2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kilin tadı nasılki ben şimdi onu merak ettim nasıl aşerilir kile ay gerçekten enteresan birşey bu hamilelik
Canım evet garip bi durum ama Demir ve kalsiyum eksikliği bunşarı aşeröeye neden olabiliyor benim kardeşim de küçükken toprak yerdi hep

Bizimde 30 ağustosta randevumuz ne kadarlık hamilesiniz ihmal etmeyin mutlaKa söyleyin isterseniz şeker ilacı kullaniyorlarmis bile diyebilirsiniz benim bundan önce 2 dusugum var o yüzden dikkatli gidiyoruz sizi korkutmak istemem ama polikistik o kadar masum degil

En iyisi canım. Hayırlısı olur inşallah haklısın insan destek istiyor , böyle zamanlarda... Herşey güzel olsunda , bilmesinler zaten boşver

En iyisi canım. Hayırlısı olur inşallah haklısın insan destek istiyor , böyle zamanlarda... Herşey güzel olsunda , bilmesinler zaten boşver
Bence de boş konuşup sinir bozuyorlar ancak rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin sağlığımızı almasın elimizden hayırlı ömürler nasip etsin amiiin

Benimde bir oğlum var bizimde gonlumuzden geçen kız ama hayırlısı bakalım aynı şekilde erkek olacak diye geçiyor bulantim hiç yok oğlumda da olmamıştı aşırı ekşi acı yeme isteği var bende
valla canim benim 2 oglum var dedigim gibi. onlarda hamileligim bulantilarim cok kotuydu. ilk 3 ay hep kilo verirdim hemde cok hizli bunda sadece 2 kilo vermisim. sabahlari az yiyebiliyorum ama cok az aksamlari yine idare eder yani ogullarima gore sanki bunda bulantilarimda kusmamda daha az nasip kismet insallah.

Canım düşük riskin varsa hiç uğraşma bile bırak herkes kendi işini kendisi yapsın bizim yardıma ihtiyacımız varken bir de böyle yardım beklediler mi sinir oluyorum iyice. Zaten iyice alıngan da oldum eşimi arayıp arayıp ağladım o da yazık ya akşam gelince yaparım ağlama diyor ama ona da üzülüyorum zaten yorgun geliyor eve

Benim de göğüslerim şişti ve çok aciyor dokunaniyorum.Ayrica koltuk altlarında minik sertlikler oluştu agriyor

Kız kardeşim yok annem de bir aydır şehir dışında onun gelmesini dört gözle bekliyorum zaten ben de çok isterdim kız kardeşimin olmasını hele de böyle zamanlar da varlığı bile insana destek olurdu. Sen de çok dikkat et bir de ikiz seninkiler

Arkadaslar herkese merhaba uzun sure oldu girmeyeli yeni yeni kendime geliyorum mide bulantisi kusma da var hala bulanti devam ediyor iki kilo vermişim 11. Haftanin icindeyiz bakalim dun kontrolumuz vardi ay heryeri belliydi kipir kipirdi benim ikinci olacak nasipse bir oglum var ekimde 5 olacak ikinci icin gonlumuzden kiz geciyor ve oyle hissediyorum dun doktoru cok sıkıştırdim kiza benziyor dedi fkr bir ay sonra netleşir cok kaptirma kendini dedi fkr nerde ben coktan hayallere daldim:)) cinsiyet tahmini yapan bir arkadsd vardi uapabilir mi bana da

Benim annemde 15 gündür tatildeydi şimdi yoldalar geliyorlar bende oraya gidicem :) valla rahatlatıyor onun olması beni aslında görümcelerimde sağolsunlar çok iyi bakıyorlar bana ama yaz dönemi işleri çok yoğun akşam 9-10a kadar çalışıyorlar ekimden sonra onlar prenses gibi bakarlar bana

Evet valla kimseye gitmek görmek istemiyorum kanamam oldu geçen bi kişi aramadı nasıl oldun diye bende eşime dedim benim için bittiler zaten bebeğimizin olmasını istemeyen insanlardan da bu hareketler beklenirdi iğne oluyorum her gün ona bile aman vurulma yaşayacağı varsa Yaşar evet Allah bilir ama ben doğal yolla sahip olmadım bebeğime risk daha fazla hadi ben anlamıyorum susuyorum değil de bir de biliyormuş gibi konuşuyorlar hangi iğneyi oldun benim yerime diyeceğim susuyorum bi konuşursam var ya hepsi yerin dibine girecek bayramda bile bi yere gitmeyi düşünmüyorum

Maşallah tadını çıkarırsın artık :) ben de görümce de yok çalışırken yine iyiydim evden çıkmak bile iyi geliyordu ama işi de bıraktım boşluğa düştüm bi doğsalardı kucağımıza bi alsaydık

Canım kimseyi duyma ya senin ne yaşadığını ne hissettiğini nerden bilecekler bak ben de bu hamileliğimden önce kürtaj oldum kalbi durmuştu zaten bebeğin gelişimi en başından beri sıkıntılıydı haftasıyla uyumsuz kalp atışı yavaştı doktor da beni 2 güne bir çağırıyordu kan testi yapılıyordu beta hcg bakılıyordu yükselmiyordu hiç ben de bir umut gidiyordum belki yaşar diye ama herkes bana doktor gitme dedi ben sonuna kadar direndim sonra bebeğin kalbi durdu herkes arkamdan çok doktora gitti ondan oldu demişler o kadar üzüldüm ki biz bir umut doktor ne derse yapıyoruz kaybetmeyelim diye ama kimse bilmiyor anlamıyor işte

Al benden de o kadar :)
Başım çatlıyor benim yaa ilaç içmek istemiyorum ve sabahtan beri istifra ediyorum durumum içler acısı üstelik çalışıyorum
Benim geçen hafta çok fazla ağrıdı, dinlenme şansım da yoktu. Halen oluyor, sabahları zonklamayla kalkıyorum. İlaç sadece parol veriliyor bildiğim kadarıyla ve o da bende etki etmiyor. Allah yardımcın olsun canım, çalışırken çok zor

Böyle hassas konularda ve sınanmadığı acılarla yorum yapanlar bilir gibi konuşanlara kızıyorum parçalayasım geliyor kan kus uzak dur milletten derdi de anne annem inanmazdım doğru söylüyormuş iyi ki de sizler varsınız bi sizlerle böyle konuşup her şeyimi paylaşabiliyorum

Benim de göğüslerim şişti ve çok aciyor dokunaniyorum.Ayrica koltuk altlarında minik sertlikler oluştu agriyor
Evde iken sütyen takmıyorum bi nebze iyi ama dışarı çıkarken takıyorum eve gelip onu çıkarırken resmen sanki vurup dövmüşler sanki göğüslerimi öyle bi acı oluyor ya da yanlışlıkla biri değdiğinde falan sanırsam çoğu gebe öyle bizim gibi

Yaşamayan bilmez dedikleri çok doğru. İnsanlar hiç empati kuramıyor, karşıdaki ne düşünür ne hisseder demeden boşboğazlık ediyorlar. Onlara konuşcak konu çıksın yeter. Benimde var çevremde böyle insanlar. Şuan hamile kaldığım için o kadar çok yorum yapan olduki, maddi yönden zorda kalıcaksın, böyle ortama çocuk doğurmak mantıksız, 1 tane var zaten herşeyi ona yap vs vs. Sanki paramı onlar veriyor. Allah muhtaç etmesin kimseyi kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…