler dusun
Kendimi dinlemiom agrilar aliskanlik olunca ilk aklima onlar geliyo kotu bi olayin ustune olunca acaba oluyo insan rabbim kimseye bulanti kusma yasamadan saglikli sihhatli bebisler tek nefeste dogumlar nasip eder insallah

Tesekkur ederim canim yarin tahlil sonuclarim icin doktoruma gidicem kalp atislarini duydugum an anca icim oyle rahatlicak dun gece kabus gibiydi cunku

Kiyamam ya sen rahat ol hic bir sorun yoktur Allhin izniyle bende kalp atislarini duymadan once icim hep pırpır di ama kalp atislarini duydugun an icin inanilmaz rahatlicak stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…