2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Erken göstermiş maşallah

2 hafta sonra benim randevum var hastanede, 12 haftalık olacağız inş bakalım gösterecekmii
doktorumuz maşallah 10. haftada yüzde 55 söylüyor ... arkadasıma 10 haftalıkken söylemişti dedim hocam pembeleri giyindim söylersiniz inş henüz erken söylemem dedi sonra baktı oo 55 eğil yüzde 80 kız dedi ve büyütttü resmi cıkıntı olan yerde asağı dogruysa kız 30 derecenin üsttüneyse de erkek dedi :))

hehe kendisi okudu yazdıgın yorumu canım :) hemen hazır cevap pek başarılı olmazmışlar :)

)) canım yaaa

Bakarsın senin kardeşin çoook iyi bir kız futbolcu olur
Sen bol bol futbol oyna kardeşinle, büyüdüğü zaman

Maşallah Allah bağışlasın
Zamane çocukları çok zeki ve hazır cevapcılar ))

inşallah olur canım ..yani tıbben görüyorlar ben bugun itibariyle 10 hafta 5 günlüğüm benim söylediyse umarım seninde söyler .. gönlünde yatan ömrünüze nail olsun inş .. erkekler erkek istiyor keni yaramazlklarına suc ortagı lazım

inşallah olur canım ..yani tıbben görüyorlar ben bugun itibariyle 10 hafta 5 günlüğüm benim söylediyse umarım seninde söyler .. gönlünde yatan ömrünüze nail olsun inş .. erkekler erkek istiyor keni yaramazlklarına suc ortagı lazım

C
Kizlar dayanamadim hastaneye gittim testim iyi cikmis sorun yok bebegimde iyi ama tansiyon ilerde basina dert acabilir tuza dikkat et dedi bu zamana kadar 9-4 cikan tansiyonum bugun 12-8 cikti
Canım eğer uzun yol yuruyp gittiysen veya biraz heyecan yaptiysan o yuzden de yuksek cikmis olabilir sen gene de tuza dikkat et bir de maden suyu içmemeye çalış iceriginde yüksek tuz var.

canım öncelikle Allah gönlüne göre versin lakin 30 mm olan bir canlının cinsel organını görmek imkansız elbetteki tahmin yapacak zaten seçenek 2, tutmayınca erken bakmıştık deyip geçiştirecekler ,bu arada benimde 2. çocuğum olacak inşallah ve ilk erkek 9 yaşında biraz benzerlikler var seninle ,15 yıllık doktoruma herkesin 11 de falan belli oluyormuş dedim saçmalama dedi , şuan benim 12+5 olduğu halde 5 cm lik çocuğun cinsel organı belli olurmu sence dedi ve sustum tahmin bile yok yani, düşük olan bebeklerin cinsel organı çıplak gözle ancak anlaşılır diyor

Son düzenleme:
Kizlar dayanamadim hastaneye gittim testim iyi cikmis sorun yok bebegimde iyi ama tansiyon ilerde basina dert acabilir tuza dikkat et dedi bu zamana kadar 9-4 cikan tansiyonum bugun 12-8 cikti
Benim de 14-9 çıkıyor yüksek dediler tuz atmıyorum yediklerime hamile kaldım her şeyim yükseldi

Ne kadar da erken cinsiyeti belli olanlar var inşallah hayal kırıklığı olmaz sizin için. ben hiç sormadım tahminde bulunmasını istemedim ne zaman kesinleşirse o zaman söylemesini istiyorum nasılsa ilk bebeğim kız ya da erkek hiç farketmez

9.hafta anne karnı gelişiminde yumurtalıklar oluşuyor ..düzgün bey alanına ve tüp bebekte mükemmel bir dr tr de üstüne tanımam desem yeri cok ark gitti ve tahmnlerinde yanılmaı bana a verdiği oran baya yüksekti :) ve hatta ordaki cıkıntının 30 derece üstünde ölçüm cıkarsa erkek olabileceğini dahi söyledi :) tıbben anlıyorlar ama söylemek istemiyorlar bence oğlumada 13 haftalıkken erkek olğunu söylemişti ve doktorların görüklerini ama iyice emin olmadan söylemek istemediklerini duymuştum başka bir doktordan

Sen o çok bilmiş doktora git de ki 10+2'de bile gören görüyor o cinsiyeti.. bırak doktoru ben bile 10+2de kendi gözümle gördüm minik pipiyi :)

yakinmisiz bende izmitteyim:)

ayy süpersin valla hangi şehirdeydin sen yemeklerine ortak olacak bi boğaz daha istersen her daim gelebilirim ben yemek pişirmeye çok üşeniyorum, sağolsun bi tane konukomşum da yok pişirip getirsin
Hahaha adapazarındayım canım buyur gel yaptım yine 4çeşit yemek yine çağırdım görümcemle eşini oda çalışıyo iyi oluyo onada ama bulaşıklara karışmıyorum yapması benden toplaması ondan

Arkadaşlar cinsiyet sadece genital bölgeden anlaşılmıyor. Kemik yapısından ve gelişiminden de Dr. Anlayabiliyor ve çoğu sadece söylemek istemiyor. Ben 12 haftalıkken öğrendim oğlumu ve Dr emindi. Bu bebeğimde başka dr a gidiyorum .12 de erkeğe benziyor ama bir hafta daha bekleyelim dedi.umarım herkesin gönlündeki olur

Ay ankarada olsaydın keşke çıkar çıkar gelirdim sen pişirirdin ben toplardım gül gibi geçinir giderdik göbeğimizi büyüte büyüte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…