2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba benim sonuçlarıma bakarmısınız bebeğim olsun çok istiyorum.Doktor normal dedi değerlerin ama geldim arastırdım fsh 10 olursa hamile kalma sansı çok düşük müş benim de ona yakın sizce bu değerlerle hamile kalabilirmiyim ??

FSH :8.67 LH6.99 TSH:2.91 Prolaktin :12.44

Ya ben de çok yiyorum 3 buçuk kilo aldım bende sonra da amaaaan napiyim yani diyorum yıllardır bu günleri bekliyorum yicem tabi
aynen ben de bu mantıkla düşünüyordum, bi kadının en rahat ve özgürce yiyebileceği zaman hamileliktir mantığıyla.. sonra ikiz olduğunu öğrenince bi de hafif tombiş hamile kalınca doktor beni direkt gebelik diyetisyenine gönderdi
diyetisyen de sağolsun hem ikizlerime hem de bana toplam maksimum 15 kilo almam doğrultusunda bi plan yaptı

beynime girdi kadın, elimi neye atsam sesi kulağımda çınlıyor "Hayır o bebeğin için lazım değil, sadece oburluğundan yemek istiyorsun" diyo

Gerçekten mi 15kg mu benim hedefim 30kg ayy abur cubur yemiyorum allahtan tatlıda canım istemiyor ama devamlı yemek yiyorum ne canım istese allahtan kendim pişirebiliyorum da ama bi pişirip önüme getirenim olsa hiç hayır demezdim herhalde

zalım diyetisyen aynen 15 kiloyu reva gördü

canım sen zayıf hamile kaldıysan doya doya ye, gebelik şekerini tetiklemeyecek şekilde tabi :) çünkü bizzat şekeri en büyük düşman ilan ettik şu süreçte biz ben de çok yemiyorum aslında, şu hamileliğin en güzel yanı çikolatadan soğumam oldu herhalde.. paketi açtığım anda çöpe atasım gelio .. ama sütlü tatlılara asla hayır diyemiyorum evde yemek pişiresim de gelmiyor.. o zaman da doğal olarak makarnaya ve ekmeğe saldırıyorum

E2 (estradiol) kaç arkadaşım ?

Çokda zayıf hamile kalmadım aslında daha tedavi sürecinde başladım kilo almaya 60kg ile hamile kaldım ya aslında ben aynen hamile kalmadan önce yediğim gibi yiyorum hiç bir zaman çikolata tatlı düşkünü biri olmadım sütlü tatlıları severim ama olmasa aramam şuanda da aynıyım hiç bişeyden tiksinmiyorum tatlı koyarlarsa önüme yiyorum yoksa istemiyorum benim tek derdim 2saatte bir acıkmam öğünlerimin ve porsiyonlarımın artması ama bana ne yaaa yemeyince ağlayasım geliyo hergün çeşit çeşit yemekler pişirip bide çok yaptım diye bşrilerini yemeğe çağırıyorum sonrada off yine çok yoruldum diye kocamın başını yiyorum manyağa bağladım resmen

Ben ilk oğluma hamile kaldigim ay rutin hormon tahlili yaptirmistim yani hamilelikten hemen once ve fsh 13 cikmisti ve o ay hamile kaldim bunda da bir kere kacamakla hamile kaldim evet fsh yuksekligi vir sorun ama boyle 10 lu değerler cok ta buyuk bir sorun degil yani olsa bende de olurdu hep 1 kereyle hamile kaldim insallah senin de oyle olur.fsh yuksekligi yumurtalarin azalmaya basladigini gosteriyor ama sizin deger cok yuksek degil.

ayy süpersin valla hangi şehirdeydin sen yemeklerine ortak olacak bi boğaz daha istersen her daim gelebilirim ben yemek pişirmeye çok üşeniyorum, sağolsun bi tane konukomşum da yok pişirip getirsin

Aynen canm bende dr a guveniyorum sonucta verdiyse bir bildigi vardir. 57yle basladim suan 53 kiloyum. Kilo vermeyi durdurmamiz lazm dedi. E yemeyip surekli kusarsan nasil duracak mecbur onlemek lazim.. Sabah aksam 1 kullan dedi sonra gecmeye baslarsa yarima dusurursun dedi. Bende ilac kullanmak taraftari degilim ama insanin tum hayat enerjisini aliyor evden disari.cikamiyorum 1 aydir ruh gibi yasiyorum cok yoruldum...

Evet gercekten bir sitede okudum .10haftayken bir zeytin tanesi kadarmis.

Ben çilek kadar biliyordum

Bizde 10 haftalık olduK

İmreniyorum, 1 tane bile ultrason resmimiz yok bizim

Kızlarımda vardı

Yurt dışında yaşıyordum o zaman
Her gittiğimde veriyorlardı resim

Burda 3 defa gittim
2 x özel
1 x devlete

Vermediler

Son gittiğimdede benim hatam, heycandan istemeyi unutmuşum

ya kizlar bir insan inciri bu kadar cok sever mi ya bayiliyorum resmen. Rabbime sonsuz sukurler olsun ne kadar guzel ve tatli seyler yaratmis.cok seviyorum. arkadaslarin annesinin bahcesinde varmis valla esim gitti getirdi

Kizlar dayanamadim hastaneye gittim testim iyi cikmis sorun yok bebegimde iyi ama tansiyon ilerde basina dert acabilir tuza dikkat et dedi bu zamana kadar 9-4 cikan tansiyonum bugun 12-8 cikti

Tebrik ederim

Sağ sağlim kucağına alırsın inşallahh

Kızlarda futbol oynar abisi

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah.biz henüz9hafta 3 günlüguz.bayramdan sonra gidecegim tekrar o zaman 11 hafta 4 günlük okuruz herhalde.bizimde belli olur mu ki merak ediyorum bende.benimde 1 oglum var.o da erkek kardes istiyor hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…