2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Allah yardımcın olsun canım çok zor bir karar gerçekten. İnşallah bebeğine sağsalim kavuşursun

Bayramınız kutlunolsun kızlar. Seneye evlatlarımızla sağsalim mutlu bir bayram geçirelim insallah. Bugün sabah yine çıkardım ve öğürmekten belimi incittim zor hareket ediyorum odadan odaya bile zor gidiyorum evdede yalnizim ilaçda alamıyorum ama varmı bir öneriniz?

minoset içebilirsin az da olsa hafifletir acını.geçmiş olsun

Hamileliğinin 14. Haftasında olanlar sizdede göbek deliğinizin altında kasılma gibi ağrılar oluyor mu ? Beni biri aydınlatsın doktorum 9 unda gelecek izinden tedirgin oluyorum

Hamileliğinin 14. Haftasında olanlar sizdede göbek deliğinizin altında kasılma gibi ağrılar oluyor mu ? Beni biri aydınlatsın doktorum 9 unda gelecek izinden tedirgin oluyorum

Canım bende de öyle oluyor bazen. Ayağımı kaldırıp dinlenmeye çalışıyorum. Özellikle biraz iş yapınca sancı oluyor. Doktoruma sordum normal olduğunu söyledi, rahim genişlediği için oluyormuş. Sancı olunca dinlenmemi söyledi. Akıntı yada kanama vs yoksa korkmana gerek Yok

Arkadaslar feci halde belim tutuldu ne yapsam bilemedim cok agriyor sol tarafim birde kasiklarimda da ara ara agri oluyor ama cok degil. Belimde agriyinca biraz tedirdun oldum ama belim tutulmus agrisi. Birde akintilariniz ne durum da benim gunun bazi zamanlari cok razla oluyor korkup tuvalete gidiyorum hatta hemeb beyaz gorunce rahatliyorum . sizde durumlar nasil

Benimde aynı şekilde dün karnimin sol tarafı agriyir ve sol bacağım sızlıyor. Belimde agriyordu. Ama bugün iyiyim. Bence yatıp güzelce dinlenin

Bendede çok fazla beyaz akıntı var.okuduğum kadarıyla normal diyorlar

Sadece altında olsa iyi, sağ ve sol tarafında da oluyor benim. Rahmin genişlemesinden ve yukarı çıkmaya başlamasından sanırım. Dr.da hep normal ağrılar felan diyor.

Migren tuttu bırakmıyor. Ne yaptıysam fayda etmedi. Ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. Sanırım acil yolları görünüyor, çok fena bu kez..

Sadece altında olsa iyi, sağ ve sol tarafında da oluyor benim. Rahmin genişlemesinden ve yukarı çıkmaya başlamasından sanırım. Dr.da hep normal ağrılar felan diyor.
Doktora sorma fırsatım hiç olmadı. Ağrı dinince gitmedim. Zaten doktorlar da çok ilgilenmiyor. Tecrübeli kişilerden bilgi alarak ilerliyorum aslında:)

Hayırlı geceler kızlar
Bebeğimin teşhisi netleşti ve bebeğimin kafa tası yok ayrıca omurgasında sıkınıtı var
Bayram sonrası gebelik sonlanacak büyük ihtimalle
Başka çarem kalmadı
Bu süreçte desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkürler.
Gelişmelerden sizi haberdar edicem

Eklentiler

• IMG_9136.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 126
Çok üzüldüm. Allah yardımcıniz olsun. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin. Hakkınızda hayırlısı olsun

Canım Allah sabır versin, çok zor bir durum ama inan vardır Allahın bir bildiği. Şuan ne desek boş, ne denir onu da bilemiyorum. Lütfen kendini bırakma olur mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…