- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #7.061
11 haftamız bitti daha önce burda erkek demişti 8. Haftada arkadaşlar o yüzden tekrar merak ettimkaç haftalıksınız bence kızınız olcak :)
Hahah ne kadar güzel olurdu ben bulaşık işini hiç sevmiyorum ama pişireyim yedireyim en sevdiğim şeyAy ankarada olsaydın keşkeçıkar çıkar gelirdim sen pişirirdin ben toplardım gül gibi geçinir giderdik göbeğimizi büyüte büyüte
Kızlar birde 11+5 gunluguz folik asiti ve hormon ilacini kesti ama hic ilac vermedi baska bu normalmi
Bol bol c vitamini tüket canım özellikle kivi ye bol bol limon tüket, dikkat et kolay atlat ve tabiki dinlen yorma metabolizmanı.. şöyle düşün zaten vücudun şuanda 3 kişi için sürekli çalışıyor kan pompalıyor yavruları büyütmeye çalıştıkça yorgun düşmesi normal.. o yüzden vücudu c vitaminiyle destekle ve nefes nefese kalacak kadar bile yorma kendiniHahah ne kadar güzel olurdu ben bulaşık işini hiç sevmiyorum ama pişireyim yedireyim en sevdiğim şeyya bu arada galiba ben grip oluyorum çok halsizim elim kolum kalkmıyor azımın içide acı tatsız napıcam ne kullanıcam ne yiyip içicem onuda bilmiyorum
Evet bana da folik asiti ve diğer tüm ilaçları kesti doktorum, demir ilacıyla multivitamin verdi sadeceAslında rutin olarak bütün gebelere demir ilacı başlanıyor çünkü bebek ilk önce annenin demir depolarını bosaltiyor sizin kansız kalmamanız için demir sart bir de bazı doktorlar vitamin ilacı başlıyor ama her doktor vermiyor. Vitamin çok şart olmamakla birlikte demiri mutlaka sorun bence
Arkadaşım yanlış anlama doktorları da eleştirmeyelim.İlk gebeligimde meraktan bakıyordum ultrason cinsiyet videolarina anne baba adayı kayınvalide birlikte giriyorlar doktor bakıyor video olarak çekmişler herkes görüyor aaa pipi bu erkek mi diye ben bile gördum bariz pipi yani 11 ya da 12. hafta herkes nasil seviniyor doktor da aynı seyi söyluyor büyük ihtimalle erkek yine de bu çıkıntının üzerine soru isareti birakıyorum bi daha ki kontrole kesinleştirelim.Tekrar gidiliyor bir kaç hafta sonra evet kızımızın durumu gayet iyi diyor kayınvalide şok nasıl olur erkekti bu anne adayı kız lafını duyunca yorum bile yapamıyor şoktan.Uzattım biraz ama bu haftalarda çıkıntı iki cins de de oluyor doktorlar nub a gore tahmin yapıyor ama Allahın takdiri hic biri yüzde yüz degil tutmayabiliyor.9 ay boyunca erkek denilip mavi kiyafetler alıp kızı olan yakınim var.Sen o çok bilmiş doktora git de ki 10+2'de bile gören görüyor o cinsiyeti.. bırak doktoru ben bile 10+2de kendi gözümle gördüm minik pipiyi :)
Tabiki değişebiliyor cihazdan cihaza bile farklılık var en azından.. benArkadaşım yanlış anlama doktorları da eleştirmeyelim.İlk gebeligimde meraktan bakıyordum ultrason cinsiyet videolarina anne baba adayı kayınvalide birlikte giriyorlar doktor bakıyor video olarak çekmişler herkes görüyor aaa pipi bu erkek mi diye ben bile gördum bariz pipi yani 11 ya da 12. hafta herkes nasil seviniyor doktor da aynı seyi söyluyor büyük ihtimalle erkek yine de bu çıkıntının üzerine soru isareti birakıyorum bi daha ki kontrole kesinleştirelim.Tekrar gidiliyor bir kaç hafta sonra evet kızımızın durumu gayet iyi diyor kayınvalide şok nasıl olur erkekti bu anne adayı kız lafını duyunca yorum bile yapamıyor şoktan.Uzattım biraz ama bu haftalarda çıkıntı iki cins de de oluyor doktorlar nub a gore tahmin yapıyor ama Allahın takdiri hic biri yüzde yüz degil tutmayabiliyor.9 ay boyunca erkek denilip mavi kiyafetler alıp kızı olan yakınim var.
Tabiki değişebiliyor cihazdan cihaza bile farklılık var en azından.. benilkduyansenol arkadaşı doktor tersleyip bu haftada belli mi olur saçmalama dediği için kendi doktorumla olan konuşmamı aktardım.. Yoksa tabiki bu haftalarda kordonu bile pipi zannedip erkek bebek diyenler oluyor :)
Bende polikistik over var. Dr a sorduğumda polikistiğin belli bir kist olmadığını, söylediğiniz gibi kendiliğinden geçtiğini söyledi, hamilelikte bir sıkıntı oluşturmuyor. Yine de baktırabilirsiniz muayenede.Gunaydinlar. Sag yumurtaligimda polikistik over vardi ama adet zamani kendi kendine geciyordu bana bir sıkıntisi yoktu. Bu hamilelikte bi sıkıntı yaratir mi acaba sanki sag kasigimda hafif sislik ve agri var
Bende polikistik over var. Dr a sorduğumda polikistiğin belli bir kist olmadığını, söylediğiniz gibi kendiliğinden geçtiğini söyledi, hamilelikte bir sıkıntı oluşturmuyor. Yine de baktırabilirsiniz muayenede.
Doktorun o anki konuşmasına göre ben de yaptırmaktan vazgeçtim canım, 4 lü ayrıntılı ultrasonu yaptırıcam inşallah, o da doğumdan sonra herhangi bir organla ilgili bilinmesi gereken ya da müdahale edilmesi gereken bir durum varsa önceden takip etmek, bilmek içinKızlar aranızda ikili tarama testi yaptırmayan varmı ben şuan memleketteyim ve testi yaptırdım fakat geç çıkıyormuş bir ay sürermiş anlıycağınız bir anlamı Yok ne yapsam acaba tedirgin oldum
yine oynar belki abisiyle top oynamayı seven bir kız olur :)merhaba kızlar bugün bizim görüş günümüzdü %80 kızımız olcakmış...çok şükür rabbime darısı tüm gönlünde kız yatan hamişlere .. oğluşum biraz üzüldü futbol oynayamıcak diye 1 sattir suratı beş karış :))))))
yine oynar belki abisiyle top oynamayı seven bir kız olur :)merhaba kızlar bugün bizim görüş günümüzdü %80 kızımız olcakmış...çok şükür rabbime darısı tüm gönlünde kız yatan hamişlere .. oğluşum biraz üzüldü futbol oynayamıcak diye 1 sattir suratı beş karış :))))))
doktor beni neden terslesin cnm ailemizden birisi gibi oldu artık ,samimiyetten o şekilde bir konuşma geçti, bunun çok bilmişlikle az bilmişlikle ne alakası var nazım geçtiği için yarım saat uğraştı bakayım diye ben ısrar ettim , başka doktor olsa göstermiyor der bırakır yani adam tüp bebek doktoru ayrıca kadın doğumdan bir haber doktorlar yüzünden 2 tane çocuğumu kaybettim şuan hayattaki oğlum önce Allahın sonrada onun sayesin de hayatta ,emin olmadığı bişeyi söylemek istemiyor tahmin bile yapmıyor yanıltmamak için ,aslında doğrusuda budur yani
doktor saçmalama bu haftada belli mi olur dedi dedin diye terslediğini düşündüm gayet doğal olarak! onun senin ailenden biri gibi olduğunu önümde sihirli bi küre olmadığı için göremediysem demekki !..
herkesin bebeği de cinsiyeti de kendine, sadece ben 10+2de gördüğümü söyledim. gerisi size ve doktorunuza ve ultrason cihazının kalitesine kalıyor..
Ilk oğlumda 12. Haftda bana da yuzde 90 kız demisti gerçektende o bölge dümdüzdü bi sonraki gidisimizde bi baktikki minik bir pipi belirmis bu haftalar yaniltici olabiliyor benim doktorumun cihazi da cok guzel 4d ama biz kiz derken sonra 16 haftada erkek olduğunu öğrendikayy kizlar morallerinizi yuksek tutun herkes ister ya 1 kizi olsun yada 1 oglu. cinsiyet icin tartismaya gerek yok. ben cok istiyorum 1 kizim olsun ama Rabbim saglikli hayirli bir Evlat versin oncelikle. inanin cok istiyorum 1kiz evlat 2 oglum cok cukur sagliklilar. Rabbim 1 tane kiz nasip eder insallah. Hayirlisi Rabbim ne verirse ona Ragziyiz . icimdende hep erkek geciyor bence erkektir.. burdaki tahminlerde erkek dediler. bekliyoruz ayin 11 de 12 haftalik olacaz hayirlisiyla o zman belli olur. insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?