- 26 Haziran 2011
- 2.689
- 2.240
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #7.721
Hamilelik hormonlarıyla ilgili demekki canım.. sağlıklı sıhhatli olsunlar da cinsiyetleri önemli değil, özledim yavrularımı bayramdan sonra kontrol sabretcez artıkBenim kizimdada olmuştu bu çizgi canım
Ayyyy seninki bide ikizya çifte ozlem uyyy osiritim totolarini onların... allah sağlıkla sıhhatla tam vaktinde gelmelerini nasip etsin pasalarinHamilelik hormonlarıyla ilgili demekki canım.. sağlıklı sıhhatli olsunlar da cinsiyetleri önemli değil, özledim yavrularımı bayramdan sonra kontrol sabretcez artık
Valla oğlum daha çok erkek kardes istiyor,bende çok merak ediyorun hayırlısı bakalımHissiyat tamamen canim erkek
ben bu cinsiyet işinden hiç anlamam ama bakar bakmaz erkek gibi geldi bana hayirlisi olsun artik :)Kızlar bu da benim minigim.10 hafta 3 günlük.cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Aynen sağlıklı olsun yeter.bu hamileligim zor geciyor.gönlüm kız olsun istiyor ama rabbim ne verirse kabulum artik:)ben bu cinsiyet işinden hiç anlamam ama bakar bakmaz erkek gibi geldi bana hayirlisi olsun artik :)
Allah korusun inşallah sağlıkla alırsın kucağına :)Teşekkürler canım.dr gittim.çok şükür kalp atışı var.proluton igne yapti hemen.progestan 3 e çıkardı.wc disinda kalkma ayaga dedi.bayrama bir yerlere de gitme dedi.bu yıl evdeyim bebegim iyi olsunda gerisi önemli degil.10 hagta 3 günlük dedi.ama çok dikkat etnem lazım.coraspin kullanıyordum onuda kullanma kanı sulandiriyor dedi zaten kanamanda var dedi.benim rahimde perde varmış o yuzden allah korusun erken doguma düşük yol alıyormuş.riskli yani.Alllaha emanet minigim insallah sag salim alırım kollarıma
Amin canımAllah korusun inşallah sağlıkla alırsın kucağına :)
benim ilk hamileliğimde olmuştu canım göğüse doğru çıktıkça renk açılıyor oğlan oldu ilk bebeğim hatta göbek deliğinin altında tüylenme oldu 4 5 tane uzun uzun tüy hatta kıl uzun çizgi doğumdan sonra kayboldu ama kıllar kaldıKızlar bişey sorcam
Benim hamileliğin ilk haftalarından beri vajinadan göbek deliğime doğru kahverengi bir çizgi çıkmaya başladı. Gittikçe göbek deliğime doğru ilerliyor ve rengi koyulaşıyor.. internette araştırdım buna linea nigra deniyormuş. Bu çizgiye göre cinsiyet tahmin edenler bile varmış. Hatta yıllar önce ebeler doğumun yaklaşıp yaklaşmadığını bebeğin konumunu bu çizgiye bakarak anlarmış. Hamileliğin sonuna doğru göğüslere kadar çıkarmış bu kahverengi çizgi.
Şuan gittikçe koyulaşıyor ve yukarı doğru ilerliyor. O kadar ilginç geldi ki, aranızda böyle çizgiye sahip olan var mı? Gidin bi bakın bakiyim ayna karşısında vajina üçgeninden göbek deliğine doğru bi çizgi var mı??
Tatlım çok sağol hemen bakıyorum.nuna yı çok önermişlerdi ama gittik bi baktık içi çok küçük.şimdiden araştırayım istedim.güvenli olsunda artık hiç önemli değil parasıCanım biz oğluma besafe izofixli oto koltuğu kullaniyoruz çok da memnunum alirken cok arastirmistim tum kaza testlerinden yuzde yuz guvenilir cikan bir marka biraz pahali ama degiyor yalniz ilk doğduğunda bi 7 8 ay normal pusetini kullandık buyudugu zaman yani onun bi kilo siniri var o zaman gectik oto koltuğuna.kesinlikle besafeyi tavsiye ederim ozellikle izofixli olanini
Hee benimde kaldıbenim ilk hamileliğimde olmuştu canım göğüse doğru çıktıkça renk açılıyor oğlan oldu ilk bebeğim hatta göbek deliğinin altında tüylenme oldu 4 5 tane uzun uzun tüy hatta kıl uzun çizgi doğumdan sonra kayboldu ama kıllar kaldı
En büyük artılarindan biri de yüksek olması çocuk oturduğu zaman her yeri göruyor gercekten konforlu biz aldigimizda 1750 tl civariyfi e bebekten almistik simdi 2200 tl olmuş fiyati biraz yuksek amagüvenilir gerçi daha erken ama daha ekonomik bi sey dusunurseniz maxi cosi de guzel bi koltuktur onu da arastirabilirsin.Tatlım çok sağol hemen bakıyorum.nuna yı çok önermişlerdi ama gittik bi baktık içi çok küçük.şimdiden araştırayım istedim.güvenli olsunda artık hiç önemli değil parası
Canim sivi dediğin ense kalinliği oyle kafaya gore gebelik sonlandiralamaz zaten bu devlet bile izin vermiyor birincisi amniyonsentez veya cordon vilyus gibi işlemlerle bunun gercekten olup olmadigi lnin belirlenmesi gerekirki belli bile olduktan sonra bir heyet raporu gerekiyor ki zaten tam bir teshis koymadsn nasıl böyle bi sey derler.ikincisi bu tarz durumlarla karşılasildiginda yani 30 bebekde böyle bir durumla karsilasilirsa sadece 1 tanesi gercekte böyle cikiyor ilk oglumda benim de yuksek risk cikmisti amniyosentezle boyle bi sey olmadiğini öğrendik yani yuzde 90 senin de bebeğin normaldir o yuzden bence canini sıkma ve gercekten gebeliğini zehir etmemek icin amniyosentez ol büyük ihtimal temiz cikacak ve sen rahatlayacaksin.sormak iatedigin bi sey olursa bana sorabilirsin canim ben bunun yuzunden 1 ay bos yere goz yasi dokmustum megerse her sey normalmiş bosa uzulmusumKızlar bebeğimin ensesinde bir sıvı tespit edildi
Detaylı şuanda anlatamayacam ama gebeliği sonlandırmak istediler
Onay vermedim doğurmak istediğimi söyledim
Dua edin bugün bizim için bol bol ne olur
Canim en iyi kararı en doğru kararı anne baba verir elbette. Bize ne yorum yapmak ne de başka birşey söylemek düşer. Sizin icin en hayırlısı olur insallah. Detaylı anlatıp kendini üzme elbette. Fakat bir sebep bir neden belli mi. Acaba ilerde tedavi şansı var mi ki. Neler sundular önünüze.Kızlar bebeğimin ensesinde bir sıvı tespit edildi
Odayı doğum yaklasinca begenir zevkine gore dosersin canim yalniz bizim kedicik hala bizimle uyuyor odasinda oyuncak kiyafet vb bu amacla kullaniyoruz ben odasini marangoza yaptirmistim kendi isteğime gore de yaptilar.hem daha ekonomik oldu hem de istedigim gibi oldu.Selam kızlar. Nasılsınız. Madem oto koltuk soruldu. Ki merak ediyordum :) bebek odası içinde Tavsiyeler alınır. Şimdiden biraz fikir sahibi olmak istiyorum ama bir yandan da Allah korusun birşey olursa üzülürüm diye korkuyorum. Yani doğal olan seyleri seviyorum. Evimi görseniz renkli spor ve içten bir ev. Benim gibi kadından tutup avangard birşey beklenmez :)
Neler yaşamışsın sende. Bir test nelere sebep oluyor. Bu testin yüzdesi ozaman cok yüksek değil yanı. insallah arkadasimizinki de seninki gibidir.Canim sivi dediğin ense kalinliği oyle kafaya gore gebelik sonlandiralamaz zaten bu devlet bile izin vermiyor birincisi amniyonsentez veya cordon vilyus gibi işlemlerle bunun gercekten olup olmadigi lnin belirlenmesi gerekirki belli bile olduktan sonra bir heyet raporu gerekiyor ki zaten tam bir teshis koymadsn nasıl böyle bi sey derler.ikincisi bu tarz durumlarla karşılasildiginda yani 30 bebekde böyle bir durumla karsilasilirsa sadece 1 tanesi gercekte böyle cikiyor ilk oglumda benim de yuksek risk cikmisti amniyosentezle boyle bi sey olmadiğini öğrendik yani yuzde 90 senin de bebeğin normaldir o yuzden bence canini sıkma ve gercekten gebeliğini zehir etmemek icin amniyosentez ol büyük ihtimal temiz cikacak ve sen rahatlayacaksin.sormak iatedigin bi sey olursa bana sorabilirsin canim ben bunun yuzunden 1 ay bos yere goz yasi dokmustum megerse her sey normalmiş bosa uzulmusum
Canım rabbım yar ve yardımcın olsun sadece bunu soylemek istiyorum ..cok saglıklı dogan bor cocuk dort gunluk belkı on günlükken gecırdıgı gtıbal enfeksiyon sonucu kalbine enfeksiyon bulasmasıyla suan olum kalım savası veriyor annesi 4 gozle kalp bekliyor.. Yanı basımıza neler gelecek bilemiyoruz Rabbim kaldıramıyacağını yuklemezmıs kuluna... InsaAllah hiçbirşey yoktur...Kızlar bebeğimin ensesinde bir sıvı tespit edildi
Bazi odalarda masal diyarından çıkmış gibi. İçine çocuk koyuluyor mu bunun diye sorası geliyor insanın. Mantıklı bir bütçe araligi yapmam lazım. Yoksa ucunu kacirmamak lazim. Çünkü dünyadaki tek cocuk o değil. son zamanlarda internette gördüğüm aşırı aşırı hareketleri sevmiyorumOdayı doğum yaklasinca begenir zevkine gore dosersin canim yalniz bizim kedicik hala bizimle uyuyor odasinda oyuncak kiyafet vb bu amacla kullaniyoruz ben odasini marangoza yaptirmistim kendi isteğime gore de yaptilar.hem daha ekonomik oldu hem de istedigim gibi oldu.
Canim adi uzerinde tarama testi yani tani testi degil tani ancak amniyo ve cordon vilyusla koyulabiliyor.tarama testinin anlami su eger risk 1000 de 1 çiktiysa bu sonuca gore 1000 anneden sadece 1 tanesi downlu bebek doğurmus demek yani anne karnindaki bebege teshis kpyan bi test degil benim tarama sonucum 7/1 riskli cikmisti benim bebegim normal cikti benimle ayni dönemde birinin testi 11 binde bir cikmisti o dogumda downlu bebek dogurdu dusun yani 11 binde bir demek cok cok risksiz demek 7 de 1 cok riskli demek ama sonuca bak o yüzden tarama testlerine hiç guvenmiyorum.Neler yaşamışsın sende. Bir test nelere sebep oluyor. Bu testin yüzdesi ozaman cok yüksek değil yanı. insallah arkadasimizinki de seninki gibidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?