2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlaaaar benim oğlum oluyorkontrolümüz vardı bugün dr erkek dedi, çok şükür sağlığıda yerinde çok mutlu olduk:)
Oyy gözünaydın canım :) hayırlı olsun
Ne güzel cinsiyetler belli oluyor gözünüz aydın.Carsamba günü kontrolüm var 10+5 olucaz belli olurmukiben zaten bir çocuk anca yaparım oda kız olsun çok istiyorum Rabbim nasip ederse
Cihaza doktora ve bebeğin durusuna bağlı canım.
Aa neden öyle dedin ki, niye tek cocuk sakıncası yoksa sormamda?

Aynen öyle gittim yakın bi yere tatile bir de diyorlar Ki resim paylaşma küserler ben onun bunun için yaşamıyorum dedim kimse benim düğünüme gelmedi ve bende kimseye küsmedim dedim kapattım konuyu her gittiğim yerde de dilediğiönce resim paylaştım

İlkinde bende elevit kullanmıştım bitince gyno ferro sanol vermişti dr. Bunda ferrum fort basladı folik asiti bıraktırdı. Dr.dan dr.a değişiyor tabi orası ayrı. Devit damla ilerleyen zamanlarda verilmişti onu hatırlıyorum ama değerlerin düşük oldugundan erken baslamıs olabilir. Bu şeker konusu cidden sıkıntılı canım, iştahım açıldı yeme ihtiyacı hissediyorum bende habire. Gebelik şekeri çıkcak diye korkuyorum Allah korusun. Çünkü bende tatlı sevmem fazla, şeker nadir kullanırım.

Ne saçma yaa, onlara göre mi yaşıcaksın kimene ister atarsın ister atmazsın. Herkes kendi küsceğini biliyoda senin küsceğin konulardan bi haberler.

Evet canım olabilir söylersin rahatsız ettiğini değiştirir diye düşünüyorum biraz kabızlık yapıyor ferrum benim de iştahım açık ama hamur işi tatlı sürekli yiyen biri değilim sanırsam şişkinlik tansiyon yükselince oluyor bende

Ne saçma yaa, onlara göre mi yaşıcaksın kimene ister atarsın ister atmazsın. Herkes kendi küsceğini biliyoda senin küsceğin konulardan bi haberler.
Aynen öyle canım beni düşünen kim onlar İngiltere kraliyet ailesi ya çok önem vermek lazım ama takan kim ki

Bende tam tersine karın ağrısı ve ishal gibi oluyo gün içinde. 3 hafta var kontrolüme böyle devam ederse erken gidip değişiklik isterin sanırım. Tansiyon aletin var mı evde canım? Öyle huzursuz zamanlarında ölçebilsen daha net anlaşılır. Şişkinlik sorunu bende de var ama tansiyonum düşük normalde
Aynen öyle canım beni düşünen kim onlar İngiltere kraliyet ailesi ya çok önem vermek lazım ama takan kim ki

Yok Can'ım ama akşam iğneye gidince tansiyonumu da ölçtürüyoruz genelde yüksek çıkıyor bebek büyüyünce sorun yaratacak diye korkuyorum akşam yemeğinden sonra tüm enerjim bitiyor benim gündüz biraz daha iyiyim

Merhaba daha çnce yazmışsın iğne yerlerin iltihap olmuştu.durumun ne? Oğlumda önceleri bende hastanede yaptırırdım canım çok yanmaya başlayınca kendim öğrendim kendim yaptım.şimdi bundada kendim yapıyorum hemşireler çok acıtıyor

Kızlar varmı benim gibi olan bulantı halsizlik sürfkli uyku hali oğlumla ilgilenemiyorum.şükür kızım var o ilgileniyor.okul açılacak yakında vicdan azabı çekiyorum am çok bitkinim

Geçmedi daha her gün alkol ve merhem ile masaj yapıyoruz bu iğneler yağlı iğne bir de iki ampul tek şeferde oluyorum kas içine uygulanıyor kalçadan bizim yapma şansımız Yok tüp tedavisinde uyarıcı iğneleri hep Kendim yaptım onlar bişey değil son haftam bitse de kurtulsam taş gibi oldu kalçalarım

Bide mide yanması başladı resmen ateş püskürtesim var

Kızlar varmı benim gibi olan bulantı halsizlik sürfkli uyku hali oğlumla ilgilenemiyorum.şükür kızım var o ilgileniyor.okul açılacak yakında vicdan azabı çekiyorum am çok bitkinim
Bende varim benim kizda yeni basladi yurumeye hep pesindeyim .o uyuyunca uyuyorm hc is yapamiyorm yemek zorla esjm gelincede mutfagi topluyorm iste bitap bi halde .btsin su 3ayda lendime geleyim

ALLAH hayırlısı ile gönlündekini versin inşallah ama ben burada erkek bebek görüyorum canım..

Gebelikte yüksek tansiyon beklenen ve tedbiri alınan bir durum canım. Dr.unun bilgisi varsa mutlaka ona yönelik bir tedavisi yada önerisi olur.
Ben tam da öyleydim canım, bu haftalarda azaldı ama geçmedi daha. Farklı sorunlar da ekleniyor o da cabası.

Bide mide yanması başladı resmen ateş püskürtesim var
Bende soda müptelası oldum o sebepten. Ama şuan sadece demir hapına kafayı takmış durumdayım. Normalde kabızlık sorunu olur demir ilaçlarında ama ben başladığımın ertesi günü ishal oldum. Öyle sürekli çıkmıyorum wc.ye ama karında huzursuzluk yaratıyor. Dr.a da gidemem tatil sürecinde of

Tuzsuz yiyeceksin dedi daha fazla yükselmesi tehlikeli dedi şeker tehlikeli seviyede yüksek değil dedi ama tansiyon için sakin kalmam sinirlenmem ve tuzsuz yemem gerektiğinin üzerine bastırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…