2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Biliyorsan biraz kuran oku yada dua dinle rabbim şifa verir inşallah
Dua okudum, eşimede okuttum. Şimdi acilede gittim ama hiçbişey yapamayız dedi yolladı. Yat yatabilirsen şimdi. Çok kötü bir ağrı bu ya..ıslak bez koyup uzanmaya çalışayım.

Allah yardımcınız olsun. Rabbim sabır versin. Ne denir bilemiyorum. Üzüldüm gerçekten. . Allah yavrularına size sağlıklı omur nasip etsin.

Rabbim sabir versin cnm.cok guzuldum hakkinizda hayirlisi olsun.

ikbal05 başka doktorlara da sordun mu? Bazen son çareyi bile arayıp bulmak gerekiyor en az 2 doktorun daha fikrini al canım tüm çareler tükenirse o zaman sonlandırırsınız gebeliği. Allah yardımcın olsun.

Kesinlikle başka doktorlardan da teşhis almak önemli. Annem bana hamileyken de makatı yok zeka geriliği var demiş doktor. Almamız lazım demiş, Allah'a şükür gayet sağlıklıyım. hiçbir zeka problemim de Yok... tabiki teşhis doğruysa da sabretmek gerekiyor çok zor olsa da...

Bayram sonrası fakültede de heyet kararı verecek tekrar bir profesör bakacak kesin karar o zaman verilecek .
Hepinizin tek tek mesajlarını okuyorum hakkınızı helal edin bayramınızı zehir etmek istemezdim.
Bunda da vardır bir hayır Rabbim kaldıramayacağımız dertler vermesin bu bende 4. Düşük bence artık ısrar etmeyip ailemle hayatıma bakmalıyım.

Çok uzuldum canım. Ne denir bilmiyorum..Umarım Son degerlendi recek doktor " yanılmış diğer doktorlar "der ve onun dediği gibi olur..dualarım seninle..

Ne diyeceğimi bilemedim.Üzgünüm.Allah yardımcınız olsun

Canım Rabbimin vardır bir bildigi ,bizim için kötü olan seylerde ne hayirlar gizlidir bilemeyiz.baska çocuğun var mıydı canım?varsa eger rabbim ona hayırlı ömürler versin.

canım Rabbim en doğrusunu bilir.Allah verip Allah alıyor.Eminim sabrını da verecektir.Hayırlısıyla en kısa zamanda rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin sana...Çok üzme kendini nuhakkak bir hayır vardır bundada...Allaha emanet ol

Allah yardımcın olsun canım

Canm omcelikle gecmis olsun. Neyin ne olacagini bilemeyiz. Bol bol dua yer gok dua ile. Insallah duzelmis ve saglikli bi sekilde buyumeye devam eder dualarim sizinle.

Cok uzuldum gercekten .. Ne diyecegimi bilemedim.. Cok gecmis olsun..12 haftalik olmussunuz bunu simdi mi anladilar yada nasil teshis edildi. Neye gore

Canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin sana bakarsın bir mucize olur yanlış görmüşüz derler şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah yanlış teşhistir bu. Eğer doğruysa da bunun bi imtihan olduğunu unutma ve umudunu kaybetme annem de 4 düşükten sonra bana hamile kalmış sonra bir kardeşim daha oldu asla inancını yitirme

Benimde belim tutuldu ilac almak istemedim odadan odaya zor geciyordum butun gun yattim dun bugun biraz faha iyiyim. Yani dinlenmen lazim zamanla duzeliyor
Allah yardimcin olsun canim o kimseye kaldirabileceginden agir yuk yuklemez bol dua et canim hakkinizda hayirlisi olsun uzuldum

ikbal05 canım Allah büyüktür, 4.düşük olabilir ama sen umudunu hiç yitirme. Bizim büyüklerimizde de var üst üste düşük yapıp sonra 3 4 çocuk sahibi olan. Bilemeyiz ki bizim için neyin hayırlı olduğunu. O yüzden en güzeli Allah`a bırakmak. Bugün bize kötü görünen şeylerde bile ilerde şükrediceğimiz durumlar saklı. Sen sadece kendini bırakma bu bi imtihan ve o umut hep olsun içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…