2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet yabioma payi var canim benim ilk hanileliginde 1/7 riskli cikmisti kan sonucum yani düşün çok çok yuksek bir risk ama her şey normalmis halbuki.amniyosentez olmak zorunda kalmistim kabus dolu gunler de cabası.

Ay ben insanları çok tersliyorum sonrada üzülüyorum ama elimde değil hele kocamı bir kaşık suda boğasım geliyo herşeyi batıyo bana
Bende öyleyim yaa nedendir bilmiyorum sonrasında pişman da oluyorum ama elimde değil adamın her hareketi batıyor gibi bana. Hormonlar dan sanırım bu agresifliklerimiz...

Kızlar özür dileyerek soruyorum ; cinsel ilişkide korunuyormusunuz ? Kafamı karıştırıyor bu konu benim , korunmanıza gerek yok ama korunmak isterseniz condom deneyebilirsiniz dedi doktor.
Korunmasak bebekleri etkileyen bir yanı olurmu acaba , zarar vermez değil mi?

Benimde bir oğlum var bizimde gonlumuzden geçen kız ama hayırlısı bakalım aynı şekilde erkek olacak diye geçiyor bulantim hiç yok oğlumda da olmamıştı aşırı ekşi acı yeme isteği var bende

Merhaba, yalnızca son haftalarda spermin yapısında bulunan bir enzimin doğumu çabuklaştırıcı etkisi olduğundan korunmak ve hatta ilişkiden uzak durmak gerektiğini okumuştum. tabi kaynağın güvenilirliği tartışılır. ama bana da doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. mantıken de zararı olacak bir durummuş gibi durmuyor. sevgiler...

Evet , doğruluğu var sanırım doğumu kolaylaştırmak için , çünkü diğer hamileğimde günüm dolduğu zaman doktor , kontrolden sonra gidin ilişkiye girin ve korunmayın birkaç gün demişti.
Diğer gün açıklığım 4 cm olup , doğumum başlamıştı Tşk ederim...

Bizde ilişki ilk üç ay yasak dedi doktor sonrası ne olur bilmiyorum

Çoktan beri yazamadım hamillelik zor geçiyor bulantım var ve arada istifa ediyorum gecelerinde mide ağrısından uyuyamıyorum. Mide ağrısı için önerisi olan var mı?

Selam kızlar bizimde 2 li testimiz temiz çıktı çok şükür bayramdan sonra gel 4lü test için dedi erken değil mi anlamadım?benim kusmalarım devam ediyor bel ağrısı ve sık sık baş dönmelerim oluyor tansiyonum düşüyor aniden korkuyorum çatlak önleyici krem alanınız varmı bu aylarda başlamak gerekiyormuş kullananlar varsa marka önerisi alabilirmiyiz?

Ben başladım kullanmaya lierac en iyisiymiş onu kullanıyorum

kızlar 10 gün izine çkıyorum çok sık nete giremesem de ara ara yine bakarım sayfalara şimdiden hepinize iyi bayramlar iyi tatiller bebeklerinize ve kendinize çok iyi bakın
Sanada iyi bayramlar canım, çok güzel bir tatil olur inşallah. Sende kendinize iyi bak
Çoktan beri yazamadım hamillelik zor geçiyor bulantım var ve arada istifa ediyorum gecelerinde mide ağrısından uyuyamıyorum. Mide ağrısı için önerisi olan var mı?
Ben kırmızı elme yiyordum geceleri canım. Bir de yarı oturur halde uyumaya çalışıyordum. Eğer daha geçmezse mecburen ilaç veriyordu dr.

Hiçbirşey yapmadan geçen bir gün daha :) kılımı kıpırdatıcak halim yoktu bugün. Bunlarda hayırlısıyla geçse artık..
T teniss Benimde tansiyonum düşük canım ama sen kusma yaşadığın için biraz daha fazla etkileniyor olmalısın. Yemeklerine bir iki diş sarımsak atmayı dene istersen o biraz dengeliyor. Bir de tuzlu ayran iç ara ara o da toparlıyor

Canım ben de 2 hafta progestan kullandım kahverengi leke için sonra baktık leke bitmiyor doktorum progestanı bıraktırdı bebek gayet iyi kullanma dedi bu şekilde kahverengi leke gelip sağlıklı bir şekilde Doğum yapan çok hastam var dedi progestanı bıraktıktan bir hafta sonra da leke durdu şimdi herşey yolunda korkma progestanı tedbir amaçlı veriyorlar yani illa düşecek diye birşey yok bebek iyiyse bıraktırır

Ahh bi geçsede rahatlasak..yemek yapamıyorum evde iyi olursam eğer çorba içmeye falan gidiyorum okadar ama tuzly ayran içmeye çalışıyorum o iyi geliyor inşallah tez zamanda hepimiz hamileliğimizin keyfini çıkarmaya başlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…