2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kendimi dinlemiom agrilar aliskanlik olunca ilk aklima onlar geliyo kotu bi olayin ustune olunca acaba oluyo insan rabbim kimseye bulanti kusma yasamadan saglikli sihhatli bebisler tek nefeste dogumlar nasip eder insallah
Allah yaşadığın tüm skntilarin mükafatını hayırlı ve sağlıklı bir evlatla versin canım ....aminnnn insallah çok zor bir süreç allah herkesin yardımcısı olsunn

merhaba arkadaşlar allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben 10+5 haftalık gebeyim ve çok bulantım var sizlerin bulantı durumu nedir neler yapıyorsunuz..
11+3 olduk ama dün tüm gün midem çok bulandı canım. bir an önce sağlıklıca geçsin şu bulantılar alışsın artık bebişler bize :)

C
Kiyamam ya sen rahat ol hic bir sorun yoktur Allhin izniyle bende kalp atislarini duymadan once icim hep pırpır di ama kalp atislarini duydugun an icin inanilmaz rahatlicak stres yapma
Cok tesekkur ederim sizde olmasaniz napcam bilmiyorum hamileligimi yalniz yasiyorum esim gec saatlere kadar calisiyor tum gun evde yalnizim

Hanımlar bugün şu meşhur takvimleri denedim. Çin takvimine göre erkek Rus takvimine göre de kız çıktı benim. Bakalım bakalım sağlıklı ve hayırlı olsun da...ama insan merak da ediyor :)) bu arada bulantılarım bu hafta bayağı iyileşti çok şükür. Bir kilo vermiştim onu almışım bile yemeye başlayınca :))

Bende taktım bi ise yaramadı o yoğun bulantisi olanlar için bence pek ise yaramiyor ben zofer kullaniyorum o zamandan beri kusmuyirum bulantim hafifledi ama bitmedi istersen doktoruna bu ilaci sor

Bende bugun gittim. Ne.metpamid ne dramamine bi ise yaramadi. Zofer verdi cok şükür sanki bu iyi gelecek gibi kanser hastalarinda kemoterapiden sonra veriliyormus.

Kizlar merhaba sukur araniza bende katildim acmadigim konu kalmadi 2yillik evliligimde dusukler kurtaj kist su bu.. Simdi sukur 12 haftalik hamileyim insallah 15 martta bebegim benimle olur sizinkilere de saglik diliyorum . Allah bebeklerimizi korusun insallah. Sunu da sormak istyrm afedersiniz benim 3 gundur alttan sancim var nasil anlatsam vajinamda igneleme agri oluyo birde kuyruk sokumunda otururken agrim var sizde de oldu mu boyle

Bende bugun gittim. Ne.metpamid ne dramamine bi ise yaramadi. Zofer verdi cok şükür sanki bu iyi gelecek gibi kanser hastalarinda kemoterapiden sonra veriliyormus.
Evet aynen öyleymiş ama ben doktorun verdiği ilaçları çok sorgulamiyorum bizim gibi binlerce hastası var en son raddede olanlara veriyormuslar zaten ben günde bi tane içiyorum iyi geliyo bence burda çok sknti yaşayan arkadaslarda doktoruna danisip kullanmalı çünkü mide bulantısı çok beter bise ya en azından ben ogunden beri kusmadim bi iki bise yiyebildim

öncelikle gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ama dediğin gibi bi durum ben yaşamadım gruptaki arkadaşlardan da duymadım hiç inşallah önemsizdir

Kızlar aranızda ikili tarama testi yaptırmayan varmı ben şuan memleketteyim ve testi yaptırdım fakat geç çıkıyormuş bir ay sürermiş anlıycağınız bir anlamı Yok ne yapsam acaba tedirgin oldum

Kızlar aranızda ikili tarama testi yaptırmayan varmı ben şuan memleketteyim ve testi yaptırdım fakat geç çıkıyormuş bir ay sürermiş anlıycağınız bir anlamı Yok ne yapsam acaba tedirgin oldum
Bir ay mi ben dun yaptirdim yarin alcam sonucu bi haftayi gene anlarim bir ay cok uzun degil mi

Geçmiş olsun canım progestan iğneleri çok acıtıyor. Git bi doktora göster . Ne zaman bi daha ki randevun
Bayramdan sonra dün çok ovaladık alkollü kolonya ile bir de bi merhem varmış onu alacağız bugün ovaladıktan sonra daha çok acımaya başladı bi iğne yerinin iltihabı kalmıştı bu akşam iğneyi nasıl olacağım şimdi

Ben yaptırmadım ve yaptırmayı da düşünmüyorum ayrıntılı ultrasona gireceğim sadece inşalah haftası geldiği zaman o kadar doktorum bile yanıltıcı dedi tabi herkesin kendi kararı yaptırmak isteyen yaptırsın İstanbul'da yaşıyorum ben buralarda kolay çıkıyormuş

Bende İstanbul'da yaşıyorum ve Cerrahpaşa'da takipteyim aslında çıkan kan değerleri değil ultrason taraması önemliymiş çıkan sonuçta bende bişey değiştirmeyecek Allah'ın verdiği başım üstüne ama doktorum önemsiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…