2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar aranızda ton balığı tüketen var mı? Dr yiyecek konusunda kısıtlama yapmadı ama netten araştırınca kimisi haftada 1 yazıyor kimisi yenmemeli diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben tüketiyorum canım b12 çok düşük omega 3 vs vitamin sorunu yaşıyorum bol bol ye dedi doktorum ayrıca uskumru ve somon balığını da önerdi ama malum balık mevsimi henüz gelmedi

Anladım canım ben 28. Haftayı bekleyeceğim ozaman teşekkürler

Hiçbir şey yapamıyorum ya evin işleri gözümde büyüdükçe büyüyor dün akşam kustum bugün de hiç halim yok oturdum ağlıyorum neden kimse sormuyor gelip gitmiyor kimse yardımcı olmuyor diye çok mutsuzum

Merhaba arkadaşlar bizde 12. Haftamızı bitirdik 12+2 iz Perşembe dr randevumuz vardı cinsiyetini sorduk ama minnoş göstermedi hayırlı sağlıklı olsun da Buraya fotosunu koyuyorum rica etsem tahminlerinizi alabilir miyim

Bebeğin cinsiyeti belli olan anneler , tüylerinizdeki uzama hızı nasıl? Erkek kız diye belirtirmisiniz?
Kız bekleyenlerde daha az uzuyormuş doğruysa , erkek bebeklerde daha hızlı uzuyormuş testesteron hormonundan dolayı...
Sizde durumlar nasıl acaba , doğrulu varmıdır daha iki haftamız vsr cinsiyet için fikir yürütmeye çalışıyorum.
Tşkler

Ayy kıyamam yaa gerçekten bazen bende soruyorum aynı soruyu 8. Haftaya kadar herkes yanımdaydı sonra çil yavrusu gibi dağıldılar tatile gitti kimi kimi kışlık hazırlıklarıyla uğraşıyor falan ama insan ilgi bekliyor gerçekten keşke bi kız kardeşim olsaydı nazımın geçtiği diyorum senin yokmu yakınında annen kız kardeşin falan

Ton baligi islenmis oldugu icin hicbir vitamin degeri yok ben de hic balik yiyemiyorum doktoruma onun yerine ton balik yesem olurmu dedim yiyebilirsin ama faydasi yok zararida olmaz demisti normal balik her zaman en guzel tercih demisti
Ben hiç aramam ton balığı ama dün eşim almış, ilk defa canım çekti. Hamilelik ya işte nerde yemediğin varsa canın istiyo aksine :)) eğer zararı olmuyorsa ufak bir parça yiyeyim demiştim.
Ben tüketiyorum canım b12 çok düşük omega 3 vs vitamin sorunu yaşıyorum bol bol ye dedi doktorum ayrıca uskumru ve somon balığını da önerdi ama malum balık mevsimi henüz gelmedi
Somon balığını duymuştum bende canım ama ton hakkında bilgim yok. Netten araştırmaklada olmadı zaten. İçeriğindeki civa oranından dolayı korktum ben ama aşırı yemiyoruz zaten, bir sorun olmaz sanırım.

Benim feci şekilde çabuk uzuyor geçen makineyi açtım almaya başladım yarıda bozulmasın mı makine eşim gitti ağda aldı sıcaktan yapıştı o da zor aldım sonra tamir etti eşim ama artık bitmişti işim normalde ayda bi yapılan tüy temizliği şimdi 15 te bir hayırlısı olsun diyorum aslında %90 belirtiler erkek diyor ama benim içimden geçen kız açıkçası çünkü rüyalarımda hep kız görüyorum belki de o etkiliyor beni kız olursa adını düşündüm bile ama erkekte hiç düşünmedim göğüslerim çok acıyor sizlerde de var mı bir de iki katı büyüdü geçen süt geldi uyurken

Benimkilerde çok hızlı uzuyor ve hatta olmayan yerlerde bile çıkmaya başladılar. Bendeki belirtilerde hep erkek gibi ama bizde iki oğlan var sanki buda erkek gibi hissediyorum :)
diğer hamileliklerümden farklı olarak göğüs hassasiyetim bunda daha belirgin . Bende rüyalarımda oğlan görüyorum ama bilmiyorumki tersine mi çıkar aynımı olur . Bir öğrenseydik merakımız bir nebze geçecekti.

Canım bende çok aşırı tüketmiyorum salataların içine koyuyorum arada kahvaltıda ama her şeyin aşırısı zaten iyi değil doktorum yiyebilirsin dedi bana yoksa netteki bilgilere göre hareket zaten edilmez Ama ben Çan'ımın istediğini yiyorum zaten bidaha olmayacak hamilelik vs bu son kendimi her şeyden arındırdım çocuk gibi pervasızım midye dolma çok istedi canım ve geçen bi kaç kez yedim Deniz ürünlerini çok seviyorum bi Karadenizli olarak benim yengem kil aşeriyoedu yedide çok valla engelleyemedik yiğenim şimdi 12 yaşında hiçbir şeyi de Yok

Canım benim de aynı durum halsizim makineye bulaşık doldurmaya bile halim Yok ve düşük riskim çok fazla zaten iş yapmam yasak buna rağmen bırak gelip bana yardım etmeyi benden iş bekliyorlar bir de geçen kayınvalidem halsizdi gittik oraya kayınbabam Yok banyoya al yıka Yok çarşafını değiştir baba dedim benim bakıma ihtiyacım var zaten 15 milyar borca girdik bebeğim için kimse kusura bakmasın tehlikeye atamam insanlar yalnız kendini düşünüyor bi kanamam oldu biri telefonu kökünden kapattı biri çalışıyordu izin alamazdı birinde para yoktu yani bahaneler bahaneler boş ver yapma evi de ..k götürsün bebeklerimizden önemli değil dikkat et Şen'de

Kilin tadı nasılki ben şimdi onu merak ettim nasıl aşerilir kile ay gerçekten enteresan birşey bu hamilelik

Ayy çok teşekkür ederim içim rahatladı :) benim doktorumda aşırı olmadıkça herşeyi ye kısıtlama yok dedi. İlk hamileliğimde çevreden çok duydum onu yeme bunu yeme felan. Tedirginlik oluyo haliyle. Benimde halam toprak yerdi ya, kız maşallah 14 yaşında ve hiçbişeyi yok şükür.

Benim 11 hafta bitiyor bugün bayramdan sonrada kontrolüm var sanıyorum belli olur ama bi yemin ettim buradaki arkadaşlar hariç yani sizler hiç kimse bilmeyecek buna eşim de dahil çünkü o bilirse söyler herkese çok sinir bozucu şeyler oldu geçen benim kötü anımda inanmayan yanımda olmayan kimsenin bebeğimle ilgili hiçbir şeyi bilmeye. De hakkı Yok diye düşünüyorum

Sakınılan göze çöp Batar canım insan vücudunun pisliğe bile ihtiyacı var Ki bağışıklık kazansın ne kadar titrersen o kadar zorlaşıyor ve sorunlar çıkıyor evet genelde Demir ve kalsiyum eksikliği böyle aşerenlere neden oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…