- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #7.741
Valla biz o ara baya bi gezmistik ve fiyatlar 3500 tl civariydi.daha once giyinme odasi yaptirdigim marangoza gittim begendigim takimi gosterdim ve bana ayni takimi 1600 tl ye yaptı.Bazi odalarda masal diyarından çıkmış gibi. İçine çocuk koyuluyor mu bunun diye sorası geliyor insanın. Mantıklı bir bütçe araligi yapmam lazım. Yoksa ucunu kacirmamak lazim. Çünkü dünyadaki tek cocuk o değil. son zamanlarda internette gördüğüm aşırı aşırı hareketleri sevmiyorum
Canım aynı şekilde cok saglıklı dedımlerı bır bebek arkadaşımın down sendromlu dogdu.. Nasip kısmet ımtıhan oldugunu düşünüyorum.. Rabbım şifa afiyet saglık versin yavrularımıza...Canim adi uzerinde tarama testi yani tani testi degil tani ancak amniyo ve cordon vilyusla koyulabiliyor.tarama testinin anlami su eger risk 1000 de 1 çiktiysa bu sonuca gore 1000 anneden sadece 1 tanesi downlu bebek doğurmus demek yani anne karnindaki bebege teshis kpyan bi test degil benim tarama sonucum 7/1 riskli cikmisti benim bebegim normal cikti benimle ayni dönemde birinin testi 11 binde bir cikmisti o dogumda downlu bebek dogurdu dusun yani 11 binde bir demek cok cok risksiz demek 7 de 1 cok riskli demek ama sonuca bak o yüzden tarama testlerine hiç guvenmiyorum.
Canım sakın tek doktorla sınırlı kalma.. ben ilk hamileliğimde bebeğime 13. Haftada omfalosel teşhisi kondu güya Ankaranın en iyi doktoru en iyi perinatoloğuydu hemen bebek tahliye dedi Cvs yapılıp bebek kromozomal olarak normal çıkmasına rağmen aldılar bebeğimi.. SAKIN tek doktorun fikriyle hareket etme dünyanın en iyi doktoru olsa bile. Ben bebeğimi aldırdığım için yıllarca kendi kendimi yedim durdum, aynı pişmanlığı yaşamanı istemem.. bu gece dualarım seninle ve bebeğinle canım..Kızlar bebeğimin ensesinde bir sıvı tespit edildi
Detaylı şuanda anlatamayacam ama gebeliği sonlandırmak istediler
Onay vermedim doğurmak istediğimi söyledim
Dua edin bugün bizim için bol bol ne olur
Aynen öyle canım hepimiz sağsalim vakti zamanında kavuşalım yavrularımıza inşallah.. benimki marta kalmayacak gibi ama bakalım kısmet :)Ayyyy seninki bide ikizya çifte ozlem uyyy osiritim totolarini onların... allah sağlıkla sıhhatla tam vaktinde gelmelerini nasip etsin pasalarin
Daha tüylenme olmadı bende canım şuan sadece çizgi aşamasındayız :) o tüyleri almak sakıncalı mıymış peki? Ben göbek bölgeme de ağda yapıyorum çünkübenim ilk hamileliğimde olmuştu canım göğüse doğru çıktıkça renk açılıyor oğlan oldu ilk bebeğim hatta göbek deliğinin altında tüylenme oldu 4 5 tane uzun uzun tüy hatta kıl uzun çizgi doğumdan sonra kayboldu ama kıllar kaldı
Cvs ye göre normal cikan bebegi nasil alirlar yaaa nasil boyle bir sey yaparlar iste kesin tanisi konulmus nasil yapmışlar böyle bi sey inanamiyorum ya cok üzüldüm canimCanım sakın tek doktorla sınırlı kalma.. ben ilk hamileliğimde bebeğime 13. Haftada omfalosel teşhisi kondu güya Ankaranın en iyi doktoru en iyi perinatoloğuydu hemen bebek tahliye dedi Cvs yapılıp bebek kromozomal olarak normal çıkmasına rağmen aldılar bebeğimi.. SAKIN tek doktorun fikriyle hareket etme dünyanın en iyi doktoru olsa bile. Ben bebeğimi aldırdığım için yıllarca kendi kendimi yedim durdum, aynı pişmanlığı yaşamanı istemem.. bu gece dualarım seninle ve bebeğinle canım..
Bende cok uzuldumCvs ye göre normal cikan bebegi nasil alirlar yaaa nasil boyle bir sey yaparlar iste kesin tanisi konulmus nasil yapmışlar böyle bi sey inanamiyorum ya cok üzüldüm canim
%60 zihinsel ve bedensel engelli olacak dediler, doğunca aylarca yoğun bakımda kalması gerekecek ve defalarca ameliyat olması gerekli dediler.. Allah cezalarını versin hepsinin. Yavrumdan ettiler beni.. her şey olup bittikten sonra şimdiki doktorumla tanıştım adam çıldırdı o bebeği ne hakla alırlar diye, ben defalarca omfaloselli bebek doğurttum dedi.. o yüzden diyorumCvs ye göre normal cikan bebegi nasil alirlar yaaa nasil boyle bir sey yaparlar iste kesin tanisi konulmus nasil yapmışlar böyle bi sey inanamiyorum ya cok üzüldüm canim
Nasıl aldılar yaCanım sakın tek doktorla sınırlı kalma.. ben ilk hamileliğimde bebeğime 13. Haftada omfalosel teşhisi kondu güya Ankaranın en iyi doktoru en iyi perinatoloğuydu hemen bebek tahliye dedi Cvs yapılıp bebek kromozomal olarak normal çıkmasına rağmen aldılar bebeğimi.. SAKIN tek doktorun fikriyle hareket etme dünyanın en iyi doktoru olsa bile. Ben bebeğimi aldırdığım için yıllarca kendi kendimi yedim durdum, aynı pişmanlığı yaşamanı istemem.. bu gece dualarım seninle ve bebeğinle canım..
Malesef..Nasıl aldılar yacok üzüldüm. Nasıl yaparlar nasıl olur. İnsanın aklı almıyor.
Aynen , tutmayabiliyor demekki kişiden kişiye göre.Yaaa güvenmemek lazım yani o çizgiye de
Göbek bölgende nereye kadar ağda yaptırıyorsun. Ya benim göbeğimde göbek deliğin altında azıcık vardı. Başka da yoktu. Hamilelikte tuylerim uzadı ve rengi koyulaştıAynen öyle canım hepimiz sağsalim vakti zamanında kavuşalım yavrularımıza inşallah.. benimki marta kalmayacak gibi ama bakalım kısmet :)
Daha tüylenme olmadı bende canım şuan sadece çizgi aşamasındayız :) o tüyleri almak sakıncalı mıymış peki? Ben göbek bölgeme de ağda yapıyorum çünkü
Rabbim acil şifalar versin bu mübarek gün yüzü suyu hürmrtineKızlar bebeğimin ensesinde bir sıvı tespit edildi
Neyseki isimler şekillendi bu akşam...Allah sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin kucağımızaAynen , tutmayabiliyor demekki kişiden kişiye göre.
Kendimizi yedik bitirdik , belirtiler ne cinsiyet ne olacak neye aşeriyoz diye :)
Ultrason çözecek sanırım artık bizim işleri
%60 zihinsel ve bedensel engelli olacak dediler, doğunca aylarca yoğun bakımda kalması gerekecek ve defalarca ameliyat olması gerekli dediler.. Allah cezalarını versin hepsinin. Yavrumdan ettiler beni.. her şey olup bittikten sonra şimdiki doktorumla tanıştım adam çıldırdı o bebeği ne hakla alırlar diye, ben defalarca omfaloselli bebek doğurttum dedi.. o yüzden diyorumikbal05 gidebildiğin kadar doktora git alabildiğin kadar görüş al diye..
Canım benim dualarımız seninle,başka bir dr daha görürsen.inşallah sag salim saglikli bir sekilde kucağın alırsın bebegini canımKızlar bebeğimin ensesinde bir sıvı tespit edildi
Canim burada tecrubeli arkadaşlarımız izn dediklefins kulak ver ne olur inanma ve yavrundan sakin vazgecme .. Allahim umarim gayey saglikli bir yavrudur evladim rabbim derhal yüreğini ferahlaticak guzel haberler versin sana .. Dualarim seninle uzme kendini bosu bosuna henuz tani yokKızlar bebeğimin ensesinde bir sıvı tespit edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?