2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen canım çok doğru söylemiş. Ben de şimdi kimseyle paylaşmıyorum bi anneme anlatıyorum o kadar diğerlerine de bebek de iyi ben de iyiyim diyorum kapatıyorum konuyu. Bir burda rahat rahat konuşuyorum işte hepimiz aynı durumdayız çünkü birbirimizi daha iyi anlıyoruz

Ne saçma ya kime ne ister iki çocuk yaparsın ister on. Ayrıca iki çocuk çok değil ki altıncı yedinci bile olsa kime ne bundan

Evet aynen canım zaten evladın var neden yapıyorsun seni böyle kabul eder eden sanki çocuk için eşimden ayrılacakmışım gibi aklımdan geçmeyen şeyler ya ikiz üçüz olursa tedaviyi bilmeyenler planlayarak mı oldu ay 3 çocukla nasıl baş edeceksin okula nasıl götüreceksin vs çok erkendi daha diyen çoğu yabancı değil söyleyenlerin yabancı olanlara da zaten takılmam kayınvalidem bizim adımıza çocuk yapmasınlar daha erken vs derdi hep bende derdim ki sana güvenerek mi doğuracağım ister yaparım ister yapmam keyfim bilir öyle kalırdı geçen düğün vardı köyde biz gitmedik eşimin amcasının düğünü uzun yol gelemem yasak dedim zaten olmasa da gelemem zaten kafam dolu 70 aile 2 tane ev var dedim rahat edemem bu halimle senin kayıbını senin sabırını senin harcamanı emeklerini onlar bilse de anlayamaz şimdi arada kanamam oluyor doktor ne dedi işte ağrın olöuyorsa sadece kanama için gidilir mı doktora sanki keyfi yere gidiyorum ben doktora kanaması olunca kim evinde durabilir tabiki de gidip bebeğim iyi mi başka bişey mi var neden kanama oluyor bilmem gerekli anlatsam buradan fizana yol olur vallahi canım can sıkıcı insanlardan uzak olmak en iyisi

Son düzenleme:
Benim annem bile Yok öyle paylaşabileceğim rabbim var bi ona emanetiz işte ondan istiyorum dua ediyorum

Ne saçma ya kime ne ister iki çocuk yaparsın ister on. Ayrıca iki çocuk çok değil ki altıncı yedinci bile olsa kime ne bundan
Kendisi yapar sen yapınca kucağında çocukla ay çok zorlanırsın vs ben demiştim öyle birine sen neden yaptın diye yaşın da büyük zorlanmıyor Muş'un diye öyle ağlayacak gibi olmuştu her an patlayacak bi bomba gibiyim valla ben

Aynı ben normalde hiç Takmam ama bu dönemde herhalde duygusallıktan çok takıyorum

Aynı ben normalde hiç Takmam ama bu dönemde herhalde duygusallıktan çok takıyorum
Ben de normalde takmam ama dediğin gibi işte dua ediyorum Allahım kimseye muhtaç etme güç kuvvet ver diye. Zaten duygu ve psikolojim alt üst olmuş durumda reklama ağlıyorum dün aşağıda bitane çocuk oyun oynarken düştü ağladı o aşağıdan ağlıyor ben yukarıdan ağlıyorum iyice almak bullak oldum

Kıyamam canım ya çok tatlı bir duygu ayni ben de gerçekten Allah kimseye muhtaç etmesin

11+5 bugün canım teşekkür ederiz:) bütün anneler en kısa zamanda hem sağlıklı olduklarını hemde cinsiyetlerini öğrensin inş:)
Ay benim de 11 hafta bitiyor yarın 12 haftaya giriyoruz 10 ile 12 eylül arası kontrol günüm belli olur o zaman daha var çünkü :)

Ne güzel cinsiyetler belli oluyor gözünüz aydın.Carsamba günü kontrolüm var 10+5 olucaz belli olurmukiben zaten bir çocuk anca yaparım oda kız olsun çok istiyorum Rabbim nasip ederse

Bu ferrum fort beni mahvetti ya. Dr.uda arayamıyorum devlet hastanesi oldugundan. Aranızda bu kan ilacını kullanan var mı kızlar?

Gel de anlat. Diyorum ya sanki onlar veriyo gibi paramı. Daha bi kere arayıp soran olmadı. 4 ay oldu eve taşınalı hayırlı olsun diye gelen olmadı. Hepsi yerinde sağolsun. Biz 2 ya da 3 çocugumuz olsun, birbirine destek olsun diyoruz. İyi günü var kötü günü var, ne olursa olsun kardeştir candır apayrı bişey bu, diye düşünüyorum. Kalkmış bana diyoki bu devirde kardeşlik mi kaldı, benim iki kızım var hangisi ötekine yardımcı oluyor vs vs. Amann..

Aynen canım,ben artık attıkları lafa bile gülüp geçiyorum. Cevap vermek istemiyorum çünkü üstünlük sağlamak adına olur olmaz karşılık veriyorlar. Sen de en doğrusunu yapmışsın, sen orda olcaksın ya da olmıcaksın ne değiştirir ki. Onlar her türlü çene çalar zaten. Keyfine bak boşver.

Bu ferrum fort beni mahvetti ya. Dr.uda arayamıyorum devlet hastanesi oldugundan. Aranızda bu kan ilacını kullanan var mı kızlar?
Bana sadece elevit ve devit 3 damla verdi elevit hem Demir kalsiyum hem de diğer tüm vitaminleri içinde barındırıyor dedi damla da her gün meyve suyuna katıp içiyorum vitaminlerim çok düşük çıktı şekerim de biraz yüksek tansiyonum da 14,9 çıkıyor hep yüksekmiş tuz yememeye gayret ediyorum Ama yemeklere tuz atıyorum çünkü öbür türlü midem almıyor düşün Ki 2 senedir şekersiz çay içen biriyim böyleyken neden yüksek çıkar tiroit de sınırda çıktı ona ilaç vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…