2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çok değişik birşey öğrendim şimdi, belki bileninizdir vardır aramızda ama burada hiç bahsedilmedi bu.
Ultrasona girmeden çikolata yiyince bebek hareketleniyormuş hatta cinsiyeti çok daha kolay görülebiliyormuş hareket ettiğinden dolayı
Bayramdan sonra kontrolümüz var ve ben denicem kesinlikle deneyen olursa ve gerçekten işe yarıyorsa paylaşabilir misiniz burada

Arkadaşlar merhaba bugün midem çok kötü decavit kullanmaya başlamıştım onun etkisi mi bilemedim aranızda decavit kullanan var mı ve ne gibi yan etkileri oldu?

Kizlar 6 saatlik yolculuk yaptik 2 saat oldu kanamam basladi doktoruma da ulasamiyorum napicam sastim.bebegime bisi oldu diye cok korluyorum.

Tuzsuz yiyeceksin dedi daha fazla yükselmesi tehlikeli dedi şeker tehlikeli seviyede yüksek değil dedi ama tansiyon için sakin kalmam sinirlenmem ve tuzsuz yemem gerektiğinin üzerine bastırdı

Canim ben hipertansiyon.hastasiyim. Allah korusun gebelik zehirlenmesi preeklamsi denen bir sorun olusabiliyor yuksek tansiyonda ama kontrol altinda oldugu surece bisey olmaz insallah. Ben gebelikye kullanilan alfamet tansiyon.ilacni kullaniyorum. Insalllah sana gerek kalmaz ama olursada onu gunde 8 10 tane bile icenler var. Ben 2 tane aliyorum suanda. Ileride ne olur bilmiyorum. Bende tedirginim ama stres tansiyonu daha cok yukseltiyor. Biraz akisina birakmak lazim.

Ya masaallah ne guzel sizin ultrason goruntuleriniz nekadar net belirgin ben gidiyorum karincali hicbisey belli olmuyor sozde bide ozele gidiyorum.

Evet canim bende eskiden beri duyuyorum bunu. Dr kontrolune gelenler cikolata yiyp ustune su icip giriyorlardi iceri :) var demekki haklilik paylari.denemekten zarar gelmez.

Kizlar 6 saatlik yolculuk yaptik 2 saat oldu kanamam basladi doktoruma da ulasamiyorum napicam sastim.bebegime bisi oldu diye cok korluyorum.
Bi acile falan git canım zaten doktor telefonla bişey yapamaz benim de kaç kere oldu da şükür bebeğim iyi korkma rabbim sana bağışlasın

Panik olmamaya çalışın doktorunuza ulaşana kadar ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın progestan varsa elinizde mümkünse vaginal yoldan alın hareket etmemeye çalışın aslında en güzeli proluton depot iğne olmanız

Canım benim tansiyonum 14-9 çıkıyor genelde normalde 11-12 çıkıyordu sanırım gebelikten bir de çok olumsuz şeyler yaşadım ne kadar takmıyorum desende takılmayacak gibi değildi yani şu an bana ilaç vermedi tuzlu yeme kafana bişey takıp sinirlenme dedi bi ara sinir krizleri geçiriyordum ama şimdi iyiyim Allah'a şükğr

Evet kanama olunca proluton veriliyor 3 günde bi haftada bi kanamanın derecesine göre Allah yardımcısı olsun benim de bi prolutonum var yarın yapılacak progestan da iki ampul tek seferde bu hafta son bitiyor bebeğimiz için her şeye değer inşallah bişey olmaz

Arkadaşlar merhaba bugün midem çok kötü decavit kullanmaya başlamıştım onun etkisi mi bilemedim aranızda decavit kullanan var mı ve ne gibi yan etkileri oldu?
Bende yeni başladım ama bir yan etkisi olmadı ben zaten bulantı hapları ile duruyorum decavitide akşamları kendimi iyi hissettiğim saatlerde içiyorum kusmamak için

Evet bunu annemde yapmışlardı kardeşime hamileyken hiç unutmam işe yaramıştı evin tek erkepinn geldiğini çikolata ve bol su sayesinde öğrenmiştik bende yapacağım bizde 14 haftada kontrol var inşallah gözükür

Selam kızlar
Bugün ev taşımaya başladık ve çok yoruldum , gerçe fazla bişey yapmadım ama yinede yoruldum
Dua edin bayram öncesi bitsin şu işler
Biter canım kendini yorma benim de tedavi esnasında taşınma işi çıkmıştı hem karnımdan iğnemi yapıp ilaçlarımı içtim hem de işlerimi yaptım bi yardımcı almıştım yanıma yine herkesin işi vardı tabi ama hamilelik başka tabi daha fazla dikkat geçer bayrama var daha 2 günde toparlanırsın inşallah

Bi acile falan git canım zaten doktor telefonla bişey yapamaz benim de kaç kere oldu da şükür bebeğim iyi korkma rabbim sana bağışlasın
Amin cnm acilde bisi yapamayiz dediler merkeze gidiyoruz bakalim insallah rabbim bize bagislar.

Haklisin olumsuz seyler insani her yonden yipratiyor. Insallah gecicidir. Benimde hamilelikten once 13~10 14falan di normal tansiyonum. Suan ilacla 11 8e falan duusyor. Ama iste stresli gunlerde yorucu zamanlarda cikiyor yine en cok da tursu yiyemedigim icin uzuluyorum

Amin cnm acilde bisi yapamayiz dediler merkeze gidiyoruz bakalim insallah rabbim bize bagislar.
Ya bu acildekiler ne işe yarıyor kadın Doğum acile gittiğimde bana da öyle diyorlar paran yoksa özele yatış yaptıracak devlet köşelerinde bebeğini kaybedecek miyiz vallahi hayret dikkat et kendine dualarım seninle benim aynı adet olup sökülmüş gibi oldu 4 gün önce iyiyiz Allah'a şükür muhtemelen iğne verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…