2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Valla biz o ara baya bi gezmistik ve fiyatlar 3500 tl civariydi.daha once giyinme odasi yaptirdigim marangoza gittim begendigim takimi gosterdim ve bana ayni takimi 1600 tl ye yaptı.

Canım aynı şekilde cok saglıklı dedımlerı bır bebek arkadaşımın down sendromlu dogdu.. Nasip kısmet ımtıhan oldugunu düşünüyorum.. Rabbım şifa afiyet saglık versin yavrularımıza...

Kızlar bebeğimin ensesinde bir sıvı tespit edildi
Detaylı şuanda anlatamayacam ama gebeliği sonlandırmak istediler
Onay vermedim doğurmak istediğimi söyledim

Dua edin bugün bizim için bol bol ne olur
Canım sakın tek doktorla sınırlı kalma.. ben ilk hamileliğimde bebeğime 13. Haftada omfalosel teşhisi kondu güya Ankaranın en iyi doktoru en iyi perinatoloğuydu hemen bebek tahliye dedi Cvs yapılıp bebek kromozomal olarak normal çıkmasına rağmen aldılar bebeğimi.. SAKIN tek doktorun fikriyle hareket etme dünyanın en iyi doktoru olsa bile. Ben bebeğimi aldırdığım için yıllarca kendi kendimi yedim durdum, aynı pişmanlığı yaşamanı istemem.. bu gece dualarım seninle ve bebeğinle canım..

Ayyyy seninki bide ikizya çifte ozlem uyyy osiritim totolarini onların... allah sağlıkla sıhhatla tam vaktinde gelmelerini nasip etsin pasalarin
Aynen öyle canım hepimiz sağsalim vakti zamanında kavuşalım yavrularımıza inşallah.. benimki marta kalmayacak gibi ama bakalım kısmet :)
Daha tüylenme olmadı bende canım şuan sadece çizgi aşamasındayız :) o tüyleri almak sakıncalı mıymış peki? Ben göbek bölgeme de ağda yapıyorum çünkü

Cvs ye göre normal cikan bebegi nasil alirlar yaaa nasil boyle bir sey yaparlar iste kesin tanisi konulmus nasil yapmışlar böyle bi sey inanamiyorum ya cok üzüldüm canim

Cvs ye göre normal cikan bebegi nasil alirlar yaaa nasil boyle bir sey yaparlar iste kesin tanisi konulmus nasil yapmışlar böyle bi sey inanamiyorum ya cok üzüldüm canim
%60 zihinsel ve bedensel engelli olacak dediler, doğunca aylarca yoğun bakımda kalması gerekecek ve defalarca ameliyat olması gerekli dediler.. Allah cezalarını versin hepsinin. Yavrumdan ettiler beni.. her şey olup bittikten sonra şimdiki doktorumla tanıştım adam çıldırdı o bebeği ne hakla alırlar diye, ben defalarca omfaloselli bebek doğurttum dedi.. o yüzden diyorum ikbal05 gidebildiğin kadar doktora git alabildiğin kadar görüş al diye..

Nasıl aldılar ya cok üzüldüm. Nasıl yaparlar nasıl olur. İnsanın aklı almıyor.

Göbek bölgende nereye kadar ağda yaptırıyorsun. Ya benim göbeğimde göbek deliğin altında azıcık vardı. Başka da yoktu. Hamilelikte tuylerim uzadı ve rengi koyulaştı

Rabbim acil şifalar versin bu mübarek gün yüzü suyu hürmrtine

Aynen , tutmayabiliyor demekki kişiden kişiye göre.
Kendimizi yedik bitirdik , belirtiler ne cinsiyet ne olacak neye aşeriyoz diye :)
Ultrason çözecek sanırım artık bizim işleri
Neyseki isimler şekillendi bu akşam...Allah sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin kucağımıza

Canım benim dualarımız seninle,başka bir dr daha görürsen.inşallah sag salim saglikli bir sekilde kucağın alırsın bebegini canım

kizlar bende hepinizin bayramini kutluyorum. insallah seneye bebeklerimizle geciririz kurban bzyramimizi. bu bayramda butun dertlerimiz kederlerimiz gunahlarimiz bitsin gitsin insallah. hastalara sifa versin Rabbim. ve bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim. anne karnindaki bebeklerede sifa versin. onlari bize sag salim hayirli bir sekilde kavustursun insallah. hersey mutlu guzel bitsin. iyi geceler yol arkadaslarim opuyorum hepinizi. hic birinizi tanimasamda gormesemde hepimiz kardesiz valla.

Canim burada tecrubeli arkadaşlarımız izn dediklefins kulak ver ne olur inanma ve yavrundan sakin vazgecme .. Allahim umarim gayey saglikli bir yavrudur evladim rabbim derhal yüreğini ferahlaticak guzel haberler versin sana .. Dualarim seninle uzme kendini bosu bosuna henuz tani yok

2018 mart kaderdaslarim hepinizin kurban bayramını kutluyorum.. Seneye yavrularimizla ve hatta nive senelet evlatlarımız la saglikli huzur dolu bayramlar yasayalim insaallah.. Cok duygusalim bu aksam yine.. 2.5 sene bekledim ve hic aklimda olmayan ay guzel yavruma kardes verdi rabbim ve ben mart annesi olucam binlerce sukurler olsun allahima .. Allahim hepimizin yavrularina saglikli uzun omurler versin..

Birbirini görmeyen tanımayan ama birbirini anlayan, yardımcı olabilen, destek olabilen, sevincini ve üzüntüsünü paylaşabilen ne kadar içten bir ekip olduk gittikçe.. insan görmeden bilmeden de değer verebiliyormuş. Allah karşısımıza her zaman iyileri çıkarsın inşallah, evlatlarımızında öyle.. Sevdiklerimizle, evlatlarımızla ve inşallah Allahın izniyle sağlıcakla kucaklayacağımız bebişlerimizle geçireceğimiz nice mutlu huzurlu bayramlarımız olsun inşallah. Hepinize iyi bayramlar kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…