2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Masallah olcumlerin iyi çıkmasına seviindim canım.tam kaç haftalikken yapılıyor 2li test.bir daha gidisimde 11+4 olucaz ozaman yapar mi ki ?bu arada ilk bebegin mi canım.benim de 1 oglum var .icimden kız geciyor ama önce sağlıklı olsun yeter

Günaydın kızlar, bu haftalarda bel ağrısı biraz erken diil mi? Cok fazla yatıosun dedim kendime kalktım yürüyorum. İnternette 11. Haftada ağırlık merkezi değiştiği için bel ağrısı olabilir yazıyor. Siz de durum nee

atarlanmana gerek yok , ben konuşmadan rahatsız olsam zaten beni azarladı yada tersledi derdim ,herkes aynı şeyi görecek diye bir kural yok yorumun ön yargısız olsaydı sihirli küreye de gerek olmazdı
Yoo ama bende yazdıklarını okuduğumda terslediğini düşünüp ne alaka canım iyi dr ve cihazı iyi olan dr gayrette biliyor diye kendi kendime yorum yaptım ki bizim burda öyle bir dr var 8.-9. Haftada dorğu cinsiyet tahminiyle ünlü yani adam.. bence senin yazını okuyanların %60ı bizim gibi algılamıştır diye düşünüyorum ve şuan hepimiz hamileyiz hassasız yanlış anlaşılmalardan kırmayalım birbirimizi kızlar

canım tanımıyorum ki arkadaşı neden tersleyim bu kanıya hangi sözümle vardınız onuda anLamadım ,hepimizin heyecanıdır bu yani öğrenmek ne heveslerle bekliyoruz sonuçta ,sadece net olmayınca insan hep acaba deyip kalıyor stres oluyor ,cinsiyet soranlara da cevap veremiyorsun neyse ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

Kızlar sizde de sinirlilik var mı ? Ben kimseye katlanamıyorum fazlalık ses bile rahatsız ediyor beni.ve sürekli
Bi sinirlilik hali var sanırım hala midem bulantığı için kimseyi de kırmak istemiyorum ama çok sinirliyim

Merhaba arkadaşlar. Bugün kontrolüm vardı. Ense kalınlığı 1,1 mm. Dr ultrasonografik olarak herşey yolunda sağlıklı blr bebek dedi. İkili test için kan verdim. Sonuç bayramdan sonraya dendi. Baya uzun anlamadım. Cinsiyet için baktı ama bizim minnak arkasını dönmüş birde bağdaş kurmuştu. :))) doktorumuz kıza benziyor ama net değil dedi. Sağlıkla gelsin tüm kuzucuklar. Hayırlı evlat olsunlar inşallah.

Canım bende de anlamsız bir mutsuzluk var. Fazla evde oturmaya da alışık değilim hep bi ilk 3 ay geçsin ilk 3 ay önemli diye psikolojik olarak galiba kendimi baskılıyorum. Bir müddet sonra düzelir bence ya nereye kadar böyle gidecek. Hareketlerini hissettikçe doğum yaklaştıkça alışveriş yaptıkça mutlu oluruz diye düşünüyorum

Kızlar henüz dr bu konuyla alakalı soru sormadım.zaten hala progestan ve haftada 1 kere iğne vuruluyorum.bayramdan sonra gittigimde sormak istiyorum.o za.an 12 haftalık olucaz insallah.siz eslerinizle birlikte oluyor musunuz?iliski serbest mi yani?benim durumumda olanlar dr bu konuda konustular mı acaba merak ettim.

Hımm o zaman büyük ihtimal benimde yapılır.insallah bizimde sonuclarimiz güzel çıkar.peki o hafta cinsiyet tahmininde bulundu mu canım

kan verdim ama sonuçlar 18 eylül dedi ,ben hem özele hem devlete gidiyorum cnm 2 side tahmin bile yok dedi .hiç farketmiyor ama insan merak ediyor işte 1 oğlum var kesin deseler en azından küçük kıyafetlerini saklamıştım hazır 10 günlük izinde onları verirdim başkasına odası rahatlasın diye ama yok

Sağ ol canım :) 11 - 14. Haftalar arası yapılıyor seninki de yapılır. Benim ilk bebeğim o yüzden cinsiyeti çok önemli değil benim için hayırlı olsun sağlıklı olsun hepimizinki :)

Bende var canım, son 1 ayda misafirler bi yandan kp.nin çenesi bi yandan fazlaca gerildim zaten. Temelli arttı. Normalde de bi can sıkıntısı mutsuzluk boşluk hissi oluşmaya başladı. Olur olmaz ağlayasım geliyor. İlkinde de böyle olmuştu ama onda sonlara doğru artmıştı

Ay ben insanları çok tersliyorum sonrada üzülüyorum ama elimde değil hele kocamı bir kaşık suda boğasım geliyo herşeyi batıyo bana

Sinirlilik çok normal kızlar vucudumuzdaki hormon seviyeleri şuanda alt üst olmuş durumda tabi hamilelikte kolay degil yani ben hamileliği kolay gecirenlerdenim benim bile bazen midem ağzima geliyor rahat degilim yani düşünsenize vucudumuzda şuanda yeni olusan bi canli var mucizevi olduğu kadar zor da bir durum.Ama yine de ilk çocuğu olacaklara tavsiyem bugünlerin tadini cikarin çunku bebiş doğduktan sonra hayat hic bir zaman eskisi gibi olmuyor.bol bol uyuyun gezin dinlenin gitmek istediğiniz yerlere gidin çünku minnoşlar gelince hayat baştan aşağı değişecek.

Selamlar bende dün kontrole gittim 12+3 üm.2 li testimi verdim.Ense kalınlığı,rutin kontroller herşey yolunda çok şükür.Bir kızım vardı, buna da kız gibi dedi.Dünden beri yüzümde tebessümle dolaşıyorum.Her ne kadar eşim için erkek istesemde içimden geçen,istediğim kızmış sanırım:) Kızkardeşin ne kadar güzel bişey olduğunu bildiğim için belkide böyle hissediyorum.Allah herkesin gönlünden geçeni ve sağlıklısını versin.

Bugün doktordan geldik ense kalınlığı ve burun ölçüsü normal çıktı çok şükür. Kan tahlilim de normal sadece Demir eksikliği olmuş biraz, vitamin verdi. Eğer bir sorun çıkarsa aldırmayacaksan 2'li test yaptırma dedi, zaten yanılma payı da var dedi. Ben de yaptırmamaya karar verdim doktoruma güveniyorum. :)

teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)

9+1 günlük hamileyim. 8+1 de kırmızı renkli kanamam oldu. Progesteron başladık ve 1 haftadır azar azar kahverengi lekelenme oluyor. Kanamanın olduğu gün normal adet günüme denk geliyordu. İlk bebeğimi 2,5 aylıkken kaybettim. Şuan 1 kızım var. Bu lekelenme ne kadar daha sürer. Fikri olan var mı. Bu konuda tecrübesi olup da sağlıklı bebek dünyaya getiren annelerin yorumuna psikolojik olarak ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…