2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hayırlı sabahlar ve hayırlı bayramlar herkese
Dün sabah 9.30 da randevum vardı kendi doktorumda
Bebeğimin ensesinde bir sıvı birikintisini fark etti ve beni bir başka hastahende ki profesöre sevk etti
Prof. Baktı inceledi ve gebeliği sonlandırmanızı tavsiye ederim zira bu gebelik Doğumla sonuçlanmayacak
Doğsa dahi yaşamayacak dedi
Downsendromu yaşayacak olduğunuz en iyi ihtimal dedi.
Bende hayır kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum kalbi attığı sürece duracak dedim .
Bana dediği cümle "bir gün kontrole gideceksin ve sana kalbi durmuş diyecekler bu daha mı iyi " dedi.
Sonuç olarak dün kaç saat ağladım bilmiyorum.
Ama aldırmayı düşünmüyorum, çok zor bi imtihan, ama çok basit bir cinsiyet tahmininde bile yanılan doktorlar bunda nasıl bu kadar emin oluyorlar anlamıyorum.
Konulan teşhiş kistik higroma ve yaygın cilt altı ödemi

Bak ne kadar güzel söyledin bi cinsiyet tahmininde bile yanılan doktorlar nasıl bu kadar eminler diye.. doktorlar artık mekanikleşmişler robotlaşmışlar hep 2+2=4 mantığıyla hareket ediyorlar ama bu hayatta mucizeler de var. O olumsuz negatif duygusuz profesörden uzaklaş ve en az 3 doktorun daha muayenesine gidip fikrini al. Hangi şehirdeydin sen? Ankaradaysan ya da buraya gelebilecek durumdaysan çok iyi doktorlar önerebilirim sana canım. Doktorların bebek doğunca şöyle olacak böyle olacak masallarına inanıp da kendini ve bebeğini harap etme lütfen.

Dualarımız seninle canımm , Rabbim hakkınızda en hayırlısını nasip etsin. Sağlıkla , sıhhatle kucağına al inşallah bebeğini yıpratma.lütfen kendini , herşey güzel olacak diye dülün. Biliyorum söylemek kolay ama senin ve bebeğin için dua etmekten başka birley gelmiyor elimizden ...

Göbek bölgende nereye kadar ağda yaptırıyorsun. Ya benim göbeğimde göbek deliğin altında azıcık vardı. Başka da yoktu. Hamilelikte tuylerim uzadı ve rengi koyulaştı
Canım bende pcos olduğu için göbek bölgem battaniye gibi tüylü olduğundan her yerine ağda yapıyorum.. yıllarca lazere gittim bacaklarım genital bölgem koltuk altım filan çok çok azaldı, 6 ayda bi ağda yapsam yeterli şekilde ama göbek bölgesindeki tüyler ince olduğu için pek azalmadı komple vuruyorum ağdayı

Bu arada herkes çok güzel bayram mesajları yazmış topikte

herkese evlatlarıyla sevdikleriyle mutlu huzurlu refah içinde bayramlar diliyorum. Seneye yavrularımız Allah kısmet ederse 5-6 aylık olacaklar kurban bayramında, onlara güzel güzel bayramlıklarını giydirelim süsleyelim püsleyelim ve keyifli nice bayramlar geçirelim inşallah.. (hayali bile öyle güzel ki valla)

Merhaba canim. Yaşadıkların icin cok üzüldüm. Ama emin olamıyoruz elbette. Bir doktorun demesiyle bu kadar karamsar olmayalım. Prof dr Şükrü çokşenim var. Samsun'dan izmire taşındı. Yengem hamileyken yanı olduğunu bilmiyorken röntgen çekilmiş. Sonra hamile olduğunu öğrendi. Bulunduğumuz yerde ki doktor dedi ki hemen aldırmamız gerekiyor radyasyondan dolayı benekte sıkıntı olacak. Şükrü bey annemin doktoru. Annem dediki Şükrü beye gidelim. Gittik. O baktı etti hesapladı. Açıklamasını yaptı. Bebek cok sağlıklı dedi. Röntgen çekildiğiniz zaman da bu bebek daha oluşmamış tarzı birşeyler söylemişti sekiz sene öncesi şimdi zor hatırlıyorum. Herkeste ne kadar risk varsa sizde birazcık fazla dedi. Suan yeğenim ilkokul ikiye geçti. Ve Allah'a şükür dünya tatlısı afacan ve zeki bir çocuk. İzmirdeydin sen sanırım. İstersen bir Şükrü beye görün derim. En azından farklı bir bakış açısı da olmuş olur. Kendisi benim polikistik over tedavim boyunca destek olmuş hatta kaç sene sonra tek Mail'imle kan tahlillerimi yorumlayıp ilacı bırakabilirsin ama kontrollü gidelim diye izmirden İstanbul'a benimle ilgilenmişti.

Bende de pcos vardı. Tedavi olurken lazere başlayabilirsin demişlerdi. Bende korkudan olmadım canim yanar lazer de diye. Biliyorsun bizim hastalık kilo sevmez. Zayıflamanın yararını cok gördüm. Yumurtanın kalitesini de arttırıyormuş sanırım. Glisemik indeksi dusuk gıdalar yememiz gerekiyor omur boyu. Ah ah :)))) bende tuy takıntısı var. Diyorum kazana soksalar komple aldırırım. Annem de sen psikopatsin olduğun gibi sev kendini biraz özgüvenli ol diyo hahaha :)))

Kızlar herkese iyi bayramlar dilerim. Diğer bayram Allah nasip ederse uç kişilik bir aile olacağımız icin cok heyecanlıyım. Ramazan da daha küçük olacaklar ama kurban da en tosbik halleri olacak bence. İnsallah sağlıkla devam eder
Güzel mutlu huzurlu sağlıklı bayramlar diliyorum. :))

Aynen canım ben 2012 yılında başladım lazere durum çok vahimdi ama 3-4 yılda çok şükür bitirmeye yaklaştım tüyleri. Ne acılar çektim o lazerde bi ben bilirim ama şimdi rahatım çok şükür. Mesela doktor kontrolde karnımdan muayene etmesine rağmen her geldiğinde alttan muayene olacakmış gibi hazırlıklı olarak gel diyor, rahim ağzı muayenesi için. İçimden zaten hazırım diyorum kendi kendime bu rahatlık için bile değer

Bende her kontrolden önce hazırlık yapıyorum. Offf :) ben ilacı kullanırken cok dökülme oldu ama. Bebek Doğusunda. Ben bi lazere gıdım. Sen beni şevke getirdin :)))

Bende her kontrolden önce hazırlık yapıyorum. Offf :) ben ilacı kullanırken cok dökülme oldu ama. Bebek Doğusunda. Ben bi lazere gıdım. Sen beni şevke getirdin :)))
Valla herkese tavsiye ediyorum ben, ablam teşvik etti beni de. Kendine çeyiz alacağına ilerde rahat etmen için lazere git derdi o paralarla ileriye yatırım yaptım şimdi yılda bi sefer tarama seansına gitsem yetiyor. Ayağımda bile kıl vardı benim erkek gibiydim resmen

Gecmis olsun canim onemli bir teshis konulmus ama allah buyuktur o ne derse o olur.canini sıkma demek cok basit biliyorum yaşadıklarini cok da iyi anliyorum her seyin hayırlısını dile ve allaha havale et

Canım dualarımız seninle inşallah bebeğine hiç bişi olmaz Rabb'ime emanetler

Allah yar ve yardımcınız olsun.Bir anne olarak direnmek en doğal hakkınıx.İnşallah herşey düzelir dualarım sizinle ve bebeğinizle

Canım ne desem ne yazsam inan bilmiyorum rabbim şafi isminin hurmetine sifa versin annelik duygusunun ne denli yüce oldunu anneligin nasıl insana bu kadar güç verdini Bikez daha şahit oldum umarım ikiniz içinde hersey çok güzel olur

canım gerçekten çok üzüldüm allah yardımcınız olsun allahtan ümit kesilmez çok dua edin doktorunada çok sinirlendim kalbi atan bir bebeği nasıl bu kadar kolay allalım derler inanamıyorum çok ama çok zor bi durum ama bencede aldırma sonuna kadar diren dua edicem sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…